Happy Newyear + terugblik 2015

1 januari 2016

Wij willen jullie natuurlijk allereerst een prachtig, gezellig, gezond en liefdevol 2016 wensen. Ik vind het altijd weer heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen, met een schone lei en vol nieuwe energie van start gaan. Het komend jaar zit weer vol met leuke, nieuwe en inspirerende plannen voor Lady Lemonade, blijf ons dus vooral gezellig volgen. Toch willen we nog eventjes op afgelopen jaar terugblikken, want wat was het voor ons toch een super tof jaar. De bezoekersaantallen zijn enorm gestegen, we hebben veel mensen ontmoet en we hebben hele leuke samenwerkingen gedaan.

Daarom kijken we vandaag terug op de top 5 van meest gelezen blogs van 2015 met op nummer 1…..

1.Gezocht bikini body
Annemiek haar aandacht werd een tijdje geleden getrokken door een advertentie van Size Zero die haar in 5 weken een bikini body belooft. Annemiek wilde dolgraag nog een paar kilootjes kwijt dus die uitdaging wilde zij wel aan gaan. Jullie konden haar ervaringen in de blog ‘Gezocht bikini body’ volgen. En blijkbaar is afvallen nog altijd een hot topic, want dit bericht ging volledig door het dak.

afvallen-dieet-zwangerschapskilo-size-zero-tip-voornemens-ladylemonade_nl4

2.Alternatieven voor beschuit met muisjes
Het bericht ‘Alternatieven voor beschuit met muisjes’ is eigenlijk van 2014, maar nog steeds mega populair. In plaats van de traditionele beschuit met muisjes worden er andere leuke manieren gegeven om de kraamvisite te trakteren op iets lekkers.

afvallen-dieet-geboorte-kraamfeest-zwangerschapskilo-size-zero-tip-voornemens-ladylemonade_nl5

3.Tipi tentjes
De mama’s en papa’s waren afgelopen jaar massaal op zoek naar een tentje voor hun kind. De blog ‘Tipi tentjes’ met een verzameling van gezellige hutjes voor de kids werd super veel gelezen.

afvallen-dieet-tipitent-kinderkamer-interieur-geboorte-kraamfeest-zwangerschapskilo-size-zero-tip-voornemens-ladylemonade_nl6

4.DIY: Stoepkrijtjes ijsjes
In de zomervakantie wordt er natuurlijk heel veel buiten gespeeld en wat is dan leuker om lekker te gaan krijten. De blog ‘DIY: Stoepkrijtjes ijsjes’ was een dikke hit, want zelf stoepkrijt maken is super easy.

afvallen-dieet-geboorte-diy-stoepkrijt-buiten-spelen-kraamfeest-zwangerschapskilo-size-zero-tip-voornemens-ladylemonade_nl10

5.Omgaan met een brutale kleuter
Ze drijven ons soms tot waanzin die kleine kleutertjes. Hier thuis was het weer eventjes hoog tijd om een nieuwe strategie te bedenken om met mijn lichtontvlambare Reva om te gaan. Tijd voor nieuwe opvoed inspiratie en ik kreeg als tip het boekje ‘How2Talk2Kids’. In de blog ‘Omgaan met een brutale kleuter’ kon je mijn inzichten die ik zelf uit het boek had gehaald lezen. Ik was blijkbaar niet de enige met een draakje in huis, want deze blog ging als een tierelier.

afvallen-dieet-how2talk2kids-opvoeding-boek-geboorte-diy-stoepkrijt-buiten-spelen-kraamfeest-zwangerschapskilo-size-zero-tip-voornemens-ladylemonade_nl11

In de huid van je held
Kerstcadeautjes voor mama

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter