12 x Inspiratie voor een neutrale kinderkamer

14 augustus 2017
Neutrale kinderkamer

Als het aan mezelf ligt zoek ik steeds vaker de rustige en neutrale kleuren op in het interieur. Eigenlijk is dat maar goed ook! Flink wat jaren geleden zat ik volop in een enorme kleurrijke – beetje hysterische – interieur fase. Op zich is er niks mis met een paar vrolijke felle kleurtjes, ik had alleen nogal de neiging om er een beetje in door te slaan. Hoe meer kleur hoe beter, was mijn motto in die tijd! Uiteindelijk merk ik dat ik van een rustige kleurenpalet een stuk relaxter word. Veel wit en zachte kleuren kom je bij mij in huis tegen, ook in de kinderkamer. Vooral daar vind ik het fijn voor Reva en Lucy dat ze allebei een slaapkamer hebben die rust uitstraalt. Het moet voor hun een fijne plek zijn waar ze lekker kunnen spelen en bijkomen van een drukke schooldag. 

Saaie kinderkamer?

Nee, absoluut niet! Kies je voor een neutrale inrichting dan kun je altijd alle kanten op en je kunt een kamer heel simpel en snel een kleine make-over geven. Als je voor mooie basiskleuren kiest, zoals wit, grijs of een zachte pasteltint is het heel makkelijk om met andere kleuren te spelen. Met toffe accessoires – bijvoorbeeld van natuurlijke materialen – maak je het totaalplaatje helemaal compleet. Hout, vintage meubeltjes of één specifieke uitgesproken kleur, het matched altijd. Ook handig van een neutrale kinderkamer is dat het zowel voor een meisje als een jongen kan. Lekker makkelijk!

‘Lees ook: Kinderkamer delen – Inspiratie & tips voor het inrichten van de slaapkamer.

Stort je een avondje op Pinterest en je doet zoveel inspiratie op. Ik heb alvast een klein inspiratie rondje voor je gedaan!

SF Girl By Bay

Maiju Saw

Curate and display

Rafa Kids

Est living

Paulina Arcklin

Avenue lifestyle

VT Wonen

Decor8blog

My Scandinavian Home

Live Loud Girl

Planete deco

Shop till you drop: 5 toffe kinderwinkels
Poster webshops die je niet mag missen!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter