Old school

14 augustus 2013

Gruwel jij ook zo van verzopen knutselwerkjes, gymspullen en rugzakjes? Een schoolbeker mag er dan leuk uitzien, het allerbelangrijkst is toch dat hij lekvrij is. Dat wist mijn moeder in 1983 al, toen ik voor het eerst naar de peuterspeelzaal ging. En Rosti Mepal gelukkig ook. De producent van kunststof keuken- en campingspullen sloeg vanaf dat moment een gat in de schoolspullen-markt door drinkbekers en lunchboxen te gaan maken. Sindsdien hebben hele generaties kinderen – inclusief mezelf – hun eten en drinken zonder knoeien mee kunnen nemen naar school. De bekers en broodtrommel sluiten namelijk perfect af, zijn bovendien makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Een momentje van pure nostalgie dus als Finn volgende week met zo’n zelfde beker in zijn rugzak zijn primeur op de peuterspeelzaal beleeft!

school, beker, drinkbeker, schoolbeker, kind, peuter, dreumes, kleuter, rugzak, broodtrommel, lunchbox, lunchtrommel, rietje, lekvrij, anti-lek, lekken, niet, antilek, droog, mepal, rosti, rosti mepal, campus, campus set, dolfijn, dolfijnen, personalisereDe betrouwbare schoolbekers en lunchboxen van Rosti Mepal mogen dan enorm old school zijn. Dankzij hun tijdloze vormgeving en omdat ze steeds weer voorzien worden van hippe kleuren en een actueel decor blijven ze met de tijd meegaan. Ook kun je ze helemaal naar eigen smaak personaliseren met bijvoorbeeld een foto, zelf gekozen afbeelding of de naam van je kind.

Als laatst toegevoegd aan het campus-assortiment zijn de nieuwe decors van de dieren van Animal Planet. En wij mogen dit setje met t.w.v. €23,97 weggeven. Is dat niet dol-fijn?! Het bestaat uit een handige pop-up drinkfles met een tuit die met één druk op de knop open is,

school, beker, drinkbeker, schoolbeker, kind, peuter, dreumes, kleuter, rugzak, broodtrommel, lunchbox, lunchtrommel, rietje, lekvrij, anti-lek, lekken, niet, antilek, droog, mepal, rosti, rosti mepal, campus, campus set, dolfijn, dolfijnen, personalisere

een lunchbox waar wel vier boterhammen in passen en een schoolbeker die dankzij een speciale afdichtring in de schroefdeksel gegarandeerd lekvrij is! Laat ons hieronder weten waarom jij dit setje wilt winnen en wie weet steelt jouw hippe hummel er straks de show mee op school.

Klaar voor school
Mama must-have: De hydrofiel doek

Dit vind je misschien ook leuk

11 Reacties

 • Reply Vivienne 14 augustus 2013 at 1:42 pm

  Mijn zoon Roy gaat volgende week naar groep 1 en hij kan nog wel een goeie drinkbeker gebruiken!

 • Reply marleen 14 augustus 2013 at 7:42 pm

  Leuk leuk! Hier een kleine meid die start op de basisschool!
  Ik denk dat ze hier wel de blits mee maakt! Heb het gedeeld!

 • Reply Ilse 14 augustus 2013 at 9:12 pm

  Toen ik mijn dochter dit leuke setje liet zien roep ze meteen sis sis sis. Ze is gek op vissen. Wat zou het dol-letjes zijn als ze het setje zou winnen! 😉

 • Reply Machteld 14 augustus 2013 at 9:14 pm

  Wat een enige set. Echt helemaal de smaak van mijn kleuter! Wat zou het leuk zijn als hij ze mee naar school mocht nemen na de vakantie!

 • Reply Marja te Beek 15 augustus 2013 at 10:56 am

  Inderdaad echt jeugdsentiment! Ik zou het super vinden om Fay ermee naar school te laten gaan!

 • Reply lentebloem 16 augustus 2013 at 6:23 pm

  Och, dolfijnen!

  Daar zou Zoon heel erg gelukkig mee zijn en dat zou zijn schoolstart wel heel bijzonder maken (hij start in januari).

 • Reply Agaath 16 augustus 2013 at 9:21 pm

  Die zou ik dol-graag winnen voor mijn dochter die straks alweer naar groep 2 gaat. Kleine meisjes worden groot en daar past dit te gekke setje bij!

 • Reply Esther 19 augustus 2013 at 1:35 pm

  Oh deze had ik nog niet eens gezien!!
  Mijn grote vent is gek op dieren en kijkt nog liever naar animal planet en national geographic dan naar tekenfilms.
  Ook die reclame van WNF is favoriet 🙂 hij zou dit setje helemaal geweldig vinden!

 • Reply Annemieke 19 augustus 2013 at 9:53 pm

  Lentebloem, leuk nieuws voor jouw zoon. Jullie hebben de Mepal set gewonnen! Veel plezier ermee.

 • Reply Teun en Patricia 11 februari 2014 at 8:18 pm

  Teun mijn zoon zit in groep 3 en had deze coole beker met druk knop al alleen iemand anders vind hem ook erg leuk en is die van mijn zoon nu spoorloos verdwenen:-( de trommel vind hij trouwens ook erg gaaf!! Groetjes teun en patricia

 • Reply Ilse siemonsma 9 juli 2018 at 6:25 pm

  Superleuk en supergaaf… mijn dochter is gek op de kleur blij en op dolfijnen… de perfecte combi.! En haar huidige beker lekt als een zeef… Dit zou heel goed uitkomen dus… wij duimennn!

 • Laat een reactie achter