Me & my pony’s

24 november 2014

In de jaren ’80 was ik er als de kippen bij toen de My Little Pony’s werden geboren. Als een die-hard paardenmeisje mochten deze gekleurde speelgoedpony’s natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. Van de lange manen maakte ik hele invlechtcreaties. In mijn slaapkamer creëerde ik een My Little Pony ranch met alles erop en eraan. Toentertijd was het ‘me & my pony’s’.

mylittlepony-speelgoed-meisje-sinterklaas-kerst-cadeau-verjaardag-ladylemonade_nl2De speelgoedpaardjes ben ik een tijdje uit het oog verloren, maar onlangs heb ik ze weer gespot. Zelf word ik er met de jaren er niet flitsender op, maar de schattige beestjes van vroeger gaan helemaal met de tijd mee. Ze zien er nu uit als stoere rock pony’s volgens de laatste modetrends. Kon je vroeger druk in de weer zijn met de haartjes kammen, nu kunnen kids zelf hun eigen pony ontwerpen met de My Little Pony POP set. De pony’s ‘pop’ je uit een frame en het bouwen kan beginnen. Met de accessoires, zoals een staart, vleugels en stickers kan de pony versierd worden tot een eigen droomcreatie. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar die je onderling kan combineren. En er kan ook nog een My Little Pony armband gemaakt worden die je kleine meid als een echte fashion queen zelf kan dragen.

mylittlepony-speelgoed-meisje-sinterklaas-kerst-cadeau-verjaardag-ladylemonade_nl Wil jij je dochtertje met Sinterklaasavond verrassen? Wij mogen twee My Little Pony Pop sets weggeven. Laat ons hieronder weten waarom juist jouw meisje deze happy pony’s moet winnen.

 

 

 

Generatie app, note, muis
Leerzaam leesvoer: De Gestreepte Boekjes

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Danielle 24 november 2014 at 8:30 am

  Omdat mijn dochtertje met mijn oude my little pony’s speelt die met de jaren een beetje versleten zijn. Zij wil denk ik heel graag een nieuwe flitsende pony

 • Reply Sabine Elvira 24 november 2014 at 9:10 am

  Mijn dochter kijkt af en toe naar My Little Pony’s op de tablet en vindt het GE-WEL-DIG! Ze kijkt haar ogen ook uit in de speelgoed winkel en in de speelgoedboeken en steenvast zegt ze dus: DIE WIL IK OOK!! 🙂 Hoe leuk zou het zijn als uit de zak van Sinterklaas plotseling een mooie set van My Little Pony komt…..

  Ik heb er zelf vroeger heeeeeeel veeeeeel plezier en vooral avonturen mee beleeft, dus ook een beetje nostalgie voor mij! :p

 • Reply Helma Keijzer 24 november 2014 at 11:16 am

  We hebben vernomen dat er bij Ladylemonade een super actie is gekomen.
  Deze actie is super voor kleine paardendametjes in de dop.
  Want spelen met My Little Pony’s vindt iedereen top.
  In een maand vol mooie feesten voor groot en klein, is een zelfmade My little Pony echt wel fijn.
  Voor mijn meisje van 4 ik weet zeker dat geeft een hoop speelplezier.

  Nog een aantal nachtjes slapen en dromen van deze mooie prijs, wie weet valt het geluk op onze Meis.
  Heel veel succes voor allemaal, deze feestprijs maakt iemand gelukkig deze maal!

 • Reply Linda 26 november 2014 at 12:29 pm

  Ik denk dat ik vroeger de grootste mlp verzameling had die je maar kon bedenken. En sinds mijn dochtertje 4 jaar is koop ik gewoon weer mijn favoriete speeltjes. Natuurlijk voor mijn lieve meisjes maar stiekem ook een beetje voor mezelf. Ik kan er niets aan doen maar blijf ze gewoon geweldig vinden.

 • Reply Cynthia 2 december 2014 at 4:11 pm

  Gefeliciteerd Danielle en Linda! De twee My Little Pony Pop sets komen z.s.m jullie kant op.

 • Laat een reactie achter