Het nieuwe vriendje van Sophie

20 juni 2014

Ken je Fanfan het hertje al? Deze schattige viervoeter is het nieuwe vriendje van Sophie de Giraf – het bekende bijtspeeltje. Sophie heeft maar liefst zes vriendjes, maar Fanfan is toch wel haar bestie. Net als Sophie is het retro hertje ook makkelijk vast te houden en met de hand gemaakt van 100% natuurlijk, zacht rubber, waar je baby naar hartenlust in kan bijten en heerlijk op kan sabbelen. Dus Sophie mag wel oppassen! Voor je het weet is ze haar BFF kwijt aan jouw kleintje. Charlie is al groot fan!

baby, kraamcadeau, tip, origineel, retro, babykamer, kinderkamer, accessoires, speelgoed, knuffel, bijtring, ontwikkeling, bijten, kindvriendelijk, veilig, natuurlijk, sophie giraf, sophie giraffe, sofie giraf, sofie, sophie, bijtspeelgoed, bijtspeeltje, Sophie en Fanfan stimuleren de vijf zintuigen van de kleintjes:

 1. Kijken naar de donkere vlekjes, waardoor ze de dieren uiteindelijk gaan herkennen en ze je kindje geruststellen.
 2. Luisteren: Dankzij het grappige piepgeluidje als je erin knijpt, wordt je baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.
 3. Proeven: De beestjes zijn soepel en hebben verschillende onderdelen waar je baby aan kan sabbelen en op kan bijten (hoorntjes, pootjes) en dus zijn ze ideaal voor je uk’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen.
 4. Voelen: Sophie en Fanfan zijn licht van gewicht en door de lange poten kan je baby ze gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mama en stelt je kleine gerust.
 5. Ruiken: Het bijzondere geurtje van Sophie en Fanfan komt van het natuurlijk rubber Hévéa. Zo herkent je baby ze gemakkelijk tussen al zijn andere speeltjes.

baby, kraamcadeau, tip, origineel, retro, babykamer, kinderkamer, accessoires, speelgoed, knuffel, bijtring, ontwikkeling, bijten, kindvriendelijk, veilig, natuurlijk, sophie giraf, sophie giraffe, sofie giraf, sofie, sophie, bijtspeelgoed, bijtspeeltje, Sophie en Fanfan zijn verkrijgbaar in geschenkdozen in verschillende kleuren en dat maakt ze ideaal als kraamcadeau! Het leuke en kindvriendelijke speelgoed is hier verkrijgbaar voor €19,95.

DIY: Zonnebril zakje
One of a kind-erkamer

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

 • Reply Annemarie 20 juni 2014 at 6:36 am

  Schatje!!

 • Reply marit 20 juni 2014 at 7:38 am

  Wat een leukerd!

 • Reply Mamavan3meiden 20 juni 2014 at 8:07 am

  Wat een cutie!

 • Laat een reactie achter