Nieuw hoogstandje in Luier lekkerland

5 september 2016
pampers, baby-dry, baby, dry, active, nieuw, absorberend, kanalen, newborn, beste, luier, luiers, diapers, dreumes, kind, maat, 1, 2, 3, 4, 5, 6, test, review, recensie, ervaring, moeder, mama, mamablog, jongen, plassen, poepen, lekken, droog, dag, nacht, bewegen

Charlie heeft tegenwoordig een Rolls Royce onder zijn billen. En dan heb ik het niet over een loopauto hé! Nee, Pampers heeft een nieuwe luier. De Pampers Baby-Dry luier heeft een upgrade gehad. En dat is echt een bijzonder hoogstandje. De pakken staan vanaf 5 september in de schappen van de winkels, maar ik mocht ze met mijn peuter al uitproberen.

Verbeterde Pampers Baby-Dry luier

Pampers is hier in huis altijd favoriet geweest. Ik wil voor mijn kinderen graag het beste. En op de luiers van de plas- en poepexpert kan ik gewoon blind vertrouwen. Nooit lekkage, nooit luieruitslag of kapotte billetjes. Het geeft me gewoon een fijn gevoel dat ik mijn kindje zo’n luier aandoe en me er verder niet druk over hoef te maken. Ze zitten ook goed en lekker, want ze hebben van die zachte stretch aan de zijkanten waardoor ze mooi aansluiten en aanvoelen als kleding. Dus ik dacht eigenlijk; wat kan daar nu nog beter aan? Maar Pampers is in luierland wat de iPhone is onder de mobieltjes; er is altijd ruimte voor improvement. De nieuwe luier is een dun lichtgewichtje met een ingenieus binnenwerk waarvan je je afvraagt: “Hoe krijgen ze het er allemaal ingestopt?!”

Waar is alle plas gebleven?

pampers, baby-dry, baby, dry, active, nieuw, absorberend, kanalen, newborn, beste, luier, luiers, diapers, dreumes, kind, maat, 1, 2, 3, 4, 5, 6, test, review, recensie, ervaring, moeder, mama, mamablog, jongen, plassen, poepen, lekken, droog, dag, nacht, bewegen De belangrijkste verbetering van de nieuwe luier is dat hij 3 absorberende banen heeft gekregen die ervoor zorgen dat vocht gelijkmatig over de luier verdeeld wordt. De luier gaat na een grote plas dus niet meer zo hangen tussen de beentjes waardoor je kindje er minder last van heeft tijdens het bewegen en spelen. Maar voor ‘s nachts vind ik hem ook ideaal. De inhoud van de banen bestaat namelijk uit Micro Parels die tot 30 keer hun gewicht kunnen absorberen. De luier blijft hierdoor tot wel 12 uur droog en je baby wordt dus net zo droog wakker als bij het slapen gaan. Bij het zien van de normaal zo volle ochtend plasluier vroeg ik me echt af: “Waar is alle plas gebleven?” En dus besloot ik om er samen met Finn – die altijd in is voor een experimentje – naar op zoek te gaan.

Gratis uitproberen?

Ik ben dus heel erg enthousiast over de nieuwe Baby-Dry luier. En dat enthousiasme wil ik graag met jullie delen. Daarom geven wij 10 pakken Pampers gratis weg. Wil jij er één ontvangen? Doe dan het volgende:

 • Like ons bericht over de nieuwe luiers op Facebook en/of Instagram.
 • Laat ons in een reactie – hieronder of op Facebook/Instagram weten welke maat je zou willen ontvangen.

Aan het eind van deze week laat ik weten naar wie de luiers gaan!

advertorial, mamablog, lady lemonade

Zindelijkheidstraining hoe werkt dat?
Welk merk luiers is het beste voor je baby?

Dit vind je misschien ook leuk

14 Reacties

 • Reply Kimberley van Ravenswaaij 5 september 2016 at 7:48 am

  Oh wat lijkt me dat fijn! We hebben nu de active fit, maar ons mannetje plast zoveel ‘s nachts dat zijn romper ‘s ochtends toch een beetje vochtig is. Ben benieuwd of deze luiers het wel aankunnen. Dus doe heel graag mee voor een pak in maat 4.

 • Reply Romina 5 september 2016 at 7:53 am

  Maatje 2 heel graag?

 • Reply Nathalie 5 september 2016 at 7:55 am

  Ik waag graag een kansje ? Wij zijn net van de active fit naar baby dry gegaan,maar nog is mijn zoontje soms nat in de ochtend. Maatje 5 is hier welkom.

 • Reply Melanie 5 september 2016 at 8:08 am

  Leuk! Maat 4 graag voor ons meisje! ??

 • Reply Marloes 5 september 2016 at 9:09 am

  Ja, ik ben erg benieuwd onze dochter wordt na de nacht zo vaak wakker met natte kleding. We gebruikten nu daarvoor ook Active fit en nu toevallig de nieuwe etos luier aan het proberen, maar wie weet is dit de oplossing. Maat 4+ heeft ze inmiddels

 • Reply daphne 5 september 2016 at 10:53 am

  Dat klinkt erg goed zeg! We nemen graag de proef op de som bij ons kleine meisje (maat 4+)

 • Reply Anne Lubbers 5 september 2016 at 12:24 pm

  Maat 5+ zou erg welkom zijn ?

 • Reply Nathalie 5 september 2016 at 12:45 pm

  Je heel graag! Binnenkort wordt Vince grote broer en wil ik de beste pampers kopen voor die kleine spruit. Vince is proefkonijn. Maatje 5+ aub!

 • Reply W de Jong 5 september 2016 at 1:06 pm

  Mt 3 voor mn dochtertje

 • Reply Rika 5 september 2016 at 2:43 pm

  Leuk maatje 4+ zouden wel graag willen uit proberen!

 • Reply Irene 5 september 2016 at 4:10 pm

  Maatje 2 voor mijn dochter of maat 5 voor mijn zoon. Beide erg welkom!

 • Reply Esther Kaak 5 september 2016 at 5:13 pm

  Maat 6 voor onze grote knul van 2,5 jaar

 • Reply Marieke 5 september 2016 at 8:55 pm

  Super actie! Ben benieuwd of onze dame in maatje 4 dezelfde ervaring zal hebben als jullie!

 • Reply Elvera 6 september 2016 at 10:26 am

  Graag maatje 5, mijn mannetje is overdag zindelijk maar ‘s nachts komt er nog weleens een grote plas, zo fijn dat de luier dan ook niet nat aanvoelt en dat het goed verdeeld wordt.. Want als je net naar school gaat heb je helemaal geen zin om daardoor wakker te worden

 • Laat een reactie achter