´Mission possible´ met de Lodger Shelter

25 oktober 2013

Met 2 kleine ukkies – Lucy 9 weken en Reva 20 maanden – heb ik mijn handen vol. En dat bedoel ik dan ook letterlijk. Het gebeurt met enige regelmaat dat ze op hetzelfde moment iets van me willen. Einde van de dag is zo’n tijdstip dat de kleine ladies er allebei klaar mee zijn. Reageert deze mama niet snel genoeg dan begint Lucy hard te huilen en mijn lieve Reva ontaardt in een driftige dreumes die haar zin niet krijgt. Gelukkig zit ik nog volop in het hormoon circus en word ik van dit soort taferelen űber relaxt. Niet dus! Klotsende oksels en zweethanden zijn het resultaat. Deel me even in tweeën en het probleem is opgelost. Helaas is dat een mission impossible.

Lodger Shelter, draagzak, draagdoek, wikkeldeken, deken, inwikkel, wikkeldoek, baby, dreumes, handen, tekort, vrij, Lodger, praktisch, fleece, duurzaam, draagdoek, inwikkeldeken, heupdragen, heupdrager, autostoel, maxicosi, baby, kind, praktisch Maar sinds kort ben ik verliefd geworden op de Lodger Shelter draagzak. Met deze draagzak ben ik tegenwoordig multi inzetbaar en heb ik mijn handen vrij. Lucy vind het heerlijk om in de draagzak te chillen. Ze wordt vrijwel meteen rustig als ik haar er in leg. Het product is gemaakt van zachte duurzaam fleece materiaal met een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Door Lucy zo te tillen krijg ik geen last van een slapende arm of een pijnlijke rug. Als Lucy ligt te relaxen in de draagzak kan ik Reva ondertussen rustig eten geven. Allebei de dames happy. Natuurlijk kun je ook met de Lodger Shelter lekker naar buiten. Handig als je bijvoorbeeld een boodschapje wil doen.

Groot fan ben ik van producten die meerdere functies hebben. De Lodger Shelter draagzak kun je namelijk ook als je kindje te groot wordt om liggend te dragen en zelf kan zitten als heupdrager gebruiken (tot 12 kg ca. 18 maanden). Eveneens kan het product gebruikt worden als comfortabele inwikkeldeken en kun je de baby in de Lodger overplaatsen in de autostoel. Voordeel hiervan is dat je de kleine vanuit de autostoel direct weer kunt dragen in de draagzak.

Samen geven
Pura fles: stylish en oersterk!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Vicky 29 oktober 2013 at 2:40 pm

    Die heb ik ook. Echt een aanrader als je twee kindjes hebt. En dan nog kom je wel eens handen tekort 😉

  • Laat een reactie achter