Als muziek in de oren

7 november 2013

Ik was alweer vergeten hoe bijzonder het is om voor het eerst contact te hebben met de baby in je buik. Al vanaf week 16 voel ik onze spruit op komst er lustig op los trappelen. Alsof hij wil zeggen: “Mam, maak je vooral niet dik. Het is hier heerlijk!” Altijd fijn, zo’n teken van leven. En nu kan ik ook naar hem terug praten. Want vanaf week 21 kan je wurm namelijk al horen! Hij luistert naar je hartslag, het gerommel van je darmen, je stem, maar ook naar die van papa, zijn broertjes of zusjes en de hond. En dat doet hij zo goed dat hij al die geluiden na zijn geboorte ook zal herkennen en er zelfs rustig van wordt. Voor mij een reden om nu alvast een muziekdoosje aan te schaffen en het iedere avond af te spelen voor mijn buik. Wat zal mijn schatje na de geboorte straks heerlijk slapen. En wij dus ook!

Voor muziekdoosjes en muziekmobielen voor je baby of kind ben je bij hetmuziekdoosje.nl aan het juiste adres. De grossier in slaapliedjes heeft een mega groot assortiment, waardoor je altijd slaagt. Van hippe muziekdoosjes in de vorm van uiltjes, hartjes, koeien of sterren, grappige katjes, gehaakte paddestoelen tot houten muziekdoosjes met dansende Nijntjes, Woezel & Pip, paardjes en ballerina’s.

baby, ongeboren, foetus, muziek, geluid, muziekmobiel, mobiel, muziekdoosje, doosje, kind, slapen, rustig, herkennen, geluiden, week 21, contact, buik, zwanger, zwangerschap, winnen, afspelen, relax, ontspannen, stemmen, darmen, hartslag, horen, gehoor, o Mijn keuze is gevallen op dit grijze met de hand gemaakte uiltje van Taftan, wat straks te gek zal staan in mijn grijs met okerkleurige babykamer. De vraag is alleen of mijn uk er lekker van gaat slapen, aangezien hij vooralsnog heel druk reageert als we het voor hem afspelen.

Wil jij zo’n te gek muziekdoosje of mobiel voor je baby of kind winnen? Wij mogen er van Het Muziekdoosje één naar keuze weggeven, ter waarde van €32,50! Weet jij al welke je wilt? Laat het ons hieronder weten. Over een week maken we bekend wie deze prijs heeft gescoord.

1. Octopus €27,- 2. Paddestoel €39,95 3. Kat €36,95 4. Bloem €24,95 5. Vos €32,95 6. Slak €34,95 7. Raket €29,50 8. Walvis €27,- 9. Hart €29,95 10. Koe €36,95 11. Ster €29,95 12. Uiltje 2 €26,95

Zo houd je Sinterklaas betaalbaar
Help! Mama is zwanger

Dit vind je misschien ook leuk

11 Reacties

 • Reply aziza 7 november 2013 at 7:32 am

  De slak zou mijn dochter geweldig vinden. Ze is gefascineerd door slakken en stelt de hele dag vragen over de slak.. met deze muziek slak kan ze in alle rust haar vragen en onze antwoorden overdenken.

 • Reply Mirjana 7 november 2013 at 7:44 am

  Die Octopus is werkelijk helemaal te gek! Zo’n ‘ouderwets’ muziekdoosje met ballerina is toch ook wel erg leuk! Al denk ik dat het muziekdoosje, en dan vooral de ballerina, het erg zwaar te verduren zouden krijgen met Lynn. Misschien is ze daar nog een beetje te klein voor.

 • Reply Laila 7 november 2013 at 9:10 am

  Die koe vind ik helemaal geweldig voor mijn kleine mannetje die januari volgend jaar geboren word. Hij krijgt een Hollandse kamer en daar mag de koe zeker niet in ontbreken

 • Reply Irene 7 november 2013 at 1:23 pm

  Een hart voor mijn hartendief natuurlijk!

 • Reply Inge 7 november 2013 at 2:41 pm

  Ik ga helemaal voor de kat. Mijn ventje is dol op deze diertjes. Die komt zijn bedje niet meer uit met zo’n mooi muziekdoosje.

 • Reply Marieke 7 november 2013 at 3:07 pm

  Het uiltje is super leuk! Deze past helemaal in de dierenkamer van ons zoontje, hij wordt in febrauri verwacht. Ons zoontje Julian heeft ook een muziekdoosje; een draak en vindt het nog steeds geweldig!

 • Reply Eline 8 november 2013 at 6:09 pm

  Ik ga voor de vos, die past goed in de kamer van mijn zoon die ik over 3 weken verwacht.

 • Reply Charissa 9 november 2013 at 9:03 am

  Ik vind dat vosje helemaal geweldig. Past super bij mijn boef die net net zoals een vos ook van die lekker ondeugende streken uithaalt!

 • Reply Jutka 10 november 2013 at 10:17 am

  Wat is dat hart blij en lief!!! Echt een muziekmobiel voor onze baby waar met heel veel liefde op gewacht wordt.

 • Reply Melanie van schaijk 12 november 2013 at 10:55 am

  Ik vind die walvis echt cool. Past helemaal in het zee-thema van onze babykamer!!

 • Reply Annemieke 15 november 2013 at 10:29 am

  Surprise, surprise … Marieke, jij hebt het muziekmobiel gewonnen voor je zoontje op komst. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter