Magneetbehang met dierenprint

15 augustus 2014

Iets weggooien? Mij niet gezien, het liefst bewaar ik alles. Of het nu mijn lievelings t-shirt van toen ik 18 was of een kaartje van drie jaar geleden van een goede vriendin. Reva heeft het niet van een vreemde, papiertjes, kaartjes, tekeningen ze verzamelt het allemaal. Alles vindt ze mooi en het liefst wil ze dat op een mooi plekje uitstallen. Nu heb ik iets gevonden waar ik meteen twee vliegen in één klap sla. Ze kan haar collecties frutsels showen en de muur in de kinderkamer heeft meteen een gave look.

behang-magneet-krijtbord-kinderkamer-muur-decoratie-inrichten-ladylemonade_nl9Over een paar weken gaan we eindelijk verhuizen naar onze nieuwe ‘casa’ en wat hebben we daar onwijs veel zin in. De laatste weken slaan mijn hersens op tilt met ideeën over de inrichting. Een heerlijke gedachte dat je weer nieuw en fris kan beginnen met inrichten. Voor Reva haar nieuwe kamer is het magneetbehang van het merk Groovy Magnets een goede oplossing voor al haar papieren spulletjes. Aangezien haar collectie met de seizoenen mee verandert is ze met dit behang altijd flexibel met wat er op de muur komt. Het magneetbehang met print is echt helemaal geweldig. Met een prachtige foto van een zebra, een beer, een konijn of van een giraf heb je meteen een gave eye-catcher voor op de kinderkamer. En met ‘groovy’ magneten hang je alles aan de muur op waar je blij van wordt.

Ga je toch liever voor een iets subtielere muur dan is de overschilderbare magneetbehang een heel goed alternatief. Kids kunnen zelf de kleur uitkiezen en naar eigen fantasie de muur versieren met al hun pronkstukken. Ook leuk voor jezelf om foto’s, mooie teksten, knipsels of kaartjes op te hangen. Zo creëer je binnen no-time een inspirerend moodboard voor bijvoorbeeld in de keuken of op de werkkamer.

Cruisen naar dromenland
Hop paardje hop

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Anna 11 september 2015 at 11:00 pm

    Hallo, ik ben zeer benieuwd naar je ervaring met deze behangstrook. Wat is de kwaliteit? Werkt het goed als magneetbord? Is het goed schoon te houden? Is het vliesbehang?
    Mvg Anna

  • Laat een reactie achter