Het perfecte geboortekaartje

20 december 2014

ADVERTORIAL

Als de baby er eenmaal is, ben je zo trots! Dus wil je de geboorte het liefst wereldwijd aankondigen. Dan kun je het nieuws viral laten gaan op social media of je zolderraam openen en het van de daken schreeuwen. Maar het leukst blijft toch een traditioneel geboortekaartje. Alleen wil dat niet zeggen dat het kaartje ook traditioneel hoeft te zijn. Tegenwoordig is er zoveel leuks te vinden. Zoals de lieve, vrolijke en kleurrijke kaartjes van Ogeltje. Ieder ontwerp is met de hand geschilderd door kunstenaar Karen Wullings en daarom uniek.

geboortekaartjes, meisje, jongen, baby, geboren, tweeling, retro, stoer, hip, op maat, hand, gemaakt, illustratie, modern, lief, klassiek, tekeningen, persoonlijk, wensen, getekend, kraamcadeaus, speen, knuffel, trouwkaarten, tips, ideeën, gratis, proefdGeboortekaartjes in alle stijlen

De kunstzinnige geboortekaarten zijn er in allerlei stijlen. Van stoer tot lief, van klassiek tot hip en retro. Op de website zijn de kaarten in genres verdeeld, waardoor je niet het complete assortiment hoeft door te spitten. Houd je van uiltjes, vosjes of aapjes? Of kies je liever geen dieren, maar voor auto’s, wasjes, vlaggen of een compleet circus? Bij ieder onderwerp staat een voorbeeld illustratie, waardoor meteen duidelijk is wat voor soort kaartjes je in die categorie kunt verwachten.

Maatwerk

Mocht de stijl van de geboortekaartjes van Ogeltje je aanspreken, maar wil je het liefst een combi van de voorkant van de ene kaart en de binnenkant van een ander? Of heb je misschien een compleet eigen idee over hoe het geboortekaartje er met de illustraties van Ogeltje uit moet komen te zien? Dan biedt Karen je de mogelijkheid om – in overleg – je kaart volledig op te maken naar eigen wens. Er is heel veel mogelijk. En nog leuker: Er zijn meestal geen extra kosten aan verbonden!

geboortekaartjes, meisje, jongen, baby, geboren, tweeling, retro, stoer, hip, op maat, hand, gemaakt, illustratie, modern, lief, klassiek, tekeningen, persoonlijk, wensen, getekend, kraamcadeaus, speen, knuffel, trouwkaarten, tips, ideeën, gratis, proefd Kraamcadeaus

Na alle moeite die je gedaan hebt om tot het perfecte geboortekaartje te komen, is het natuurlijk zonde om hem na verloop van tijd te laten verstoffen in een la of doos op zolder. Gelukkig is het bij Ogeltje mogelijk om het een handgeschilderd schilderij te bestellen van het ontwerp van het geboortekaartje. En hele leuke andere producten met het ontwerp van het kaartje, zoals een koffertje, speelgoedkist, stoeltje of schattige klompjes. Ook leuk om te vragen als kraamcadeau! In de webshop vind je bovendien nog veel meer moois om te geven aan een pasgeboren baby. Zoals een vrolijke speenknuffel (nu met 20% korting!), mooi kinderboek met prachtige illustraties van de kunstenares of babyslofjes. Een heuse online feestwinkel.

geboortekaartjes, meisje, jongen, baby, geboren, tweeling, retro, stoer, hip, op maat, hand, gemaakt, illustratie, modern, lief, klassiek, tekeningen, persoonlijk, wensen, getekend, kraamcadeaus, speen, knuffel, trouwkaarten, tips, ideeën, gratis, proefd

Omdat Ogeltje net een nieuwe website heeft met nog meer unieke ontwerpen en producten, is het deze maand zelfs extra feest. Als je Ogeltje liked op Facebook maak je kans op een unieke handgeschilderde geboortekist. Op 1 januari wordt de winnaar op Facebook bekend gemaakt.

DIY: Kerstcadeau labels
Gered!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Caroline 21 december 2014 at 12:23 am

    En dat ontdek ik nu mijn dochter 5 maanden is!!! Je ziet door de bomen soms echt het bos niet meer zoveel verschillende kaartjes zijn er. Naar deze ga ik onthouden voor als er een tweede kindje komt!

  • Laat een reactie achter