De sneakers en de slippers voor deze zomer!

12 maart 2018

YES! De koude dagen zijn als het goed is weer voorbij, tenminste daar hoop ik wel op! We hebben genoten hoor van de Syberische kou, maar ik functioneer zelf toch iets beter bij normale temperaturen. Doe mij maar de lente! Vorige week zat ik alweer bij mijn favoriete strandtent op het terras te genieten van de eerste zonnestralen. Hoe fijn is dat?! En op een één of andere manier als het lente seizoen aanbreekt wordt mijn schoenentic ook weer iets heftiger dan normaal. Meer mama’s die hier toevallig ook last van hebben? Op een één of andere manier ben ik dan weer een ster in het verzinnen van excuses om toch een paar mooie schoenen te shoppen voor mezelf en vooral voor de meiden.

Spring is in the air!

Zelf ben ik een enorme sneaker lover, dus ook Reva en Lucy moeten hier aan geloven. Een paar coole sneakers zijn sowieso voor deze zomer een MUST. Het staat altijd zo pittig onder een rokje of een stoere broek. Als ik een zoon had gehad was ik helemaal los gegaan met alleen maar sneakers te kopen. Zowel voor de jongens als de meisjes is er voor aankomend seizoen in ieder geval meer dan genoeg keus. Het merk Vans staat altijd hoog op mijn favoriete lijstje voor leuke gympen voor de kids.

‘Lees ook: De mooiste zomerjassen voor de meisjes.’

Nieuwe sandalen mogen zeker niet ontbreken en natuurlijk een paar te gekke slippers voor de warme zomerse dagen. Misschien heb ik al iets teveel last van lentekriebels, maar de nieuwe slippers voor Reva en Lucy zijn al binnen. Je kunt ze maar alvast in huis hebben toch?! Dit jaar heb ik voor allebei super leuke besteld van het merk Molo, ook voor de boys hebben ze mooie exemplaren.

Ik heb een paar hele mooie schoenen en een paar coole slippertjes voor de jongens en de meisjes voor je verzameld. Je weet maar nooit, voor je het weet kunnen we onze eerste warme lentedag afvinken. Be prepared! 

 

Mooie schoenen en slippers voor de jongens

Slippers – Molo € 9,95

Lage sneakers – Vans € 50,-

 

Bootjes print slippers – Reef € 19,-

 

Tropische print sneaker – Shoesme  € 59,95

 

Vliegtuig print – Ipanema € 17,99

 

Zwarte gympen – Converse € 50,-

 

Slippers – Quapi € 14,95

‘Lees ook: De tofste zomerjassen voor de jongens.’

 

Mooie schoenen en slippers voor de meisjes

Luipaard print – Ipanema € 15,99

 

Luipaard hoge sneakers – Vans € 60,-

 


Slippers – Molo € 9,95

 

Glitterprint hoge sneaker – Shoesme € 59,95

 

All-over print slippers – Reef € 18,-

Mooie schoenen en slippers voor de jongens en de meisjes Starplayer lage sneaker – Converse € 45,-

 

Slippers – Quapi € 14,95

Nieuw en betaalbaar kinderkleding merk Koko Noko
NOP: nieuw kinderkledinglabel voor eigenzinnige kids

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter