Hoera, we hebben een nieuwe website!

8 december 2016
lady lemonade, mamablog, mama, blog, mamablogger, vlogger, blogger, moeder, nieuwe, website, logo, baby, kind, zwanger, babykamer, kinderkamer, diy, knutselen, babykleding, kinderkleding, eten, recepten, kidsproof, persoonlijk, inspiratie, inspireren, reizen, travel, speelgoed, kinderspullen, accessoires

Tadaaaaa! Hier is ie dan, onze gloednieuwe website. Jullie hebben er waarschijnlijk niet zo veel van gemerkt, maar  de afgelopen weken hebben wij achter de schermen echt keihard gewerkt aan ons nieuwe blog. Met dit als resultaat. Man, we barsten bijna uit elkaar van trots!

Uit ons jasje gegroeid

Toen wij in 2013 met dit mamablog begonnen, voelde dat een beetje alsof we er een kindje bij kregen. Een kindje dat de afgelopen jaren steeds groter is gegroeid. Er kwamen steeds meer verhalen bij en ook jullie wisten ons steeds meer te vinden. En dan ben je op een gegeven moment toe aan een nieuw jasje. Een nieuwe website die nog beter laat zien wie we zijn en wat we doen, waar je makkelijk alles kunt vinden en met een frisse look.

Wat is er veranderd?

Roze blijft ook op de nieuwe blog onze hoofdkleur. Maar de pagina zelf is cleaner geworden. Even wat minder poespas en meer aandacht voor waar het om draait. Dat maakt de blog ook meteen overzichtelijker. We hebben op de homepage verder een toffe slider gekregen die het weekoverzicht laat zien, zodat je zeker weet dat je nooit meer een blog mist. En ook YouTube heeft een plekje op de site gekregen, want daar gaan we in de toekomst steeds meer mee doen. We vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal!

Toch vertrouwd

Wat betreft de inhoud blijft het verder lekker vertrouwd. Ook in het nieuwe jaar willen we jullie weer volop inspireren en prikkelen met mooie babykamers en kinderkamers, toffe kinderspullen, kids fashion, creatieve maar simpele DIY’s, reizen, kidsproof recepten en persoonlijke verhalen. We hopen dat je je op de nieuwe blog ook (of liever gezegd: nog meer) thuis voelt en regelmatig langs blijft komen om rond te snuffelen. Wil je nu echt niks meer missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We zijn echt enorm benieuwd naar wat jullie van de vernieuwde Lady Lemonade vinden. Dus laat hieronder vooral een reactie achter!

Tot slot nog een dikke vette buiging voor onze website bouwer MIAX Branding & Design en LEFT Graphic Design voor het ontwerp van ons logo. Zonder jullie was het niet gelukt. Bedankt!

Liefs, Cynthia en Annemieke

Uitgelichte afbeelding: Happy Photographer.

Mama ziek? Noodtoestand in huize Lemonade
Brief aan de wintertijd

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

 • Reply Linda 8 december 2016 at 9:23 pm

  Hoi Lady’s, de nieuwe website is echt heel erg mooi geworden hoor. Heel overzichtelijk en de content springt er uit. Succes met de laatste loodjes van dit jaar!

 • Reply G erard 8 december 2016 at 9:46 pm

  Gefeliciteerd dames!
  Ziet er fantastisch uit.
  Heel veel succes!

 • Reply Francien 9 december 2016 at 1:16 pm

  Het ziet er weer prachtig uit!

 • Laat een reactie achter