Nieuw! Olaf’s Frozen Adventure – bekijk de eerste trailer

14 juni 2017
Nieuwe film: Olaf's Frozen Adventure - trailer

Woehaa! Er komt een nieuwe Frozen film aan. En dan bedoel ik niet Frozen 2, die voor 2019 gepland staat. Nee, Frozen’s favoriete sneeuwpop Olaf krijgt een eigen spin-off: Olaf’s Frozen Adventure. Het duurt nog heel even voordat het nieuwe Disney project het witte doek bereikt. Deze feestdagen special gaat op 29 november in Nederland in première. Maar we kunnen alvast met je delen waar de mini film over zal gaan en je de allereerste trailer laten zien. Het ziet er veelbelovend uit, dus schrijf die datum maar vast met koeienletters in je agenda!

‘Lees ook: De 12 leukste pretparken voor peuters en kleuters.’

Olaf’s Frozen Adventure – het verhaal

In Olaf’s Frozen Adventure staan de feestdagen voor de deur. De allereerste Kerst sinds de heropening van de poorten van Arendelle. En dus besluiten Anna en Elsa om dit met iedereen te vieren. Maar als de families plotseling vertrekken om te genieten van hun eigen kersttradities, komen zij erachter dat ze als enigen geen kersttradities hebben. Olaf voelt zich daarom geroepen om het kerstfeest van Anna en Elsa te redden. Samen met rendier Sven gaat hij op pad, op zoek naar de beste kersttradities voor de zussen. Een feestelijke missie met een hilarisch randje.

‘Lees ook: Voor de Cars fans: de gloednieuwe trailer van Cars 3.’

In de bioscoop

Olaf’s Frozen Adventures wordt een mini kerstfilm die in combinatie in de bioscoop gedraaid zal worden met Disney PIXAR’s nieuwe veelbelovende animatiefilm COCO. Vanaf 29 november dus. Maar hieronder kun je nu alvast de trailer bekijken. Een lekker voorproefje tot aan Frozen 2. Ga jij er naartoe?

Terschelling: De hippe verrassing van de Waddeneilanden
Toffe vakantietip: Scandinavisch glamperen op een camping bij Venetië

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter