Cadeau tip: Lichtgevend My Little Pony Kasteel

14 november 2016

In de jaren 80 – zo wat voel ik me nu oud – ging ik volledig mee in de My Little Pony hype. Ik was in het bezit van een aardige uitgebreide pony collectie. Verliefd was ik op die kleine zoetgekleurde paardjes! Stiekem vind ik het superleuk dat Reva en Lucy nu ook in de ban zijn van My Little Pony.

Toen ze allebei een tijdje geleden hun eerste eigen My Little Pony kregen sprongen ze een gat in de lucht. De pony’s leiden bij ons thuis een hectisch leventje. Ze dansen op de Hupsakee, maken ruzie met elkaar, worden op de gang gezet, vieren iedere dag hun verjaardag, eten de hele dag zelf gemaakte taartjes van Lucy en gaan wekelijks op vakantie naar Spanje en naar Zuid-Afrika. De meiden hebben een oneindig verhalen repertoire. Het enige wat nog miste was een huis of liever gezegd een groots kasteel voor de nieuwe paardjes. mylittlepony-speelgoed-meisjes-hasbro-meisje-spelen-sinterklaas-cadeau-kerst-verjaardag-cadeau-verjaardagscadeau-roze-kasteel-paleis-huis-winnen-pakjesavond-ladylemonade_nl2

Dit probleem is inmiddels ook getackeld. Sinds kort is er een sprookjesachtig kristallen My Little Pony kasteel te koop. En ‘WOW’ die is echt de droom van alle kleine My Little Pony fans. Dit kasteel is wel 56 cm hoog en heeft zelfs een toren die licht geeft. In het kasteel wonen de paardjes Princess Cadance en Baby Flurry Heart, die versierd kunnen worden met een echte kroon en prachtige sieraden. Reva en Lucy zijn helemaal weg van dit lichtgevende magische paleis. mylittlepony-speelgoed-meisjes-hasbro-meisje-spelen-sinterklaas-cadeau-kerst-verjaardag-cadeau-verjaardagscadeau-roze-kasteel-paleis-huis-winnen-pakjesavond-ladylemonade_nl

Winnen

Is jouw meisje ook een grote My Little Pony fan? We spelen vandaag een beetje voor Sinterklaas! Wij mogen zo’n geweldig sprookjesachtig My Little Pony kasteel weggeven. Wat moet je doen?

 • Volg Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram.
 • Deel ons Facebook bericht of repost ons bericht op Instagram over deze winactie.
 • Laat ons in een reactie weten waarom jij heel graag wilt winnen.

UPDATE: Gefeliciteerd! De gelukkige winnares van het My Little Pony kasteel is Nicolette Ouwerling.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Mijn held en ik - PAW Patrol, Frozen, Brandweerman Sam en Woezel & Pip
Cadeau tip voor LEGO fans: Bouwstenen die licht geven!

Dit vind je misschien ook leuk

32 Reacties

 • Reply Jacqueline 14 november 2016 at 8:04 am

  Wow zou prachtig zijn voor mijn kleindochter die nu met de pony’s speelt die nog van mijn dochter geweest zijn

 • Reply Melissa Souidy 14 november 2016 at 8:26 am

  Wat leuk mijn dochter heeft dezelfde verhaaltjes!!
  Maar ook zijn de pony’s dagelijks vader moeder en baby.
  En straks als Jasmijn het kasteel mag vinden kunnen ze ook nog prins en prinses spelen ?.
  Wat zou het leuk zijn. Nu maar hééééél hard duimen!

 • Reply Claudia 14 november 2016 at 8:45 am

  Super leuk voor mijn dochter! Ze wordt over 2 weken 3 en is helemaal in de ban van kastelen. Pas geleden ie ze grote zus geworden en heeft ze van haar tante haar eerste little pony gehad en het is een hit!

 • Reply Fan 14 november 2016 at 9:29 am

  Na een logeerpartijtje bij opa en oma heeft m’n dochtertje 2 van mijn jaren 80 Little Pony’s gekregen om mee te spelen. Ze staan met haar op en gaan mee naar bed; ze vindt ze geweldig! Hoe gaaf zou het zijn als ze de ponyfamilie uit kan breiden met deze nieuwe pony’s én zo’n prachtig kasteel?!

 • Reply Bianca 14 november 2016 at 9:43 am

  My little pony’s zijn hier helemaal favoriet! Zo’n prachtig Kasteel mag natuurlijk niet ontbreken!!! Wow ik duim heel hard mee zodat mijn Mooie meid ( en ik) urenlang speelplezier hebben!!!! #loveit! #jeugdsentiment #mylittleponykasteel!!!!

 • Reply elisabeth maria martina 14 november 2016 at 9:44 am

  mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply Kelly 14 november 2016 at 9:54 am

  Wat een super gaaf kasteel! Ik kende het nog niet, maar mijn dochtertje Beau is helemaal fan van paarden en van felle kleuren! Zou hem heel graag winnen om hem haar kado te kunnen doen en enorm te kunnen verassen!!

  Ze vind het vast net zo leuk als mama vroeger! ( die het stiekem nu ook nog steeds wel een beetje leuk vind! )

 • Reply Sharon 14 november 2016 at 10:42 am

  Mijn meiden zijn dol op My Little Pony! Goede genen, denk ik; ik speelde vroeger ook veel met de pony’s. Dit prachtige kasteel zou echt hun jaar maken!

 • Reply Tamara 14 november 2016 at 11:05 am

  Oh Wow dit zou echt een geweldige prijs zijn voor mijn dochter Emma! Niet alleen voor haar pony’s maar ook voor de barbie’s, prinsessen etc. Ik weet zeker dat ze hier dagen mee kan spelen!

 • Reply Laura 14 november 2016 at 12:22 pm

  Ooo waaaaauw!! Wat is ie TE GEK!!! Vroeger was ik zelf groot fan van my little pony en gelukkig ons meisje nu ook:))!! Ze wordt 7 december 6 jaar en wat zou het ge-wel-dig zijn om haar met dit gave kasteel te mogen verrassen!! Zie Britt al voor me met haar stralende oogjes!!

 • Reply Emmie 14 november 2016 at 12:28 pm

  Oh mijn jongste dochter zou dit prachtig vinden! ?

 • Reply Nathalie Hellmig 14 november 2016 at 1:01 pm

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Lady Lemonade !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op dit WAANZINNIGE My Little Pony kasteel, WAUW <3 Dochterlief is helemaal fan van MLP…!! Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen.. gegarandeerd urenlang speelplezier! Ze gaat helemaal GEK worden 😀 Weet ik zeker! SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

 • Reply Henk ryan 14 november 2016 at 1:30 pm

  Wat een leuke winactie.
  Ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje
  Ze is helemaal gek van My Little Pony dus dit geweldige sprookjesachtige My Little Pony kasteel gaat ze zo leuk vinden.

 • Reply Mark Lamberts 14 november 2016 at 1:34 pm

  Dit is echt helemaal TOP zeg Lady Lemonade!!  Wat een mooi kasteel van My Little Pony gaan jullie weggeven!je zou ‘t maar winnen, WOW  zou te gek zijn voor mijn kleine meid.. ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker  !!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 • Reply Lonneke 14 november 2016 at 4:56 pm

  Oh wat gaaf! Ik heb een 5-jarige die mij nog beter kan vertellen hoe ze (in het keurig Engels ?) allemaal heten. Zeer zeker groot fan van de pony’s. Wellicht omdat deze mama ook weer 5 wordt wanneer we er samen mee spelen hihi. In mijn tijd (1985) waren ze namelijk ook helemaal hot. Ik hoop van harte dat ze dit geschenk mag gaan ontvangen voor nog meer magisch speelplezier!

 • Reply Fleur 14 november 2016 at 5:38 pm

  Mijn oudste dochter is een hele grote MLP fan en heeft dit kasteel al een paar keer voor bij zien komen op de TV. Hij staat dan ook nu boven aan haar verlanglijstje. Ik doe dus graag mee

 • Reply Lesley Beekman 14 november 2016 at 7:18 pm

  Wauw helemaal te gek! Hier in huis 2 kleine meiden maar ook een kleine jongen die heel graag met little pony spelen! Dit doen ze nu alledrie het liefst op het kinderdagverblijf omdat ze daar veel van hebben. Afgelopen weekend een pony paardje gekregen in de schoen, hoe leuk zou het zijn voor alledrie als ze lekker met het pony huis alias kasteel mogen spelen!! Zou als leuk zijn als het een keertje mocht en nu deze kans om er een te winnen! Dat is echt super gaaf! Die kans laten wij niet aan ons voorbij gaan. Ik zou de drie blije snoetjes heel graag willen zien als ze dit pakket openmaken… ze zouden helemaal uit hun bol gaan!!

 • Reply Lesley Beekman 14 november 2016 at 7:19 pm

  Wauw helemaal te gek! Hier in huis 2 kleine meiden maar ook een kleine jongen die heel graag met little pony spelen! Dit doen ze nu alledrie het liefst op het kinderdagverblijf omdat ze daar veel van hebben. Afgelopen weekend een pony paardje gekregen in de schoen, hoe leuk zou het zijn voor alledrie als ze lekker met het pony huis alias kasteel mogen spelen!! Zou als leuk zijn als het een keertje mocht en nu deze kans om er een te winnen! Dat is echt super gaaf! Die kans laten wij niet aan ons voorbij gaan. Ik zou de drie blije snoetjes heel graag willen zien als ze dit pakket openmaken… ze zouden helemaal uit hun bol gaan!!

 • Reply Linda Raaijmakers 14 november 2016 at 8:44 pm

  Ik wil dit heel graag winnen omdat onze tweeling Eva & Lucas op 5 december jarig zijn en zowel Eva als Lucas helemaal weg zijn van My Little Pony 😀 En omdat zij dit zo gaaf vinden heb ik echt alles uit de kast getrokken voor ze:
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 • Reply Linda Raaijmakers 14 november 2016 at 8:49 pm

  ik zie dat mijn facebooknaam niet klopt want die is gewoon Linda Raaijmakers natuurlijk hahahaha

 • Reply Marloes 14 november 2016 at 9:37 pm

  Na een jongensjongetje die het allerliefst met auto’s speelt, dacht ik ‘há leuk! Een meisje! Kom maar door met het meidenspeelgoed’
  Helaas…ons meisje speelt ook nog het liefst met auto’s. Of met de treinbaan. En Ok, kleuren en verven, stickers plakken doet ze ook graag.
  Met dit mooie kasteel vol mooie kleuren en mooie paardjes zou het toch goed moeten komen…? En paardjes zijn ook best wel echt stoer!
  Dus Yes please!

 • Reply Heidie van der Steeg 14 november 2016 at 9:54 pm

  Wat een geweldige weggeefactie ? Mijn dochtertje is dol op My Little Pony. Mijn eigen van vroeger had ik helaas niet meer, maar gelukkig heeft ze grotere nichtjes van wie ze een paar Little Pony’s heeft gekregen. Daar kan ze zo leuk mee spelen, hele verhalen vertelt ze erbij en natuurlijk moeten de manen geregeld goed gekamd worden. Wat zou het mooi zijn als die pony’s hun eigen paleisje krijgen en nog 2 vriendjes erbij. En dan niet zomaar een paleisje maar ook nog een met een lichtgevende toren, supercool! Wat zou ze daar blij mee zijn als ze dat misschien wel voor pakjesavond zou krijgen. Alle gevraagde stapjes uitgevoerd, nu duimen maar.

 • Reply Miryam Mackloet 14 november 2016 at 11:15 pm

  Onze Vera springt een gat in de lucht bij dit kasteel! Ze vindt m prachtig!! De pony’s van mama van vroeger van zolder gehaald, maar de nieuwe ‘echte’ (alsus Vera) zijn veel mooier! ? daar past natuurlijk dat prachtige kasteel goed bij!

 • Reply Claudia Diependaal 15 november 2016 at 1:44 am

  Voor ons nichtje Sophie. Dan word ik vast tante van het jaar ?

 • Reply Nancy van der kamp 15 november 2016 at 12:13 pm

  Voor Mn kleine vriendinnetje! Gek op paardjes eenhoorns en prinsessen dingen dus dit komt helemaal als een verrassing, mocht ik winnen. Super leuk, was vroeger zelf ook altijd met Mn my Little pony’s aan het spelen

 • Reply Miranda wils 16 november 2016 at 9:21 am

  Wat een leuk speelgoed daar zou mn meisje wel echt heelheelheel blij van worden dat weet ik zeker

 • Reply k v kammen 16 november 2016 at 2:31 pm

  kom een kansje wagen op deze waanzinnige prijs
  mijn dochter wordt dol

 • Reply kempenaers 19 november 2016 at 4:08 pm

  doe graag mee voor mijn kleindochter die heel graag met de pony’s speelt en hier superblij mee zal zijn

 • Reply brants 19 november 2016 at 4:09 pm

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter, heeft veel pony’s en zal met dit lichtgevend kasteel superblij zijn

 • Reply Linda 19 november 2016 at 11:41 pm

  Dit zou echt een leuk cadeau zijn voor mijn dochter Esmee! Ze is ook gek op My Little Pony, net als haar moeder jaren geleden ?

 • Reply Marian 20 november 2016 at 12:22 pm

  Oh was ik nog maar kind! Gelukkig heb ik een dochtertje die hier ook erg van houd, dan ik samen met haar spelen 😉

 • Reply tine van aken 23 november 2016 at 9:53 am

  Bijna jarig dochtertje krijgt binnenkort enkele pony’s en spulletjes voor haar verjaardag… Wat zou dit kasteel een kers op de taart zijn, stralend gezichtje verzekerd!

 • Laat een reactie achter