Little Blond

7 augustus 2013

Van vrolijk servies tot thee, papierwaren, beauty producten en textiel aan toe. Het merk Blond-Amsterdam is er voor je op elk moment van de dag. ‘A bit of blond every day….’ is dan ook de missie van Femque en Janneke, de twee oprichters van dit merk. De vrolijke, kleurrijke producten maken elke moeder spontaan blij. Sinds kort kunnen we nu ook onze ukkies onderdompelen in het Blond paradijs.

Blond-Amsterdam heeft namelijk onlangs een lijn speciaal voor kinderen van 0-3 jaar en hun kersverse moeders gelanceerd: Little Blond. De lijn bestaat uit kleurrijke comfortabele babykleding, beddengoed, badlinnen en (toilet)tassen. Little Blond draagt het herkenbare handschrift van Blond-Amsterdam en is gemaakt van hoogwaardig katoen, badstof en heerlijke zachte jersey. Binnen de lijn hebben we de keuze uit drie thema’s:

  • Pink Elephant: de stoffen in deze lijn hebben een roze basis en zijn bezaaid met grijze olifantjes, witte wolkjes en roze appeltjes, special gericht op kleine meisjes.
  • Let’s go to the circus: de stoffen in deze lijn hebben een witte ondergrond en vrolijke gekleurde circustenten en dierenacts, afgezet met een rood-witte bies.
  • Lovely fairy tale: met deze lijn wordt je meegenomen naar de sprookjeswereld. De stoffen in deze lijn hebben een print met paddenstoelen, kabouters en hertjes.

Blond-Amsterdam, Blond, Amsterdam, Blond Amsterdam, Little Blond, kind, baby, kinderlijn, babylijn, babykleding, beddengoed, badlinnen, tassen, toilettassen, Blond Amsterdam servies, baby, kind, verzorging, bed, accessoires, pink elephant, let's go to the De producten zijn verkrijgbaar in alle drie de prints en onderling ook te combineren. De prijzen variëren van € 5,95 voor een washandje tot € 49,95 voor de reistas. De nieuwe kinderlijn is sinds kort verkrijgbaar bij de Bijenkorf, de Blond-Amsterdam flagshipstore aan de Gerard Doustraat 69 in Amsterdam. En uiteraard in de webshop: www.blond-amsterdam.com. Dat wordt shoppen!

Uniek bordje: designed by...
Nat pak krijgt de zak

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Mara 8 augustus 2013 at 4:58 pm

    oh wow!!! ben al een van de Blond voor volwassenen maar dit moet ik echt hebben!! 🙂

  • Laat een reactie achter