What’s On Our Mind #15 – Moederdag, feest en trouwen!

17 mei 2017
mamablogger; what's on our mind; moederdag; cadeau; feest; school; planten; strand; playmobil; bruiloft; luchtje; parfum; Michael kors

Woensdagavond en dus een nieuwe What’s On Our Mind. We hebben er een mega drukke week opzitten en eigenlijk is het nog steeds best druk. Maar gelukkig allemaal leuke dingen. Om te beginnen met iets waar we mega trots op zijn; Lady Lemonade bestond afgelopen vrijdag 4 jaar! Verder zijn we allebei enorm verwend met Moederdag, bestaat de basisschool van Finn 385 jaar (!) waardoor het deze hele week feestweek is en is er trouwnieuws binnen team Lady Lemonade! Dit en meer lees je in deze #WOOM!

Lady Lemonade 4 jaar!

mamablogger; mamablog; momblog; lady lemonade; what’s on our mind; #woom; dagboek; week; foto’s; instagram; feestweek; dierenpark amersfoort; uitje; uittip; moederdag; feest; school; oud valkeveen; speeltuin; naarden; playmobil; eetkamerstoel; hooikoorts; parfum; trouwen; 4 jaar; jubileumWe hebben het op de blog wat stilletjes voorbij laten gaan, maar wij hebben er zelf natuurlijk wel een glaasje op geproost: Lady Lemonade bestond afgelopen vrijdag alweer 4 jaar! We lanceerden ons inspiratie platform toen op Moederdag, want deze plek is er vooral voor jullie. En in die tijd hebben wij maar liefst 1400 blogs online gezet, een prestatie waar we zelf wel een beetje trots op zijn. Maar nog trotser zijn we dat jullie ons iedere dag weer massaal weten te vinden. Maar liefst 50.000 lezers hebben we nu per maand, dat is vergelijkbaar met serieuze tijdschrift titels. Wauw! Wij hebben nog steeds onwijs veel plezier in wat we doen, dus we hopen jullie te kunnen blijven inspireren. Volgend jaar een lustrumjaar, dan pakken we uit. Beloofd!

Eetkamerstoel nummer 3

mamablogger; what's on our mind; intererieur; eetkamerstoel; inrichten; design; retro; wit;

Ik – Cynthia – beloof dat ik na vandaag even stop met de eetkamerstoelen spam. In de #WOOM van vorige week kon je lezen dat er bij ons twee super toffe eetkamerstoelen van het merk Zuiver waren afgeleverd. En tadaaaaaa……. afgelopen zaterdag werd stoel nummer drie bezorgd, een eenvoudige houten witte stoel met spijlen. Helemaal blij ben ik! Mijn zoektocht naar stoel nummer vier gaat gewoon door. Daar hoor je later meer over!

Moederdag bij Cynthia

mamablogger; what's on our mind; moederdag; moederdagcadeau; oma; kleinkinderen

Voor alle super moms was het afgelopen zondag Moederdag! Zondagochtend mocht ik geen stap in de woonkamer zetten, de meiden waren namelijk nog hartstikke druk bezig. Op mijn gemak ben ik lekker gaan douchen en aankleden totdat ik eindelijk naar beneden mocht. Lucy stond klaar met een grote bos rozen en Reva stond te springen om haar cadeautje te geven. Zo leuk vind ik de zelfgemaakte knutsels, van Reva kreeg ik een heel lief vaasje met papieren bloemen. Van Lucy kreeg ik twee hartjes koekjes die ze had gebakken op de peuterspeelzaal en die ze vervolgens uiteraard ook allebei zelf heeft opgegeten, ha, ha! Jeroen heeft me verwend met een heerlijke bon van de Douglas! En later in deze ‘What’s on our mind’ vertel ik je wat ik hiervan heb geshopt.

Family time!

mamablogger; what's on our mind; moederdag; moederdagcadeau; oma; kleinkinderen

Er stond al weken een lunch op het strand gepland met ons gezin, mijn ouders en mijn broer met zijn vrouw en kids. We waren allemaal voor het gemak even vergeten dat het 14 mei Moederdag zou zijn. Heel suf, dus deze dag kreeg nog een extra goud randje. En het feestje werd helemaal compleet omdat mijn broer ook nog jarig was. Het was zo fijn en gezellig! Het strand is voor Reva en Lucy echt de plek waar ze allebei zo blij van worden en wij ook, want wij kunnen gewoon in alle rust genieten van een koffietje of een wijntje. Met z’n allen hebben we super lekker geluncht, bijgekletst, in de zon gezeten, gespeeld met de kinderen, gevliegerd, wijntjes gedronken, oesters gegeten – alleen ik niet – en alleen maar genoten. Wat ik extra mooi vind om te zien is dat opa en oma helemaal in hun element zijn op zo’n dag. Ik prijs me dan zo gelukkig!

Moederdag bij Annemieke

mamablogger; mamablog; momblog; lady lemonade; what’s on our mind; #woom; dagboek; week; foto’s; instagram; feestweek; dierenpark amersfoort; uitje; uittip; moederdag; feest; school; oud valkeveen; speeltuin; naarden; playmobil; eetkamerstoel; hooikoorts; parfum; trouwen; 4 jaar; jubileumBij ons stond Moederdag ook helemaal in het teken van quality time. En dat begon zondagochtend vroeg met de cadeautjes. Hoewel Finn vorig jaar al op de dag dat hij met zijn Moederdag cadeautje uit school kwam verklapte wat hij geknutseld had – “Mama, ik heb een hartje voor je gemaakt, maar ik zeg niet waar ik het verstopt heb!” – wist ik nu helemaal niets! En om mijn cadeautjes te bemachtigen, werd ik nog aan het werk gezet ook. Finn en Charlie hadden samen een speurtocht uitgezet met pijlen die de weg naar de cadeautjes wezen. En na het uitpakken van hun prachtige kunstwerken was er beneden een heerlijk ontbijt en kreeg ik mijn lievelingsbloemen.

Dierenpark Amersfoort

mamablogger; mamablog; momblog; lady lemonade; what’s on our mind; #woom; dagboek; week; foto’s; instagram; feestweek; dierenpark amersfoort; uitje; uittip; moederdag; feest; school; oud valkeveen; speeltuin; naarden; playmobil; eetkamerstoel; hooikoorts; parfum; trouwen; 4 jaar; jubileumNa het ontbijt zijn we naar Dierenpark Amersfoort gereden voor een leuk uitje met ons gezin. Daar waren we nog nooit eerder geweest, maar wat een super leuke dierentuin is dat! Het is niet alleen maar naar dieren kijken, maar het park is echt een hele beleving. Je klimt langs de kooien en glijdt weer naar beneden met een glijbaan, rijdt een rondje met het treintje en her en der door het park verspreid zijn speeltuinen en er is ook nog een dinopark met levensechte dinosaurussen. En er is 6 weken geleden ook nog een baby olifantje geboren: Yuna! Zie je haar op de foto? Het was een super leuke dag waar ik binnenkort nog een blog over zal schrijven!

Genieten van het mooie weer met lieve vrienden

mamablogger; mamablog; momblog; lady lemonade; what’s on our mind; #woom; dagboek; week; foto’s; instagram; feestweek; dierenpark amersfoort; uitje; uittip; moederdag; feest; school; oud valkeveen; speeltuin; naarden; playmobil; eetkamerstoel; hooikoorts; parfum; trouwen; 4 jaar; jubileumMaandag begon voor ons met veel herrie op het schoolplein. De school van Finn bestaat deze week 385 jaar en daarom is het deze week feestweek. En die werd afgetrapt met het schoollied waarbij de kinderen muziek mochten maken op van huis meegebrachte potten, pannen en pollepels. We waren gelijk goed wakker! Na het concert ben ik samen met Charlie en zijn beste vriend Mees & mama Annemarijn naar tuincentrum Het Oosten gegaan waar ik een te gekke bananenboom voor in huis heb geshopt. En om te vieren dat het eindelijk mooi weer is, zijn we daarna gezellig gaan lunchen op een terras bij ons in het dorp. Check de dino’s op tafel!

Ellendige hooikoorts

hooikoorts; pillen; seizoen; allergie; bloemen

Begrijp me niet verkeerd, ik – Cynthia – vind het heel fijn dat het eindelijk mooi weer is. Alleen een buitje op zijn tijd kan ik nu best waarderen. Sinds een paar dagen heb ik zoveel last van hooikoorts, mega irritant. Een dikke keel, een verstopte neus en een stelletje jeuk ogen om gestoord van te worden. Als je op de fiets zit vliegen de pollen je om de oren, een regenbui maakt de lucht weer een beetje schoon. Van de apotheek heb ik pilletjes gekregen en hoop ik dat het ze werk gaat doen. Mocht je nog de gouden tip hebben hoe je heel simpel van hooikoorts afkomt, laat het me echt weten.

Feestweek bij Finn op school

mamablogger; mamablog; momblog; lady lemonade; what’s on our mind; #woom; dagboek; week; foto’s; instagram; feestweek; dierenpark amersfoort; uitje; uittip; moederdag; feest; school; oud valkeveen; speeltuin; naarden; playmobil; eetkamerstoel; hooikoorts; parfum; trouwen; 4 jaar; jubileumDinsdag mocht ik – Annemieke – helpen bij Finn op school. Vanwege het jubileum kwam het circus. En niet om op te treden, maar om de kinderen zelf kunstjes te leren. Fietsen op éénwielers en andere bijzondere voertuigen, lopen op een bal, over touwen en evenwichtsbalken, kunsten met twirls, ballen en bordjes op stokken, goochelen, schminken en meer; er stond zo onwijs veel leuks op het programma. En die kids konden het allemaal beter dan ik. Charlie was op de peuterspeelzaal en mocht met zijn klas ook even komen uitproberen. Hier op de foto wederom met vriend Mees, want waar de één gaat, gaat ook de ander. Lief hé!

Geurtje uitkiezen

mamablogger; what's on our mind; moederdag; moederdagcadeau; parfum; cadeaubon; Michael kore; Douglas; luchtje

Van Jeroen kreeg ik voor moederdag een hele fijne bon van de Douglas. Ik wilde al een hele tijd een nieuw luchtje, de bon kwam als geroepen. Met Reva en Lucy ben ik maandag naar de parfumerie gegaan en gingen ze mij helpen met het uitkiezen van een luchtje. Bij binnenkomst heb ik mezelf praktisch meteen in de armen gegooid van de verkoopster. Er is zoveel keus aan de meest heerlijke geurtjes dat ik gewoon niet weet wat ik moet kiezen. Gelukkig had de vriendelijke dame meteen door wat ik lekker vond en na een paar keer geroken te hebben aan een aantal luchtjes was ik er vrij snel uit. Reva en Lucy hebben uiteraard mee gesnuffeld en waren het er helemaal mee eens dat het de parfum van Michael Kors Glam Jasmine zou gaan wordenEen heerlijk licht en zoetig luchtje.

Finn, Charlie, Reva en Lucy zijn getrouwd!

mamablogger; mamablog; momblog; lady lemonade; what’s on our mind; #woom; dagboek; week; foto’s; instagram; feestweek; dierenpark amersfoort; uitje; uittip; moederdag; feest; school; oud valkeveen; speeltuin; naarden; playmobil; eetkamerstoel; hooikoorts; parfum; trouwen; 4 jaar; jubileumVanmiddag waren wij met het complete Lady Lemonade team in speeltuin Oud Valkeveen in Naarden. We waren uitgenodigd door PLAYMOBIL om er de sprookjesachtige trouwdag van hun ridder en prinses bij te wonen. En tijdens de huwelijksvoltrekking mochten onze eigen kids ook voor één dag in het huwelijksbootje stappen. Reva met Finn en Lucy met Charlie. Een bruiloft compleet met officiële ceremonie en echte huwelijksaccessoires. Onze bruidjes en bruidegoms voelden zich even heel speciaal. Maar nog leuker vonden ze het dat ze de hele middag lekker konden spelen en een heuse PLAYMOBIL goodiebag met daarin speelgoed uit de nieuwe bruiloft collectie mee naar huis kregen. Bofkonten!

Winnaar hangstoel KidsDepot

mamablogger; kinderkamer'; interieur; hangstoel; rotan; winnen; winnaar;

Vorige week hadden wij een geweldige winactie in samenwerking met PSikhouvanjou. Je kon bij ons een KidsDepot rotan hangstoel winnen en we hebben zoveel enthousiaste reacties hierop gekregen. Inmiddels is er een winnares bekend Mi-choe Emanuelson is de gelukkige. De hangstoel komt zo snel mogelijk naar je toe.

We hopen dat je het weer leuk vond om mee te kijken en lezen in onze #WOOM. Wil je nu helemaal niks van ons missen, volg ons dan ook op Instagram. En anders zijn we er volgende week weer met een nieuwe. Tschüss!

Liefs,

Cynthia en Annemieke

What's On Our Mind #16 - Avondvierdaagse, moeder-dochter dates en zieke kids
"Mama, ik wil niet dat je een sterretje wordt!"

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Noek 17 mei 2017 at 8:16 pm

    Leuk verslag weer!
    Wat bij mij erg helpt bij hooikoorts is iedere dag een lepeltje honing opeten wat je bij de plaatselijke imker koopt! (Dus niet die van de supermarkt)

  • Reply Cynthia 19 mei 2017 at 10:18 am

    Oké! Dat klinkt goed, heb ik nog niet eerder gehoord. Ga ik zeker proberen.

  • Laat een reactie achter