Winnen: Nobodinoz zitzak

9 mei 2016

Mijn liefde voor het Spaanse merk Nobodinoz kon je een tijdje geleden al lezen op de blog. En eigenlijk gaat mijn hartje alleen maar sneller kloppen van al het moois wat aan de collectie wordt toegevoegd. Het merk groeit als een speer. Is het ene nieuwe product voor in de kinderkamer net gelanceerd, word je al weer verrast met een nieuw hot item waar je meteen shop drang van krijgt. De producten herken je aan frisse patronen in mooie kleuren die je allemaal met elkaar kunt mixen & matchen. Shoppen en een winkelwagentje met één artikel erin gaat je zeker niet lukken.

Opbergmanden, speelmatrasjes, vlaggenlijnen, kussens in tig verschillende soorten printjes en tinten, speelgoed, poefs, zitzakken, dekentjes, speelkleden, slaapzakjes en natuurlijk de mega populaire tipi tentjes. Reva heeft ook zo’n geweldige Nobodinoz tipi tent in haar slaapkamer staan. Ik heb het nog niet eens gehad over de uitgebreide kinderkamer meubelcollectie. Kledingkasten, peuterbedden, ledikantjes, commodes, ladenkasten in stijlvolle kleurtjes die allemaal met elkaar te combineren zijn. kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl19 Nieuw zijn de te gekke Ibiza huisjes die de kinderkamer omtoveren tot de ultieme speelplek. Wat zijn ze leuk! Deze kun je helemaal in stijl inrichten met een mooi matras in een originele print en natuurlijk met heel veel vrolijke kussentjes. Nobodinoz is verkrijgbaar bij Psikhouvanjou. Ik kan door blijven kletsen over dit merk, dus ik kom nu maar eventjes ter zake.

Winnen

Zoals je weet bestaat Lady Lemonade drie jaar (we doen een dansje 😉 ) en om dat te vieren staat deze feestweek vol met super toffe winacties. En tadaaaaa, nu komt het! We mogen namens de webshop Psikhouvanjou een Nobodinoz zitzak (m.u.v. de XL versie) naar keuze weggeven. Hoe cool is dat!? Het is dat ik zelf niet mag meedoen anders stond ik meteen als eerste in de rij te springen.

kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl20

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of Instagram
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie.
 • Laat in een reactie weten welke zitzak jij zou uitkiezen.

Aanstaande zondag 15 mei maken we de winnaar bekend.

Nobodinoz kinderkamer inspiratie

kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl3 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl18 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl15 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl12 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl4 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl5 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl10 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl17 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl7 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-meubels-bed-juniorbed-kast-kledingkast-bureau-kussens-zitzak-accessoires-nobodinoz-ladylemonade_nl13

Binnenkijken bij Sophie
Webshop tip: Kids with Flair

Dit vind je misschien ook leuk

25 Reacties

 • Reply Marieke 9 mei 2016 at 8:03 am

  De turquoise green zigzag – zitzak zal super leuk staan op de kamer van Lilian! Lekker boekje lezen en met d’r poppen spelen terwijl ze heerlijk relaxed op de zitzak zit!

 • Reply Elvera 9 mei 2016 at 8:25 am

  Super cool!!
  Ik vind de black zig zag te gek, wat zou Jens daar lekker in chillen (ik zie het al helemaal voor me :-))

 • Reply Cindy jerphanion 9 mei 2016 at 8:29 am

  Wauw wat cool en stoer mooi zitzak zeg! Dat wordt voor zoontjelief en dochtertje lief heerlijk relaxen met de mooie ideaal zachte zitzak .

 • Reply Berendina 9 mei 2016 at 8:35 am

  green scales mooi cadeau voor mijn zwangere dochter

 • Reply Daphne Gaymans 9 mei 2016 at 11:06 am

  Elke zitzak met mint erin is te gek. Baby boy nr 3 kan elk moment komen, dan kan hij fijn met zijn oudere broertje knuffelen in de zitzak.

 • Reply Elise 9 mei 2016 at 12:33 pm

  Woh die roze wat zal ze daar een plezier aanbeleven als erxtra steun die ze nodig heeft omdat ze een ernstige hersenbeschadiging heeft…..
  Kunnen we samen op de grond spelen dat wil ze zo graag….maar steun geven en spelen gaat niet samen ook mama’s hebben maar 2 handen;)

 • Reply Feikje 9 mei 2016 at 1:54 pm

  Turquoise green zitzak ! Past mooi bij de speelhoek van onze boys

 • Reply Marjolein van Schoonhoven 9 mei 2016 at 2:03 pm

  Ik zou heel graag de Black honey sparks zitzak winnen!

 • Reply Loes Dr. 9 mei 2016 at 7:31 pm

  Ik vind de grijze zigzag en de blauwe scales beide oontzettend mooi ♡♡♡ Mocht ik winnen, dan laat ik me graag verassen!

 • Reply Yvette 9 mei 2016 at 8:06 pm

  De green zig zag, leuk voor zoonlief én dochterlief! Te gek die zitzakken! !

 • Reply Anita H. 9 mei 2016 at 10:28 pm

  Wat een leuke actie. Mijn keuze is gevallen op deze: http://www.psikhouvanjou.nl/nobodinoz-zitzak-black-diamonds.

 • Reply Caroline Minderhoud 10 mei 2016 at 7:20 am

  Mint diamonds, voor mijn zoontjes.

 • Reply Desiree 10 mei 2016 at 8:13 am

  De Turquoise groene zou super mooi staan op mijn balkon, om lekker te luieren tijdens de mooie zomerdagen!

 • Reply Daphna 10 mei 2016 at 11:26 pm

  Ooee.. De roze ruiten zitzak zou zo super tof zijn voor mijn girlies! We hebben net de speelkamer afgemaakt en een speelhuisje gebouwd om de groene matras. Prima plekje om de roze zitzak erbij te doen!

 • Reply Fleur 11 mei 2016 at 1:48 am

  Voor de roze ruiten zitzak hebben we zeker wel een mooi plekje op de kamer van mijn dochter

 • Reply Alyt 11 mei 2016 at 10:22 am

  Wat een te gek merk. Check die tipi’s zucht ….
  Maar nu de zitzak ja mijn dochter heeft zeker een favoriet:

  Want ja
  DIAMONDS ARE GIRLS BEST FRIENDS!

 • Reply fien van steenberghe 11 mei 2016 at 11:35 am

  oooccccchhh zoooo mooi! Mijn ukjes zouden dit geweldig vinden! En de zwarte met witte zigzag zou beeldig staan in de kamer 🙂

 • Reply Sharon 11 mei 2016 at 12:33 pm

  Ik zou graag de zwarte zigzag winnen (Nobodinoz zitzak black zigzag)! Deze kan bij allebei mijn kinderen op de kamer, kunnen ze hem af en toe uitwisselen 🙂

 • Reply Ariaene 11 mei 2016 at 7:52 pm

  Pink honey sparks heeft absoluut onze voorkeur. Net met mijn mini me bekeken. Dat zou helemaal leuk zijn voor haar kamer met slaaphuisje

 • Reply Bodil 11 mei 2016 at 11:30 pm

  Wauw, wat gaaf! Black Zigzag vind ik geweldig. Daar kunnen mijn meiden heerlijk in stijl op relaxen! (Ik heb geen Facebook… maar wel behoefte om een kansje te wagen 😀 )

 • Reply Esmeralda Groenland 12 mei 2016 at 10:46 am

  Wat zijn ze leuk! Ik zou voor mint diamonds gaan.

 • Reply elisabeth maria martina 14 mei 2016 at 8:08 am

  allemaal te gek, kan geen keuze maken

 • Reply Cindy Sanders 14 mei 2016 at 1:02 pm

  Oh die zitzakken zijn zo leuk! Als wij winnen gaan we voor de zwart witte zigzag print.
  Die zou super staan op Fleur haar nieuwe zwart witte kamer.

  We gaan heel hard duimen…

 • Reply Manon van Leijenhorst 14 mei 2016 at 9:34 pm

  Ahhh de “pink diamonds” voor onze dochters!!! En heb ik nog iets stylisch in de woonkamer…

 • Reply hilde vranken 10 juni 2016 at 10:01 pm

  Oh een pink of honey Diamonds zijn super welkom <3

 • Laat een reactie achter