Bijzondere momenten met Nijntje

25 februari 2015

Time flies met kleine kids dus wil je alles wat je kleine smurf uitspookt voor altijd vastleggen. Vanaf het eerste uur zijn wij al mega fan van de prachtig geïllustreerde Milestone™ Cards. Met deze kaarten kun je alle hoogtepunten tijdens je zwangerschap, maar ook tijdens de baby-, peuter en kleutertijd van je kind op een originele manier vastleggen, bewaren en delen.

nijntje-milestonecards-baby-peuter-kleuter-eerstejaar-bewaren-kraamcadeau-verjaardag-vieren-uitspraken-bewaren-ladylemonade_nl2 We hebben nu goed nieuws voor alle Nijntje fans. Dit jaar viert onze wereldberoemde kinderheld haar 60ste verjaardag. Zo’n mijlpaal moet natuurlijk groots gevierd worden. Milestone™ Cards brengt speciaal een ode aan de populaire knuffel konijn met een unieke Nijntje reeks. Deze bestaat uit de Milestone Pregnancy Cards en Milestone Baby Cards met illustraties van Nijntje. Vier alle bijzondere momenten vanaf de eerste maand van je zwangerschap tot en met de eerste stapjes van je kindje. De Milestone Mini Cards zijn er om alle grappige uitspraken van je kleintje te bewaren. Plak de kaartjes in een boek, hang ze op de muur of bewaar ze in het doosje. Zo hou je alle mooie herinneringen dicht bij je. De Milestone™ Cards zijn verkrijgbaar bij De Kleine Zebra.

nijntje-milestonecards-baby-peuter-kleuter-eerstejaar-bewaren-kraamcadeau-verjaardag-vieren-uitspraken-bewaren-ladylemonade_nl3 Is er een vriendin, (schoon-) zusje zwanger of ben je zelf de gelukkige? Wij mogen een Nijntje exemplaar weggeven van de Milestone Pregnancy Cards. Laat ons weten waarom jij deze kaartjes dolgraag wilt winnen en wie weet.

 

 

Vlieg je mee in de luchtballon?
Cadeautips voor de eerste verjaardag

Dit vind je misschien ook leuk

8 Reacties

 • Reply Kim 25 februari 2015 at 9:01 am

  Wij hebben net wereldkundig gemaakt dat we 12 weken zwanger zijn. Iedereen mag het nu weten en dat is zo’n heerlijk gevoel. Ik zou het geweldig vinden om deze kaarten van Nijntje te winnen.

 • Reply Eva 25 februari 2015 at 11:04 am

  15 weken zwanger en de kamer voor de baby wordt in Nijntje sferen aangekleed. Fanatieke fan ben ik en deze kaartjes zijn te schattig.

 • Reply Monique Schouten 25 februari 2015 at 2:11 pm

  Mijn zusje is voor de eerste keer zwanger. Ik zou het heel leuk vinden om haar zo’n setje kaarten cadeau te geven.

 • Reply Noor 25 februari 2015 at 5:58 pm

  Ik ben ook ontzettend fan van de milestone kaarten. Ik heb ze voor mijn eerst kindje ook gebruikt. Nu zwanger van de tweede wil ik ze ook weer dolgraag voor deze mooie periode gebruiken.

 • Reply Lianne Zijlstra 25 februari 2015 at 9:26 pm

  Mijn beste vriendin is na jaren proberen eindelijk zwanger. Ik zou haar dit cadeautje willen geven zodat ze extra geniet van deze prachtige zwangerschap.

 • Reply Melinda 25 februari 2015 at 10:39 pm

  Die zijn leuk. Ik hou van Nijntje! Ik heb net mijn eerste echo gehad en ik ben zo blij. Kan niet wachten om de komende maanden alles mee te maken en te voelen.

 • Reply Nadine Bakker 27 februari 2015 at 12:44 am

  Heel lief en een mooie manier om zo’n leuke tijd vast te leggen. Mijn broer en zijn vrouw zijn zwanger en ik wil hun graag een bijzonder cadeautje geven.

 • Reply Cynthia 1 maart 2015 at 4:56 pm

  Gefeliciteerd Lianne, jij hebt dit prachtige setje Milestone Pregnancy Cards van Nijntje gewonnen. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter