Schaapjes tellen

20 februari 2014

Slapen lijkt zo makkelijk. Gewoon een kwestie van liggen, je ogen dicht doen en naar dromenland vertrekken. Toch is het voor veel kinderen niet zo vanzelfsprekend. Ze weigeren in slaap te vallen of worden ’s nachts regelmatig wakker. Gelukkig is er voor alle slaapproblemen nu een simpele oplossing: Schaapjes tellen! En na één ben je er eigenlijk al met Ewan het droomschaapje.

kinderen, baby's, peuters, dreumes, slapen, moeite, moeilijk, inslapen, slaap, vallen, dromen, droom, muziekmobiel, muziekdoosjes, mobiel, muziek, nachtlampje, baarmoeder, geluiden, ewan, schaapjes, droomschaapje, hippe, babykamer, kinderkamer, accessoire Ewan maakt een einde aan alle slapeloze nachten. Wat het schaapje zo bijzonder maakt, is dat hij het geluid van een echte baarmoeder en hartslag nabootst.  Door in één van de pootjes van Ewan te knijpen, kun je de geluiden simpel aanzetten en na 20 minuten gaan deze automatisch weer uit. Het geruststellende geluid van het kloppen van het hart in combinatie met de zachte gloed van zijn roze nachtlampje zorgen ervoor dat je baby heerlijk kan slapen. De knuffel is bovendien lekker zacht en wordt niet warm, waardoor je hem met een gerust hart aan je kleintje kunt geven. Er zit klittenband in de staart, waardoor het droomschaap ook gemakkelijk ergens aan bevestigd kan worden. Als je dit schaapje vanaf de geboorte bij de wieg van de baby hangt, zal Ewan hem gelijk het vertrouwde gevoel geven dat hij in de baarmoeder ook heeft gehad. Deze absolute musthave om te geven óf te krijgen is te bestellen op Hippe Muziekdoosjes voor €29,95.

Van scholier naar superheld
DIY: Stuiterbal

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Naomi 23 februari 2014 at 9:04 pm

    Wat een geweldig product. Ben nu zwanger van de 2e en hoop op een goeie slaper. Ik ga dit schaapje alvast in huis halen. Baat het niet dan schaadt het niet :-). Heeft ze sowieso al een heerlijke knuffel.

  • Laat een reactie achter