Fin lees- en nachtlamp in één

4 juli 2016

De meeste kinderen gaan een stuk relaxter slapen als er een nachtlamp aan staat. Reva zweert bij haar eigen lampje en doet geen oog dicht zonder. Het gevoel van een donkere kamer waar je vrijwel niets kunt zien geeft haar meteen een paniek gevoel. En ik snap het helemaal, ik was vroeger ook geen held in het donker. Een tijdje geleden heb ik al een stukje geschreven over het nachtlampje Lou van het merk Zazu. Dit is een hele fijne lamp die je zelf helemaal kunt regelen en kunt afstemmen op de behoefte van je kindje. Inmiddels zijn wij weer in een nieuwe fase beland, Reva wilt voordat ze gaat slapen zelf nog een paar minuutjes lezen in bed. En daar is haar nieuwe lamp Fin – ook van Zazu – de perfecte oplossing voor.

’s Avonds lezen in bed moeten we alleen een beetje subtiel aanpakken. Zodra buurvrouwtje Lucy door heeft dat er naast haar nog eventjes gelezen wordt dan begint ze binnen no-time ook hard te blèren om een boekje. Liever dus niet het grote licht aan. Nachtlamp Fin – in de vorm van een grappig schaapje met knuffelbeentjes – is niet alleen het lichtje in de duisternis, maar ook meteen een leeslampje. Fin is draadloos en wordt niet warm, daarom kan dit schaapje prima mee in bed als er gelezen moet worden. De nek van Fin is flexibel zodat je het leeslampje zo kunt laten schijnen hoe je kindje het wilt. Er zijn twee lichtniveaus, eentje om lekker te kunnen lezen en eentje om bij in slaap te kunnen vallen. De nachtlamp schakelt automatisch na 60 minuten uit en is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij. Fin is te koop in de kleuren blauw, roze en grijs en verkrijgbaar via Bol.com.

nachtlamp-leeslamp-slapen-bang-donker-angst-kind-zazu-lezen-bed-fin-voorlezen-lamp-ladylemonade_nl1

Winnen

Heb jij ook een kindje die graag zelf nog eventjes leest voor het slapen gaan, we geven twee Fin lampjes weg.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie.
 • Laat in een reactie weten voor welke kleur je zou kiezen en waarom je heel graag wilt winnen.

Succes!

UPDATE: Chantal Heemskerk en Jenna, van harte gefeliciteerd! Jullie hebben een Fin lees/nachtlampje gewonnen. Veel plezier ermee!

Binnenkijken bij Ezra & Jonah
Binnenkijken bij Sophie

Dit vind je misschien ook leuk

17 Reacties

 • Reply Cindy jerphanion 4 juli 2016 at 7:12 am

  Wauw wat uitkomst heb hier bang kind die totaal niet in slaap kan vallen . Gillen krijssen en onrustig bij ons het echt donker. En hebben geen nachtlampje dit zou echt de uitkomst bieden

 • Reply Manon van Leijenhorst 4 juli 2016 at 7:13 am

  Ideaal. Hier ook een lees/kijk fanaat die niet zonder licht kan. Vaak moeten we voor dat wij gaan slapen nog alle lampen uit gaan doen…dus de timer is ideaal.

 • Reply Manon van Leijenhorst 4 juli 2016 at 7:15 am

  Graag de roze

 • Reply Caroline Minderhoud 4 juli 2016 at 8:14 am

  Hallo, graag de grijze. Voor onze oudste zoon, die nu (2 jaar en 3 maanden) al super graag boekjes kijkt.

 • Reply Natascha 4 juli 2016 at 8:30 am

  Wat superleuk. Jade (ruim 2,5 jr oud) krijgt binnenkort een ‘grote-meiden-slaapkamer’ dus dan zou een lampje geweldig zijn. Weg met de baby spulletjes. Ze wordt nu een grote meid!

 • Reply elisabeth maria martina 4 juli 2016 at 8:55 am

  wat een leuk en origineel kado voor kleindochter lise

 • Reply Loes Dr. 4 juli 2016 at 9:13 am

  Dat zou echt ideaal zijn voor onze oudste; dan kan hij voor het slapen nog wat lezen zonder dat hij zijn broertje stoort. Heel graag in grijs ❤

 • Reply Bianca 4 juli 2016 at 3:22 pm

  Wow prachtig! Sinds we verhuisd zijn moet er bij mijn mooie meid ook een lampje aan! De timer zou ideaal zijn ! En nog prachtig design ook! Ik zou de roze kiezen !!! Duimen maar!

 • Reply Jenna 4 juli 2016 at 11:22 pm

  Wat een super lieve lamp! Zou te gek zijn voor ons ondeugende schaapje Jackie.❤ Ze is gek op lezen, van Kikker tot Ezel in bad maar een leeslampje hebben we nog niet gehad. We gebruiken nu de kamerlamp,.. en dat is wel beetje overdone, want met zulk fijn getemperd licht is de setting vast een stuk rustgevender dan de huidige TL-verlichting. Handig bijkomstigheidje is dat het schaapje haar helpt de weg te vinden in het donker vanuit haar nieuwe grote meidenkamer naar het wc’tje. Hopelijk helpt dit haar snachts goed zindelijk te houden en raakt ze niet meer in paniek, omdat het donker is. Wij winnen graag de Jade kleur, past perfect in het onlangs nieuw & opgeknapte slaapkamertje van deze grote zus.??✌

 • Reply Fleur 5 juli 2016 at 1:35 pm

  mijn dochter slaapt nog steeds met het licht aan. Mss wil dit schaapje haar helpen om ’s nachts het licht uit te doen

 • Reply Alyt 5 juli 2016 at 9:04 pm

  Mijn dochter is niet bang in het donker maar wil dolgraag lezen, in boekjes bladeren in bed. Nu moet ze dan half uit bed hangen om het lichtknopje aan en uit te doen….. Deze Fin zou de oplossing kunnen zijn.

  Ja en ze zou dolgraag de ROZE willen…

 • Reply Bodil 5 juli 2016 at 11:42 pm

  Zou ik ook zonder Facebook een kansje mogen wagen?
  Onze dochter mag graag nog een boekje lezen voor het slapengaan, maar elke nacht de volle lampen aan vinden wij wat overbodig. Toch vindt ze het niet heel prettig om zonder lampje wakker te worden. Dit schattige schaapje zal ze ongetwijfeld dol op zijn! Perfect voor het lezen, en als nachtlampje! Liefst met roze, dat is haar lievelingskleur!

 • Reply Natasja Smit 6 juli 2016 at 10:09 am

  Zoonlief mag graag nog even lezen in bed en heeft nu op zijn nachtkastje een bureaulamp staan die hij dan gebruikt. Fin ziet er veel leuker en liever uit en zijn licht is meer gericht op de nacht en lezen dan de felle bureaulamp. Waag graag een kansje op de grijze Fin voor mijn zoontje die hem een beetje op Shaun vind lijken 🙂

 • Reply Anna 9 juli 2016 at 7:17 am

  De grijze graag voor op mijn zoontje zijn kamer

 • Reply Nadia A. 9 juli 2016 at 1:21 pm

  Voor mijn schatje die nooit zonder nachtlicht wil slapen. Af entoe vergeet ik wel het licht in de late avond uit uit te zetten. Fin vind ik ideaal ook omdat het als leeslamp te gebruiken is. Ik zou voor de grijze Fin gaan kiezen want mijn schatje wil niet alles roze hebben. 🙂 Ik heb deze leuke actie op Facebook gedeeld.

 • Reply Kleine Prinses 10 juli 2016 at 11:29 am

  die is echt wel leuk!

 • Reply Aniek 12 juli 2016 at 2:43 pm

  Ik ga voor de roze voor mijn dochtertje.

 • Laat een reactie achter