Dit zijn de liefste korte Moederdag gedichten & versjes

13 mei 2023
Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Met een Moederdag gedichtje of versje kunnen kinderen op een liefdevolle manier laten zien hoeveel ze van hun moeder (of oma, stiefmoeder of ander lief moederfiguur) houden. Je kunt ze op je (zelfgemaakte) cadeautje plakken, op een kaart schrijven of aan mama opzeggen, wanneer je haar verrast met een lekker ontbijtje op bed. Wij hebben de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten en versjes voor jullie op een rij gezet. Maar je kunt je er natuurlijk ook door laten inspireren en er zelf één maken. Dat is nóg persoonlijker!

Moederdag gedichten & versjes

Mama is de beste

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Mijn mama is de beste.
Ja echt, het is heus.
Een wedstrijd voor de beste mama ter wereld zou zij winnen.
Met twee vingers in haar neus!

‘Lees ook: Een vrolijke broche maken voor Moederdag.’

Kamertje in mijn hart

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Lieve mama,
In mijn hart zit een kamertje, helemaal speciaal voor jou.
Het is gevuld met hartjes, regenbogen en zonnestralen,
omdat je me altijd blij maakt en ik zoveel van je hou!
Liefs van mij

Ik hou het meeste van jou!

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Lieve mama,
Een kusje en dit cadeautje,
geef ik vandaag aan jou
Omdat ik van alle mensen
het meeste van jou hou!

Mama is een superheld

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Mijn moeder heeft een groot geheim.
Ze heeft het nog nooit aan iemand verteld.
Maar ik heb haar wel door hoor!
Want ook al is haar cape onzichtbaar, ik weet het zeker…
ze is een echte superheld!

Liefste mama

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Mama, jij bent de beste
je maakt me altijd blij.
Ik kan wel zingen en wel dansen,
want de liefste mama is die van mij!

Oneindige liefde

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Op deze dag speciaal voor mama’s
wil ik tegen je zeggen hoeveel ik van je hou.
Maar helaas duurt Moederdag niet lang genoeg,
want ik houd oneindig veel van jou!

‘Lees ook: Knalbonbon maken | Een super origineel cadeautje voor Vaderdag of Moederdag.’

Ontelbaar kusjes

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Lieve mama,
Je krijgt van mij ontelbaar kusjes,
voor je liefde
voor je knuffels
en omdat je altijd alles voor me doet.
Van die enorme dikke smakkerds,
over je hele toet.

Mama, mijn held

Dit zijn de liefste, leukste en grappigste korte Moederdag gedichten & versjes!

Voor mijn lieve moeder,
die er altijd voor mij is
en die alles voor mij doet.
Je bent mijn held, mijn rots, mijn alles.
Bij jou voel ik me altijd goed.

Nog meer inspiratie voor Moederdag!

Behalve deze lieve en leuke Moederdag gedichten en versjes hebben wij op onze website nog veel meer leuke ideeën voor Moederdag staan. Voor de leukste zelfgemaakte Moederdag cadeautjes kun je bijvoorbeeld al deze leuke knutselideeën bekijken. En voor kinderen die van kleuren houden, hebben we hier ook nog een heleboel kleurplaten voor Moederdag om gratis te printen.

Wil je ook nog even verder kijken voor andere knutselinspiratie? Kijk dan hier voor al onze andere leuke knutseltips. En mocht je echt nooit meer iets van ons willen missen, abonneer je dan (gratis) op ons YouTube kanaal waar iedere week een nieuwe creatieve video online komt.

Een hele fijne Moederdag!

Een inloopkast maken doe je zó met dit handige stappenplan!
Een leuke kinderkoffer gezocht? Dit zijn 17 hele toffe exemplaren!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter