My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters

12 januari 2023
My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

Hoera! Barbie krijgt er een zusje bij! My First Barbie; Barbiepoppen die speciaal gemaakt zijn voor peuters en kleuters. En hoewel ze de jongste van de Mattel familie is, is de nieuwe pop een stuk groter dan haar zus, de traditionele Barbie. Haar looks daarentegen verraden dat ze toch echt de jongste thuis is. My First Barbie heeft een bredere taille, jonger gezicht en ook is de kleding van de Barbiepop kinderlijker. De nieuwe Barbie is verkrijgbaar in 4 verschillende huidskleuren en daarnaast bestaat de collectie uit een heleboel leuke – grotere – accessoires waarmee jonge poppenliefhebbers eindeloos kunnen spelen. Geweldig leuk!

My First Barbie

My First Barbie is geboren omdat uit onderzoek van Mattel bleek dat jongere kinderen ook met Barbiepoppen willen spelen. Om tegemoet te komen aan de motorische skills van peuters en kleuters is alles aan de pop groter. Haar lijf is ruim 5 centimeter groter dan de normale Barbie. En ook de accessoires zijn groter, waardoor jonge kinderen ze makkelijk kunnen vasthouden.

De My First Barbie poppen zijn een stuk groter dan de originele Barbie.

Ook qua uiterlijk ziet My First Barbie er net iets anders uit dan haar grote, kleine zus. Haar gezicht heeft een jongere uitstraling gekregen met grotere ogen en schattige sproetjes. En het haar van de Barbiepop is langer, zodat het makkelijker gekamd kan worden. Daarnaast heeft ze een bredere taille en zijn haar vingers tegen elkaar aan gesloten, zodat ze niet kunnen blijven hangen bij het aan- en uitkleden. De kleding van My First Barbie ziet er bovendien kinderlijker uit met vrolijke rushes en prints en heeft een makkelijke klittenband sluiting gekregen.

My First Barbie ziet er jonger uit dan de originele Barbie. Haar armen en benen zijn flexibel en kunnen buigen. En ook is de kleding kinderlijker en makkelijker aan- en uit te trekken.

Tot slot is het lichaam van My First Barbie ook zachter en flexibeler. Waardoor je haar armen en benen niet alleen kunt bewegen, maar ook kunt buigen. Net zoals sommige Barbie modellen van vroeger.

My First Barbie Malibu; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!
‘Lees ook: Leuke & originele cadeau tips voor meisjes.’

4 Verschillende Barbiepoppen

My First Barbie bestaat uit 4 verschillende poppen. En alle Barbies hebben hun eigen accessoires die passen bij de belevingswereld van peuters en kleuters. Van het borstelen van het haar tot het aantrekken van pyjama’s, omdat het bedtijd is.

My First Barbie Brooklyn

My First Barbie Brooklyn; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

My First Barbie Brooklyn is een lieve brunette met prachtig krullend zwart haar. Ze is dol op haar poedel. En ze vindt het heerlijk als je haar haar kamt en er een mooie haarband in doet. My First barbie Brooklyn is te koop in een normale set. Maar er is ook een Deluxe box met daarin twee kledingsets – een pyjama en feestjurk – en extra accessoires, zoals een cadeautje, unicorn slaapmasker en pantoffeltjes.

My First Barbie Malibu

My First Barbie Malibu; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

De zoete My First Barbie Malibu heeft een lief roze jurkje met een hartjes print en tasje en rushes aan de mouwen. Ze draagt een snoezige haarband in haar eindeloos lange blonde haren en bijpassende schoentjes. En ze neemt haar poezenbeest overal mee naartoe. Ook van Malibu is er niet alleen deze normale set, maar ook een Deluxe set. Met daarin onder andere een prachtige prinsessenjurk, een ketting, een pyjama en een eenhoorn slaapmasker.

My First barbie Teresa

My First Barbie Teresa; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

De lieve & fashionable Teresa draagt een gestreept jurkje met een kettingprint erop en hippe paarse boots. Ze heeft een kekke zonneklep die je tussen haar golfende bruine lokken kunt steken, nadat je het gekamd hebt. En haar dierenvriendje konijn draagt ze altijd mee aan het polsbandje. Je koopt deze Barbie set hier.

My First Barbie Renee

My First Barbie Renee; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

Flower power girl Renee draagt een vrolijke jurk met bloemenprint, een tasje en rushes. Zelfs haar zonnebril is helemaal in haar eigenzinnige stijl, want ook de glazen hebben een bloemvorm. En Renee’s lieve troetel beer is al even gek op bloemen. Jij ook? Dan vind je deze set hier.

‘Lees ook: Dit zijn de leukste en mooiste poppen voor meisjes.’

My First Barbie kleding

Om je My First Barbie een andere outfit te geven, worden er binnenkort ook nog kleding setjes toegevoegd aan de collectie. Een eenhoorn pyjama party setje met daarin een eenhoorn knuffel, pyjama, pantoffels, slaapmasker en donut. Een ballerina jurkje met balletschoentjes, een tasje en bloemen. Een badbakje om je Barbie te kunnen laten zwemmen, met daarbij een zomerhoed, opblaas flamingo, cocktail en slippers. En een feestoutfit voor een verjaardag, met daarbij een taart, ballon, haarband en mooie schoenen.

Extra My First Barbie accessoires en speelsets

My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

Om het speelplezier van peuters en kleuters nog meer te vergroten, kun je ook extra speelsets kopen. Die sluiten net zoals de andere My First Barbie accessoires helemaal aan bij de belevingswereld van jonge kinderen.

Tea Party

My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

Met deze set kunnen kinderen hun eigen tea party geven. De traktatie kar kan opgebouwd worden tot feesttafel met daarop allemaal lekkere taartjes en een theeservies. En kinderen kunnen hun Barbiepop neerzetten op één van de leuke berenstoelen.

Barbie’s huisdieren

My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters.

Is jouw kind een echte dierenliefhebber? Dan is het leuk om de Barbie haar eigen huisdieren te geven. Een hondje en een poesje met ieder hun eigen mandje, etensbak, eten, speeltjes en een hok om in te slapen. Ook super leuk om mee te spelen. Je vindt deze set hier.

Verjaardagsfeestjes!

Is jouw Barbiepop jarig? Dan kun je dat leuk vieren met deze speelset. Dek de tafel met de mooie glazen, cupcake en de verjaardagstaart en vergeet de dierenvriendjes eenhoorn en beer niet uit te nodigen. Zij brengen een groot cadeau mee voor de jarige.

Naar school!

My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters. Inclusief leuke accessoires!

Deze speelset is erg leuk om cadeau te doen aan kinderen die 4 jaar worden. Zo kunnen ze vast wennen aan het idee dat ze naar school gaan. En als ze thuis komen, kunnen ze de dag nog eens naspelen, met het schoolbord, laptop, de wijze uil, rugzak, drinkbeker, pen en etui. De set vind je hier.

My First Barbie bed

My First Barbie; Barbiepoppen speciaal voor kleuters.

Met deze speelset kunnen kinderen het slaap ritueel naspelen. Het bevat een lekker wollig kussen en een zachte deken waaronder je de pop lekker kunt instoppen. De klok laat precies zien wanneer Barbie weer op mag staan. Maar ze gaat natuurlijk niet slapen zonder haar knuffelbeer en haar hondje. Ook leuk; als er een logé komt, dan kun je het bed uitschuiven en is er plek voor twee poppen. Je vindt deze speelset hier.

‘Lees ook: De leukste & mooiste speelkeukens voor mini chef-koks.’

De My First Barbie lijn is zo nieuw dat je zal merken dat nog niet alle sets even makkelijk verkrijgbaar zijn. Bij Amazon.nl verkopen ze op dit moment de grootste collectie. En deze maand nog vind je alle poppen, accessoires en speelsets ook bij Bol.com.

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

Voorleesboeken | De leukste, mooiste & grappigste nieuwe boeken voor kids
Sprookjes boek | De 15 mooiste boekjes om bij weg te dromen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter