Alles voor de hap

16 april 2014

Wij als inwoners van ons kleine kikkerlandje produceren per jaar ongeveer 10 miljard kilo afval. Inmiddels zijn er genoeg coole producten die een milieuvriendelijk alternatief bieden. In de webshop van Voordehap.nl gaan hippe spulletjes hand in hand samen met het besparen van afval.

Deze shop staat vol met vrolijke hebbedingetjes voor thuis, onderweg en op school. Lunchtrommeltjes, lunchzakjes, drinkbekers voor de kids van te gekke merken. Plastic boterhamzakjes en drinkpakjes zijn voor eens en altijd verleden tijd.

voordehap.nl, shanna kok, robot, auto's, re-use, herbruikbaar, duurzaam, natuur, helpen, bijdrage, opnieuw, gebruiken, vos, ballerina, prinses, webshop, crocodile creek, frenchbull, present time, online shoppen, lunchskins, rex, sass & belle, vakantie, auto, strand, zwembak, zomer, picknicken, koeltas, onderweg, op pad, eten, drinken, lunch, winnen, kind, dreumes, school, crèche, peuterspeelzaal, rugzak, lunchtrommel, trommel, bewaren, lunchzak, lunchzakjes, dopper, drinkbeker, koffiebeker, milieu, afval, duurzaam, helpen, milieuvriendelijk, plastic, waterflesje, beter, onderweg, verjaardag, merken, rice, froy & dind, feest, uitdelen, drinkbeker, beker, bord, melamine, bakjes, win, tip, inspiratie, cadeau, cadeautje, wegwerp, hip, retro, trendy, Vapur Quenchers, keepcup, koffietent, reizen, trein, auto, De mama’s komen ook aan bod. Drink voortaan je benodigde water per dag uit een strakke handige Dopper fles. Daar ben ik inmiddels al een paar maanden aan verknocht. Een mooie, in mijn geval roze, herbruikbare fles gevuld met kraanwater. Een veel prettiger idee toch dan de wekelijkse aankopen van een plastic waterflesje. En je koffietje voor onderweg drink je niet meer uit een wegwerp bekertje maar uit één van de fijne KeepCup koffiebekers. Ze zijn duurzaam en zien er ook nog super uit. Zo word je persoonlijk koffie momentje nog leuker.

Het milieu een handje helpen willen we toch allemaal. En als het dan zo simpel is waarom nog wachten. Snuffel eens rond, genoeg leuks te vinden op Voordehap.nl. Wij mogen uit de shop een koffiebeker voor jou en een drinkbeker voor je kleine kanjer weggeven. Winnen? Laat ons hieronder weten wat jouw favoriete product is.

1. Lunchtrommel brood € 12,95 2. Keepcup M € 12,60 3. Lunchtrommel met snackbakjes € 8,95 4. Dopper original € 12,50 5. Dopper steel € 27,50 6. Brood lunchzakje p/s € 9,95 7. Vapur Bottle p/s € 12,- 8. Lunch/koeltasje € 6,95 9. Melamine serviesje blauw/groen € 14,95 10. Drinkfles € 9,95

Mode voor melkjongens en meisjes
Lekker recept tijdens je zwangerschap: Pasta met zalm & asperge

Dit vind je misschien ook leuk

13 Reacties

 • Reply Monique 16 april 2014 at 7:46 am

  De keepcup beker is absoluut mijn favoriet.

 • Reply Ingrid 16 april 2014 at 10:55 am

  Ik ben enorm fan van de Dopper waarvan ik er 2 heb: 1 in mijn handtas en 1 in mijn sporttas. Ik wist niet dat er ook een roestvrij stalen variant was. Leuk! Maar een koffiebekers heb ik nog niet en voor Milou zou haar eigen waterbeker ook fantastisch zijn. Dus winnen? Heel graag!

 • Reply Marilou 16 april 2014 at 11:26 am

  Koffie is een noodzakelijk goed als je net moeder bent van een klein baby’tje, zoals ik. Ik zou daar dus dolgraag 1 van winnen, tegen alle slapeloze nachten. En een drinkbeker heb ik nog niet, dus komt voor straks goed van pas!

  Groetjes Marilou

 • Reply Esther van Veen 16 april 2014 at 11:28 am

  Wat een vrolijke spulletjes! Daar zou mijn dochter Danique heel blij van worden. Zelf heb ik een koffie beker to go, maar die mag best vervangen worden. Hij wordt veel gebruikt, want de koffie op mijn werk is echt niet om te drinken! 😉

 • Reply Maaike 16 april 2014 at 3:08 pm

  Ik zou alles wel willen happ… Eh hebben!

 • Reply Mama Roos 16 april 2014 at 3:11 pm

  Die drinkzakjes met draakjes erop zijn echt geweldig! Volgens mij wil ieder kind die wel mee naar school!

 • Reply Claudia 16 april 2014 at 4:19 pm

  Ik heb een melamine borden fetisj! Overal waar ik er 1 tegen kom, moet ik hem kopen. Het servies van mijn zoontje is inmiddels groter dan dat van ons zelf. Mijn man heeft me een verbod opgelegd. Maar voor zulke leuke drinkbekers heb ik altijd wel plek!

 • Reply Roberta 17 april 2014 at 9:11 am

  Ik vind de snackbakjes te gek! Zo vrolijk ben ik ze nog niet tegen gekomen. En de bekers zijn al net zo vrolijk met mooie kleuren en leuke opdrukken. Geweldig!

 • Reply Renee 17 april 2014 at 3:27 pm

  Allemaal zo leuk! Maar voor mijn werk zit ik veel onderweg en de koffietjes van de pomp zijn toch iedere keer weer een domper! Dus die koffiebeker in die vrolijke kleurtjes is mijn favoriet!

 • Reply Nikkie 17 april 2014 at 8:38 pm

  Die Dopper steel!!! Wow! Staat met stip bovenaan mijn verlanglijstje!

 • Reply Sandra 20 april 2014 at 10:25 pm

  De Dopper! 🙂 Naast dat het milieuvriendelijk is, is hij ook nog heel trendy.

 • Reply Anita H. 22 april 2014 at 12:39 am

  Ik zeg ook de Dopper!

 • Reply Cynthia 25 april 2014 at 3:57 pm

  Renee, jij hebt een koffiebeker en drinkbeker naar keuze gewonnen. Gefeliciteerd en veel drinkplezier!

 • Laat een reactie achter