Spring is in the air!

20 maart 2015

Vandaag is het feest, we vieren officieel dat de lente is begonnen. En de afgelopen weken hebben we er al eventjes aan kunnen wennen. Met het mooie weer in het weekend wist ik in niet hoe snel ik mezelf, en de rest van mijn gezinnetje natuurlijk, naar het strand moest verplaatsen. Gelukkig wonen wij vlakbij zee, dus binnen no-time ben ik geïnstalleerd en wel. De meisjes met de handjes in het zand en Jeroen en ik relaxt in het zonnetje aan de koffie. I love it! Dit is mijn ultieme zondagochtend. Nu breekt de periode weer aan om de buitenboel lenteproof te maken en natuurlijk moet er weer van alles en nog wat leuks geshopt worden voor de kinderen. Tasjes voor het strand, stoere zonnebrillen, hippe hoedjes en toffe nieuwe kleertjes. 

lente-zomer-collectie-kleding-kleren-sneakers-schoenen-tshirt-badkpak-jongen-meisje-ladylemonade_nlAangezien de lente het tegenwoordig nog beter doet dan onze zomer kun je alvast maar goed voorbereid zijn. Met deze coole zonnige items voor de kids kom je acuut in de lentesfeer. En na een druk dagje strand, zwembad of een gezellige picknick moet er natuurlijk nog eventjes gechilled worden. Dus heb ik nog een super fijne hangstoel voor je gespot. Ideaal om lekker in de tuin te hangen en na de zomer verplaats je deze gewoon naar de kinderkamer.

1. Jumpsuit € 44,95 2. Watermeloen badpak € 37,50 3. Retro zonnebril € 27,50 4. Jongens hoedje € 12,- 5. Zonnebril tijgerprint  € 27,50 6. Hangstoel  € 79,90 7. T-shirt watermeloen boys € 29,- 8. Vans jeans schoenen € 50,- 9. Katoenen tas  21,95 10. Rode sneakers 55,- 11. Short mini mask € 42,50

Verrukkelijk voorjaarsshoppen op Etsy
Gespot: nieuw merk Minimize

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter