Morsen mag!

24 september 2013

Finn zag er geweldig uit. Stoer spijkerbroekje, sneakers eronder en zijn hippe shirt met retro print. Helemaal gestyled voor de verjaardag van zijn neefje. De outfit had ik al een week geleden bij elkaar gezocht. Ik hou ervan om lekker met kleding in de weer te zijn. Maar misschien had ik mijn tijd beter kunnen besteden aan de inhoud van mijn tas.

Na een uitbundig ‘Lang zal hij leven’ en het uitblazen van alweer drie kaarsjes ging het namelijk mis. Finn liet zijn complete stuk slagroomtaart van zijn schoteltje in zijn schoot glijden. ‘Oh nee, mam!’ riep hij, terwijl hij de boel nog probeerde te redden door de taart weer op zijn bordje te leggen. Maar nu waren ook zijn handen vies, dus die werden snel afgeveegd aan zijn shirt. Daar zat mijn kleine smeerpoets in zijn geweldig vieze outfit. En natuurlijk had ik geen reservekleding mee.

praktisch, handig, clip-a-gogo, clip a gogo, knuffel, kwijt, raken, niet, slab, maken, servet, theedoek, knutselen, knutselschort, onderweg, op pad, ozowiezo, moeder, mama, eten, drinken, morsen, knoeien, vies, melk, voeding, drinken, baby, kind, dreumes, Met de Clip-a-Gogo zijn dit soort drama’s voortaan gelukkig voorbij. Het is een soort minibretels waarmee je in een handomdraai van een servet, zakdoek, theedoek of desnoods het tafelkleed een slabbetje maakt. Het bandje met aan iedere kant een clipje gaat om de nek van je kind, servet of wat dan ook er aan, klik en klaar! En als het bordje leeg is, is de Clip-a-Gogo ook heel handig om er een dierbaar knuffelbeest aan vast te klikken zodat het onderweg niet kwijt kan raken. Want het zal niet de eerste keer zijn dat je de hele route terug moet lopen, op zoek naar Aapje. De Clip-a-Gogo is beschikbaar in drie verschillende modellen: Shaky Snaky (groen, roze en wit), Bunnies at Breakfast (blauw, oranje en wit) en Ladybird Lunch (rood, antraciet, wit) en kost €6,95. Oh ja… en hij werkt ook heel goed als knutselschort!  praktisch, handig, clip-a-gogo, clip a gogo, knuffel, kwijt, raken, niet, slab, maken, servet, theedoek, knutselen, knutselschort, onderweg, op pad, ozowiezo, moeder, mama, eten, drinken, morsen, knoeien, vies, melk, voeding, drinken, baby, kind, dreumes,

Het regent, het regent
Gepimpte pop-up fles

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply ariaene 25 september 2013 at 6:27 pm

    Handig!

  • Laat een reactie achter