Beestenboel

6 maart 2015

Bijna ieder kind is dol op dieren. Reva vindt ze vooral leuk vanaf een afstandje. Zodra een hond of een kat te dichtbij komt gaat het alarmsysteem af. Als ze zeker weet dat ze niet ongevraagd besnuffeld wordt kletst ze hele verhalen tegen het dier in kwestie. Een huisdier zal niet heel snel hier zijn entree gaan maken. Misschien een paar vissen, lekker veilig. Er zijn ook genoeg kinderen die het liefst een olifant of een leeuw als huisdier zouden willen hebben. Ben je er zelf nog niet aan toe om een extra gezinslid aan de familie toe te voegen? Voorlopig kun je de kids nog wel zoet houden met deze te gekke dierenprint kussens van het New Yorkse merk Areaware. Ze bijten niet, luisteren perfect, maken geen rommel, zijn altijd gezellig en ze zijn net echt.

Het designlabel maakt veelal producten met een humoristische ondertoon en wil graag producten maken die emoties oproepen. Als je wilt tover je de kinderkamer om in één grote dierentuin. Ik weet zeker dat menig kinderhartjes van deze gave kussens harder gaat kloppen. Gemaakt van 100% organic katoen en verkrijgbaar in allerlei varianten, zoals een konijn, hert, vos, poes, pinguïn, eekhoorn, hond, zebra, olifant, tijger, leeuw. Heel leuk als decoratie voor in de kinderkamer en om lekker mee te knuffelen. Je kunt de kussens online shoppen bij Flinders.

kussen-areaware-dier-dieren-kinderkamer-kleur-knuffel-accessoires-interieur-inrichten-cadeau-ladylemonade_nl

Verrukkelijk voorjaarsshoppen op Etsy
Pastel in de kinderkamer

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Sabine 6 maart 2015 at 10:52 am

    Hoi Cynthia,

    Hartstikke leuk om te zien dat je de knuffels van Areaware hebt uitgelicht! Ze zijn echt een aanwinst voor iedere kinderkamer.

    Groetjes, Sabine
    Webredacteur Flinders

  • Laat een reactie achter