11x Kraamcadeautjes

1 maart 2016

Na negen maanden krijg je dan eindelijk het grootste cadeau ever in je handen, je allerliefste baby waar je zo lang naar hebt uitgekeken. En dan komen die bijzondere kraamweken waar alles weer even op ze kop wordt gezet. Kraamvisite schema’s of gewoon in één keer een heel groot feest met de hele meute bij elkaar? In ieder geval mogen de kraamcadeautjes niet ontbreken, daarom vandaag de 11 leukste op een rij.

The Birth Poster
Met dit cadeau denkt iedere mama regelmatig weer even terug aan de eerste dagen van haar newborn baby. The Birth Poster bestaat uit een tekening van een pasgeboren baby en de exacte geboorte lengte van je baby tijdens de geboorte. Je kunt kiezen uit vier verschillende tekeningen en uit twee achtergrondkleuren. Geef de geboorte lengte van de kleine door en de poster (formaat 50 x 70 cm) wordt speciaal voor je gemaakt. Je kunt er ook nog de geboortedatum, tijd, en naam van de baby op laten drukken. Neem een kijkje op de site The Birth Poster

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl

 

Hello Little One
De kraambox van Hello Little One is gevuld met bijzondere en unieke producten, waar je mama en de baby ontzettend mee verwend. Gevuld met mooie merken is dit cadeautje één grote verrassing.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl2

 

Lichtletters
Deze lichtletters zijn onwijs leuk als cadeautje. Shop de eerste letter van de kersverse kleine of de hele naam, staat heel tof op de babykamer. De letters zijn per stuk verkrijgbaar bij Je Suis Petit.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl3

 

Tula draagzak
Een wat duurder kraamcadeau, maar super functioneel. Vooral leuk om te geven als je samen met een groepje mensen een cadeautje doet, de Tula drager. Ideaal voor mama’s die eventjes hun handen vrij willen hebben, die het heerlijk vinden om hun kindje dichtbij te dragen of lekker makkelijk de deur uit willen gaan. De Tula is een ergonomische drager die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot de leeftijd van ongeveer 3 tot 4 jaar. Verkrijgbaar in de leukste printjes die je allemaal kunt shoppen bij Urban Babies.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl8

 

Peer lampjes
Deze kleine peer lampjes geven een zachte gloed in de donkere babykamer. Overdag een schattige accessoire en ‘s nachts een handig lichtje voor als één van de ouders eventjes bij de baby moet kijken. Hoef je niet meteen het grote licht aan te zetten. De lampjes kosten per stuk € 9,95 en zijn te koop bij Mevrouw Aardbeizwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl4

 

Customized poster
Een unieke poster met de naam van de pasgeboren baby. Die krijgt zeker een mooi plekje in de kinderkamer. Bij The Birds and the Bees kun je zelf een mooie poster customizen.zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl5

Ieniemienie schoentjes
Iedere nieuwbakken mama valt in katzwijm voor een paar te schattige baby schoentjes helemaal die van Tough Cookie Store. Met deze handgemaakte moccasins steelt ieder kleintje de show en zijn de voetjes altijd lekker warm. Check de site van Tough Cookie Store.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl6

 

Maaltijdbox
Eén ding wat zeker onderaan de to-do list staat in de eerste weken van je kraamperiode is bedenken wat te eten ‘s avonds. Tenminste bij mij wel, ik was mijn inspiratie ergens kwijtgeraakt na de bevalling. De hele dag had ik het hartstikke druk met een klein meisje. Daarom is een maaltijdbox een perfect cadeautje voor kersverse ouders. Hoeven zij tenminste daar even niet mee over na te denken en hebben ze binnen een mum van tijd een lekkere hap op tafel staan. Inmiddels zijn er al talloze boxen zoals, Hello Fresh, Allerhande Box, Marley Spoon, Beter Bio Fresh box.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl7

 

Schoonheidsbehandeling
Na mijn bevalling en de eerste hectische kraamweken had ik op een gegeven moment echt zin om weer een beetje mezelf te voelen. En vond ik het heerlijk om me te laten verwennen bij een schoonheidsspecialiste. Na zo’n me-time momentje kun je meteen die gebroken nachten weer een beetje handelen. Geef je lieve vriendin, (schoon)zus een cadeaubon voor de schoonheidsspecialiste.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl9

 

Kleding
Als je goed op de hoogte bent van de kledingsmaak van de mama dan zijn kleertjes altijd goed. Onlangs hebben we de 10 leukste babykleding merken op een rijtje voor je gezet, check deze blog. Tip: vraag van tevoren altijd eventjes naar de gewenste maat. Anders zit de baby straks met een mega collectie maatje 62.
baby-merken-kleding-romper-broek-kraamcadeau-geboorte-kleren-hip-trendy-kado-zomer-2016-inspiratie-ladylemonade_nl

 

Sieraad
Mocht je het nog niet weten, maar wij zijn heel erg fan van de armbanden Van Saar. En die zijn natuurlijk helemaal leuk om als cadeautje te geven. Een armband met de naam van de kleine aanwinst, die je als mama iedere dag bij je kunt dragen. Je kan er ook meteen een naambandje voor de kleine shoppen, die zijn super cute.

zwanger-baby-geboorte-kraamcadeau-babyshower-inspiratie-origineel-kraamfeest-ideeen-kind-ladylemonade_nl10

En reageert de nieuwbakken mama niet op je cadeau zoals je had verwacht? Dat kan zijn omdat haar wereld na de bevalling even aardig op zijn kop staat. Met deze cadeaus kan het gewoon niet mis gaan!

Binnenkijken bij Mase & Seb
In the spotlight: Fabelab

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Joke 23 mei 2016 aan 10:55 am

    Wij hebben een tof naambordje van http://www.opeigenhoutje.nl gekocht
    Mama was er erg blij mee!

  • Laat een reactie achter