New @ Kitsch Kitchen

4 december 2013

De zomer is nog een ver van ons bed show. Voorlopig zitten we vast aan de winter. Dit betekent het binnen in huis gezellig maken en lekker cocoonen. Kitsch Kitchen heeft een kleurrijke en vrolijke aanvullende nieuwe wintercollectie die spontaan het zonnetje in huis laat schijnen. Veel nieuwe prints in tafelzeil en plakplastic, een gevarieerde collectie blikken, hippe kinderrugzakjes en kleurrijke manden.

De nieuwe blikken in de collectie zijn echte blikvangers en hartstikke handig. Heel fijn om koekjes, beschuitjes en ander lekkers in te bewaren. Thee drinken met een gezellige koektrommel is toch veel leuker dan een rol koekjes op tafel? Voor de kleine rommelkontjes onder ons zijn er mooie nieuwe opbergmanden. Je slaat hiermee twee vliegen in één klap. De chaos in huis krijg je weer een beetje onder controle en ze staan hartstikke leuk in je interieur.

Speciaal voor de kids is er ook genoeg leuks. Hippe praktische kinderrugzakjes in diverse nieuwe prints. Leuk voor school, sporten of als je spruit een nachtje gaat logeren. Of de nieuwe print Ark van Noach. Dit oeroude bijbelverhaal spreekt nog altijd tot de verbeelding, vooral die van kinderen. Deze kleurrijke print is er in een melamine kinderservies en op tafelzeil.

Kitsch Kitchen, nieuwe, collectie, winter, 2014, 2013, webshop, Mexico, tafelzeil, plakfolie, kleurrijk, prints, opbergbox, feest, school, logeren, sport, huis, buiten, kinderfeestjes, creatief, workshop, stationery, etui, fiets, zomer, pop Lupita, interi

Kitsch Kitchen en tafelzeil; ze worden vaak in één adem genoemd. Een opvallend tafelzeil geeft je grote eettafel of straks de tuintafel iets extra’s. Samen met de kids knutselen, limonade drinken of lekker eten. Aan de collectie zijn weer een aantal opvallende prints toegevoegd. Check voor nog meer verrassende producten de nieuwe webshop van Kitsch Kitchen.

Ben je ook altijd dol op het fleurige Kitsch Kitschen merk? Wij mogen een te gekke fietstas weggeven. Laat weten wat jouw favoriete item uit de nieuwe collectie is. Wie weet race jij straks met deze hippe fietstas in de rondte.

1. Rugzak Star € 32,95 2.Etui Star € 8,50 3. Opwind kuiken p/s 5,20 4. Lichtsnoer Funky € 23,95 5. Pop Lupita 6. Opbergbox  7. Ark van Noach bord € 7,50 8. Ark van Noach beker € 4,95 9. Ark van Noach kom € 6,65 10. Draadschaal 11. Beschuitbus 12. Koektrommel Katinka € 7,50 13. Shopper Bonny € 24,95  14. Luieretui Bonny € 9,95 15. Fietstas Rosario  € 46,50 16. Voorraadblik Porre

Knutsel atelier
Vrolijke weekplanner

Dit vind je misschien ook leuk

9 Reacties

 • Reply Renate 4 december 2013 at 9:01 am

  Ik vind die koektrommel en bussen helemaal geweldig. Ik ben zwanger en kan nu rustig een rol koek wegkanen. Oeps! Misschien dat ze in deze koektrommel langer overleven. En die fietstas is straks met een kleintje errug welkom!

 • Reply Chantal 4 december 2013 at 2:22 pm

  Ik ben de regen nu al zat. Kan wel wat kleur gebruiken. Onwijs vrolijk wordt je van deze spullen. Ik ga voor de zonnige opbergbox

 • Reply Rosalie 4 december 2013 at 4:36 pm

  De rode shopper met bijpassende luieretui ziet er gezellig uit.

 • Reply Margje 5 december 2013 at 5:36 pm

  Ik ben enorm fan van kitch kitschen en heb inderdaad ook een prachtig tafelkleed van het merk. Maar dat lichtsnoer is ook prachtig. En die fietstas zou super staan op mijn fiets.

 • Reply Laura 6 december 2013 at 11:58 pm

  Ik ben gek Kitsch Kitchen! Van aankleedkussen over luiertas tot tafelzeil… Het kan mij allemaal ongelooflijk bekoren. Kitsch Kitchen-spullen vallen op door hun vrolijke kleuren en de retro motiefjes. En het originele concept zette mij op mijn beurt al aan om zelf met tafelzeil te gaan experimenteren. Ik vind de spulletjes die gemaakt zijn uit tafelzeil, zoals het rugzakje, de shopper of het luieretui echt fantastisch, en die fietstas is echt een juweeltje <3 !

 • Reply Anita H. 7 december 2013 at 7:25 pm

  Mijn favoriet is (echt waar) de fietstas.

 • Reply Nathalie 8 december 2013 at 1:04 am

  Ik vind die voorraadblikken Porre super. Deze staan zeker weten onwijs leuk in mijn nieuwe keuken. En ze zijn natuurlijk ook heel erg handig

 • Reply Naomi 8 december 2013 at 4:41 pm

  Ik vind het lichtsnoer helemaal leuk. Is ook leuk in je woonkamer zo met de kerstdagen.

 • Reply Cynthia 12 december 2013 at 11:26 pm

  Renate gefeliciteerd, jij hebt de vrolijke Kitsch Kitchen fietstas gewonnen. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter