Blije voetjes

4 mei 2015

Trek een la in de slaapkamer van de meiden open en je staat oog in oog met een verzameling kleurrijke maillots en fleurige sokjes. Zelf loop ik gerust met twee verschillende sokken de deur uit. Shame on me! Reva en Lucy daarentegen gaan altijd met vrolijke matching voetjes en beentjes op pad. Je kunt je misschien wel voorstellen dat het merk Bonnie Doon hier mega populair is. Bekend van de eigentijdse collecties van maillots, sokken, chou chou’s (dunne maillots), capri’s en leggings. De onmisbare items om de outfit van mini fashionista’s compleet te maken.

En ieder seizoen worden we weer verrast met een collectie waar je spontaan een dansje van gaat doen. Deze zomer kunnen alle meisjes weer volop in stijl genieten van de nieuwe collectie. Houdt je kleine lady wel van een beetje gekkigheid dan is de ‘Arts & Graphics’ lijn haar op het lijf geschreven. Deze lijn bestaat uit drukke printjes en grafische dessins. Is je dochtertje vooral van de zoete look dan is het thema ‘Sweet as candy’ helemaal haar ding. De lieve ‘schoolmeisjeslook’ met kleine bloemmotiefjes en kleuren zoals pastel, glitter, wit en ecru tinten. Het exotische thema is deze zomer overal terug te vinden en ook bij dit merk. De Exotic lijn heeft een Latijns-Amerikaans sfeertje door de blauwtinten, het denim en donkere exotische kleuren gecombineerd met lekkere felle accenten. Kortom shoppingtime! Naast dat dit merk weet waar kleine meisjes van houden, worden de mama’s blij van de fijne kwaliteit. Met kids draait de wasmachine overuren, maar dan nog blijven de Bonnie Doon items mooi van kleur en van kwaliteit.

sokken-legging-maillot-meisjes-baby-kind-jongen-beenmode-kleurrijk-zomer-collectie-prints-ladylemonade_nl20 sokken-legging-maillot-meisjes-baby-kind-jongen-beenmode-kleurrijk-zomer-collectie-prints-ladylemonade_nl2sokken-legging-maillot-meisjes-baby-kind-jongen-beenmode-kleurrijk-zomer-collectie-prints-ladylemonade_nl4 sokken-legging-maillot-meisjes-baby-kind-jongen-beenmode-kleurrijk-zomer-collectie-prints-ladylemonade_nl6 sokken-legging-maillot-meisjes-baby-kind-jongen-beenmode-kleurrijk-zomer-collectie-prints-ladylemonade_nl5

De mooiste lentejurkjes
Back to Basic

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter