NATUURlijk eten

12 mei 2013

Het is lente! En dat betekent lekker de hele dag buiten spelen en tussen de middag een boterhammetje uit het vuistje. Want tijdens het ravotten is er natuurlijk nauwelijks tijd voor de lunch. Maar je kunt het spelen en eten ook gewoon met elkaar combineren. Door er een picknick van te maken, met bijvoorbeeld de lunchset, picknickmand of het draagbare keukentje van Imaginarium. Of wat dacht je van een gezellige high tea met je uk, met de high tea set en dit schattige thee serviesje?  Het is niet alleen één groot feest, maar kinderen leren er nog van ook. Hoe ze een broodje smeren of met mes en vork moeten eten bijvoorbeeld. Heb jij nu ook zo’n zin in een openluchtmaaltijd met je kind? Je kunt de picknickmand bij ons winnen!

Like ons nu op Facebook en deel dit bericht. En wie weet smeren jullie straks je boterham op dit vrolijk geruite kleedje. Over drie dagen maken we de winnaar bekend!

1High tea set – Met maar liefst 17 stukken €29,95 2Theeservies €19,95 3. Draagbaar keukentje – met geluidseffecten €49,95 4. Picknickmand €19,95 5. Lunchset €27,95. Allemaal van Imaginarium.

Finding Nemo

Dit vind je misschien ook leuk