Sprayen is het nieuwe smeren

2 oktober 2014

Oké, ik noem Charlie dan wel liefkozend ‘aapje’, maar die rode bavianen billetjes mogen wegblijven! Er komen tandjes door en dat betekent spuitluiers; een zware aanslag op zijn babyhuid. En dat merk je! Zo’n geïrriteerd huidje doet natuurlijk pijn. Gelukkig is de oplossing tegen luieruitslag simpel. Gewoon terug spuiten… Met Multilind Baby Billenspray.

Multilind Baby Billenspray is een erg milde en geconcentreerde spray, speciaal voor het verzorgen van de billetjes van baby’s en jonge kinderen. Er zijn twee varianten: Een basisverzorging die de billetjes van je kleine zacht houdt en ze beschermt tegen plas en poep. En een intensieve verzorging – met kamille en calendula extracten – die beschermt én ervoor zorgt dat de huid weer kan herstellen als deze beschadigd is. Net zoals andere crèmes en zalfjes doet de billenspray precies wat hij belooft. Maar waardoor hij wat mij betreft echt met kop en schouders boven de rest uitsteekt, is omdat je de toch al gevoelige billetjes van je uk niet meer hoeft aan te raken om ze te verzorgen. Je sprayt en de emulsie vormt een dun laagje op de huid, waardoor je hem niet nog eens in hoeft te wrijven. Een stuk minder pijnlijk voor je baby. En ook hygiënischer voor jezelf, want vieze vingers zijn verleden tijd. Na een paar dagen gebruiken, is Charlie’s rode huid weer helemaal roomroze en heb ik mijn blije baby terug! Ik ben om; nooit meer smeren. Sprayen is het nieuwe ding!

baby, luieruitslag, rode, geïrriteerde, geirriteerde, billen, kont, billetjes, dreumes, peuter, kleuter, plassen, urine, poep, spuitluiers, tanden, billenspray, spray, multilind, zinkzalf, zinkoxide, zalf, crème, praktisch, tips, parfum, vrij, bodyspray Dat geldt trouwens ook voor de rest van je baby’s lijfje. Multilind heeft naast de billenspray namelijk nu ook een Baby Bodyspray in het assortiment. Een bodylotion met calendula, kamille en amandelolie. Hij houdt de babyhuid heerlijk zacht en dat kunnen we wel gebruiken nu het buiten steeds guurder wordt.

Badritueel: Van wassen tot drogen een feest!
Veilig onder de douche

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter