Negenmaandenbeurs: Walhalla voor (aanstaande) mama’s

3 februari 2015

Toen ik zwanger was van Finn wilde ik het liefst meteen naar de winkel rennen om de baby uitzet bij elkaar te shoppen. Maar we zouden wachten tot na de twintig weken echo, hadden Niels en ik afgesproken. TIKTAK TIKTAK… Geduld is niet mijn sterkste kant, dus ik veranderde in een stuiterende hormonentijdbom. Om met twintig weken zwangerschap tot een zware ‘ik-wil-en-ik-moet-en-ik-zal-shoppen’ explosie te komen. Met de baby checklist en een goed gevulde bankpas op zak zouden we een monsterslag gaan slaan. Was dat even een teleurstelling. De doekjes, broekjes, zalfjes, rompertjes, wiegen, wagens, spenen, flessen en badjes kwam in alle winkels op ons af. Kinderwagen met drie of vier wielen, tummytub of badje, wieg of ledikant, babyfoon met of zonder beeld, ronde of vierkante box en OMG! Heb je serieus 12 hydrofiel luiers nodig?! We kwamen thuis met – en ik overdrijf niet – één ÉÉN!! slab. Gelukkig was vlak daarna de Negenmaandenbeurs. En ook die was overrompelend en imponerend. Maar ik kreeg er wel de kans om me op één plek een hele dag onder te dompelen in alle babyspullen, op mijn gemakje dingen te vergelijken en uit te proberen, advies te vragen aan deskundigen en – nog belangrijker! – andere (aanstaande) mama’s en inspiratie op te doen. En zo sloeg ik alsnog mijn monsterslag! Ik blij, hormonen blij en Niels dus ook blij. En alle zwangeren en moeders opgelet! De Negenmaandenbeurs komt er ook nu weer aan. En wij mogen entreekaarten weggeven!

zwanger, zwangerschap, geboorte, aanschaffen, kopen, shoppen, negenmaandenbeurs, negen, maanden, beurs, rai, kaarten, 2015, winnen, babyuitzetlijst, baby, uitzet, lijst, mama, moeder, modeshow, positiekleding, zwangerschapskleding, trends, hip, aanbiedingOmdat ze bij de Negenmaandenbeurs heel goed snappen dat je wereld tijdens de zwangerschap en na de bevalling op zijn kop staat, proberen ze het mama’s een beetje makkelijker te maken. Van woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart staat de Amsterdam Rai daarom helemaal in het teken van zwangerschap en je pasgeboren kleintje. Maar liefst 200 baby- en kindermerken staan er met exclusieve beursaanbiedingen en grote winacties (het is allemaal al duur genoeg!), productdemonstraties (kom maar door met die testers!), modeshows met zwangerschapskleding (inspiratie!) en kraampjes met de leukste en nieuwste spullen voor jou en je baby (shoppen!). Ook zijn er speciale inspiratiezones waar je ideeën kunt opdoen voor de babykamer of kinderkamer. Kortom een evenement wat je als (aanstaande) mama niet kunt missen!

zwanger, zwangerschap, geboorte, aanschaffen, kopen, shoppen, negenmaandenbeurs, negen, maanden, beurs, rai, kaarten, 2015, winnen, babyuitzetlijst, baby, uitzet, lijst, mama, moeder, modeshow, positiekleding, zwangerschapskleding, trends, hip, aanbieding Kun je nu al niet wachten? Wij mogen zes entreekaarten (3x 2 stuks) voor de beurs weggeven. Laat ons in een reactie hieronder weten waarom jij naar dit zwangerschap- en babywalhalla wilt en wie weet win je de tickets! Met je toegangskaart heb je bovendien ook nog gratis toegang tot de Huishoudbeurs als je nog energie over hebt.

City-eet-trip Rotterdam
Shopstad Haarlem

Dit vind je misschien ook leuk

14 Reacties

 • Reply Mirjana 3 februari 2015 at 8:38 am

  In de week van de negenmaandenbeurs tik ik de 30 weken aan in mijn tweede zwangerschap. Tijdens mijn eerste zwangerschap durfde ik de beurs niet aan, ik had alles voor die tijd zo goed als rond. Nu is het eerder omgekeerd. Maak me niet druk en denk nog tijd zat te hebben, we hebben ten slotte alles al. Of toch niet :)? Het zou leuk zijn om samen met mijn zwangere vriendin te kunnen gaan.

 • Reply Channa 3 februari 2015 at 9:37 am

  Leuk!! Ik zou heel graag meedoen omdat ik mijn lieve schoonzusje wil verrassen met een dagje negenmaandenbeurs! ons kleine neefje of nichtje wordt in juli verwacht. Het lijkt me super gezellig om met haar kinderwagens te testen, basis spulletjes te kopen, kleertjes te shoppen en ook geboorte kaartjes te bekijken. Zo super handig dat je nu ook echt het papier kunt voelen en bekijken ipv op internet maar hopen dat het er zo mooi uit komt te zien! Ik ben al mamma van 2 heerlijke meiden en voor mn jongste (nog net geen 1) hoop ik ook nog wat leuke kleertjes te kunnen vinden 🙂 Maar vooral lijkt het me gewoon een super gezellige middag!

 • Reply Marrit Gerritsen 3 februari 2015 at 10:19 am

  Sinds vorige week mag ik het van de daken schreeuwen. Ik ben 12 weken zwanger van mijn eerste kindje. En ik kan ook niet wachten om alle spulletjes voor mijn baby te kopen. Ik zou dus dolgraag naar de negen maanden beurs willen om daar ideeën op te doen en spulletjes te kopen. En mijn vriend neem ik dan mee. Of hij nu wil of niet! Ha ha

 • Reply Helma 3 februari 2015 at 11:28 am

  Wat zou ik hier graag heen willen. 5 jaar geleden was ik hier ook tijdens mijn eerste zwangerschap! Wat heerlijk om daar te snuffelen en lekker ongegeneerd van alles aan te schaffen! hihi.
  Inmiddels ben ik aan mijn 6e zwangerschap begonnen (helaas gingen er 4 mis,) En nu ik zwanger ben en de baby goed groeit, en blijft zitten.. zou ik wel weer willen gaan naar de beurs. Kijken wat er nu hip, hot en trendy is… 5 jaar is al zooooo lang geleden.
  Dus wie weet kan ik met mijn vriendin, die is allllll heeeeeeel langgggggg uit de baby’s een heerlijk dagje uit winnen! Ik duim, en wie weet….?!

 • Reply Lydia 3 februari 2015 at 4:16 pm

  Ik zou graag met mijn vriendin gaan die helaas de vorige twee edities heeft moeten missen. Haar zoontje is drie maanden jonger dan mijn dochtertje van bijna 2 en we zouden de kids graag op de foto laten zetten daar! En kleertjes kop..eh..kijken.. 😉 En daarna lekker de huishoudbeurs onveilig maken met onze ondeugden!

 • Reply Melissa Souidy 3 februari 2015 at 9:33 pm

  Ik zou graag met mijn mams naar de beurs gaan. Gezellig struinen langs de stands en kennis maken met de nieuwste producten. En handige gadgets voor mijn gezin op de kop tikken.

 • Reply Nadja 3 februari 2015 at 11:54 pm

  Het winnen van twee tickets zou ik helemaal te gek vinden! Momenteel ben ik bijna 14 weken zwanger van mijn eerste kleintje en dus herken ik me helemaal in jouw verhaaltje; alles komt op je af en je wilt het liefste de hele dag shoppen! Om even zonder vriendlief een echte moeder-dochterdag (ala mama-omdag) te houden, zou ik mij heel graag met mijn moeder willen onderdompelen in het spectakel waar elke voor het-eerst-zwangere-vrouw naar uitkijkt: de negenmaandenbeurs! Omdat een dagje parkeren in Amstie helaas niet gratis is, zouden gratis tickets de dag helemaal wel compleet kunnen maken.. Alvast bedankt!

 • Reply Margreeth 4 februari 2015 at 12:29 pm

  Ik zou heel graag samen met mijn zusje gaan, Wij zijn allebei afgelopen half jaar bevallen, zij van een meisje en ik van een jongen. Nu zouden wij het heel leuk vinden om samen naar de negenmaandenbeurs te gaan. We wonen niet zo dicht bij elkaar dus is dit een ideale mogelijkheid om samen iets leuks te gaan doen.

 • Reply Jackie Van Velzen 8 februari 2015 at 9:53 pm

  Helemaal leuk.
  Mijn nichtje is pas mama geworden .
  Kleine Evi is net een weekje oud ze wil dolgraag samen met mij baby shoppen lijkt me geweldig haar te verrassen .

 • Reply Kim Kusters 8 februari 2015 at 10:38 pm

  Superleuk om met mijn schoondochter naar toe te gaan! Haar dochter (en mijn kleinkind!) is bijna één jaartje…en nummer twee is “in de maak” ! Heerlijk om daar even wat leuke babyspulletjes en ideeën op te doen!

 • Reply Roos 9 februari 2015 at 4:00 pm

  30 jaar geleden waren mijn zus en ik er voor onszelf.
  Er zal sindsdien best veel veranderd zijn.
  Nu zijn we aanstaande oma’s en willen we graag alle nieuwe hebbedingen zien.

 • Reply Amber 11 februari 2015 at 3:48 pm

  Wat lijkt het me leuk om mijn beste vriendin, die dan precies haar eerste trimester voorbij is, hiermee te verrassen!!! En stiekem kan ik me dan ook vergapen aan alles wat met zwanger zijn en baby’s te maken heeft, hoewel dat mijn rammelende eierstokken vast geen goed zal doen…;)

 • Reply Annemieke 13 februari 2015 at 11:17 am

  Mirjana, Amber en Helma, jullie hebben de kaartjes voor de Negenmaandenbeurs gewonnen. Gefeliciteerd! En heel veel plezier daar!

 • Reply Diana slingerland 13 februari 2015 at 6:23 pm

  Vroeger toen ik zwanger was ging ik naar de negenmaandenbeurs lijkt mij leuk om nu met mijn dochter te gaan

 • Laat een reactie achter