Mini maestro’s

13 augustus 2013

Klappende handjes in de lucht, shakende lieve billetjes en heel hard zingen. Dat is ons klein muzikaal talentje Reva. Was het eerst een soort van door je ‘knieën en omhoog’ dans. Nu begint ze wat meer ritme te krijgen en beweegt haar kontje mee van links naar rechts. Het ziet er best ingewikkeld uit maar het is nu een kwestie van oefenen. Eerlijk gezegd heeft ze al meer ritme in dat kleine lichaampje dan haar papa. Muziek maken met haar kleine tamboerijn op een zelf verzonnen deuntje. Nog even en ze staat in ‘the Voice Kids’ de show te stelen. Jeroen heeft een blauwe maandag viool gespeeld en ik een aantal jaren dwarsfluit. Je zou toch denken dat Reva iedergeval een beetje aanleg van ons heeft mee gekregen.

Door muziek leren kindjes op een unieke wijze hun emoties op een natuurlijke manier uit te drukken en te communiceren met hun omgeving. Bovendien helpt muziek je kleintje met het opbouwen van motorische, sociale, cognitieve en zintuiglijke vaardigheden.

Met deze muziek instrumenten wordt je kleintje een ‘mini maestro’ in de dop. Voor je het weet heb je een kleine Adele of Justin Timberlake in huis.

1. Vrolijke rode accordeon € 34,25 2. Castagnette Nijlpaard rood € 3,85 3. Sambabal Beer € 7,50 4. Tamboerijn bloem € 10,95 5. Sambaballen lieveheersbeestje € 9,95 6. Witte vleugel € 44,95 7. Gitaar blauw € 22,95 8. Trommel Circus € 25,50 9. Kleurrijke metallofoon € 19,95

Nieuw @Ikea
Op de boerderij

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter