Nachtlampjes Starry night – Eef Lillemor

4 maart 2016

Cuteness alert! Een tijdje geleden had ik ze al gespot en stond ik natuurlijk al meteen weer op scherp. Sinds deze week zijn ze ook daadwerkelijk te koop. Ik heb het over de nieuwe nachtlampjes van Eef Lillemor in samenwerking met Psikhouvanjou. Eén van mijn favoriete merken en één van mijn favoriete webshops, een top combinatie. En zoals we Eef kennen van de lieve grafische illustraties zorgen ook deze snoepige lampjes weer voor de nodige hebberigheid. 

De nachtlampjes uit de nieuwe ‘Starry night’ collectie zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, die sowieso al een plaatje zijn voor in de kinderkamer. Een vriendelijke wolk, een ster met een lief snoetje, een vrolijke ananas of de meest schattige hippo ever. Allemaal geven ze de kinderkamer ’s nachts net die warme gloed waardoor de kindjes met een veilig gevoel lekker gaan slapen. Logeerpartijtje? De lampjes hebben een ideaal formaat en kun je overal mee naar toe nemen. De lamp gaat na ongeveer 60 minuten vanzelf uit en is uiteraard 100% kidsproof. De lampjes zijn vanaf € 8,95 te koop bij Psikhouvanjou.

Oké, na al het gedweep heb ik nog een hele leuke verrassing. We trappen dit weekend goed af met een te gekke giveaway. In samenwerking met Psikhouvanjou geven wij namelijk maar liefst 5 nachtlampjes weg naar keuze. Dus sta jij nu ook te trappelen en wil jij dolgraag zo’n schattig nachtlampje winnen? Like Lady Lemonade op Facebook en het bericht van deze winactie. En laat ons in een reactie op Facebook weten voor welk lampje jij zou kiezen. Wie weet ben jij de gelukkige!!!!

nachtlamp-slapen-kinderkamer-babykamer-verlichting-lamp-baby-kind-timer-eeflillemor-psikhouvanjou-winnen-ladylemonade_nl2

UPDATE 11-3: We hebben inmiddels 5 winnaressen uitgekozen, Marye Bakker, Charlotte van Nierop, Danielle Tesselaar, Suzan Boer en Lidy de Velde. Gefeliciteerd allemaal!

Made in France
Binnenkijken bij Mase & Seb

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Feikje 4 maart 2016 at 8:52 am

  Die hele schattige hippo! Zal mijn zoon leuk vinden en hij kan er ook nog mee spelen in het donker

 • Reply Caren 4 maart 2016 at 10:19 am

  Super leuk! Ik zou iemand heeeeeel blij maken met het blauwe sterrenlampje!

 • Reply Bianca 4 maart 2016 at 11:43 am

  Super leuk voor mijn dochter. Dit voor op haar nieuwe kamer die ze krijgt voor haar 3e verjaardag. Zij vindt de roze hippo / ster erg leuk!

 • Reply Conny 4 maart 2016 at 9:32 pm

  AH voor mijn dochter zodat ze misschien eindelijk lekker kan slapen. De gele of roze ster 😉

 • Laat een reactie achter