Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

21 februari 2019
Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

De Lidl weet ons toch weer iedere keer te verrassen! Dit keer met de nieuwe Lidl kinderkamer accessoires lijn, die vanaf vandaag online verkrijgbaar is. Een stylish houten kinderbureau met een bijpassende zitbank, een toffe tipi tent en hele mooie vloerkleedjes. Allemaal even leuk en uiteraard héél betaalbaar. Kijk maar!

De nieuwe Lidl kinderkamer accessoires lijn

Alle producten uit de Lidl kinderkamer accessoires lijn zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar en liggen vanaf 28 februari in de Lidl filialen.

‘Lees ook: Welke kleur in de kinderkamer? Kleur inspiratie en verf ideeën.’

Een gezellige tipi tent

Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

Deze tipi tent maakt het toch extra gezellig in de kinderkamer? Een heel fijn plekje voor de kids om heerlijk te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Of lekker in je uppie boekjes lezen en bijkomen van een drukke dag. En als het mooi weer, dan zet je de tent gewoon buiten in de tuin. De tipi tent – 110x162x110 cm – kost € 29,99 en shop je hier!

Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

Vloerkleedjes voor in de kinderkamer

Pimp de kinderkamer met één van deze drie mooie speelkleden. Ideaal voor warme voetjes of om op te spelen. Kies voor een lieve ijsbeer.

Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

Of voor een vloerkleed met een stoere leeuwen print!

Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

En dit sterren speelkleed is toch ook super zoet voor de meisjes?! De vloerkleedjes – 90x130cm – kosten € 8,99 per stuk.

Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires
‘Lees ook: Prachtige kindermeubel merken die je moet zien.

Kinderbureau met zitbankje

De kinderkamer accessoires lijn bestaat ook nog uit een houten werktafel met een zitbankje. Ideaal voor de kleintjes om aan te kleuren of te puzzelen. Er zit ook een bijpassend bankje bij. Zo heb je een matching setje voor op de kinderkamer of in de woonkamer. De werktafel kost € 59,99 en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Door de 3-voudig verstelbare hoogte – 53,5 cm/ 62,5 cm/ 72 cm – groeit deze tafel mee met je kind.

Shop tip: Lidl kinderkamer accessoires

Extra leuk is de papierenrol met houder, die aan de tafel bevestigd is. Zo hebben de kleine kunstenaars altijd papier bij de hand. En heel handig, in het tafelblad zitten gleuven waar pennen/kleurpotloden en stiften ingelegd kunnen worden. Het zitbankje kost € 19,99 en is ook in hoogte verstelbaar. De complete set is alleen online verkrijgbaar!

Zoals we gewend zijn vliegen de Lidl kinderproducten altijd de winkels uit. Wees er dus snel bij! Vaak worden de voorraden ook weer aangevuld, check regelmatig de Lidl shop.

LL Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand
Binnenkijken bij Sara & Amelie

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter