Ik ga op vakantie en ik neem mee…

17 juni 2013

We zijn er bijna, we zijn er bijna… maar nog niet helemaal! Op vakantie gaan met de auto én kinderen is een hele uitdaging. Voor kids is zo’n urenlange trip richting zonnige oorden natuurlijk oersaai. Ze kunnen niet van hun plekje af en hun energie niet kwijt. En dus klinkt het na een paar kilometer al vanaf de achterbank: ‘Is het nog ver? Zijn we er al? Duurt het nog lang? Ik moet plassen?’ En jengelende, klierende en krijsende kinderen kunnen de vakantiepret behoorlijk drukken. Daarom bestaat de basisuitrusting van onze autovakanties altijd uit een tas vol kleine onderwegcadeautjes voor ‘achterbankvermaak’. Daarmee houd je ze achterin wel zoet! En deze zomer zit er zo’n leuke verrassing in, dat ik overweeg zelf ook op de achterbank te gaan zitten. Namelijk de Kidskompas Kinderlandkaart!

Op vakantie, kinderen, baby, auto, autovakantie, autorit, autoreis, reis, rit, trip, autotrip, tips, tip, achterbank, maxi cosi, cadeau, onderweg, onderwegcadeau, cadeautjes, kidskompas, kinderlandkaart, landkaart, routekaart, Frankrijk, Italië, België,

Op deze informatieve en leuke routekaart kunnen kids de weg naar het vakantieadres mee volgen. Ook staan alle bezienswaardigheden die jullie onderweg tegen komen erop en staat hij vol met de geschiedenis, culinaire gewoonten en gebruiken en belangrijke monumenten van het land. En eenmaal op de plaats van bestemming biedt de kaart volop spelletjes, recepten, kleurplaten en raadsels. Eigenlijk heb je aan dit onderwegcadeautje al genoeg!

Op vakantie, kinderen, baby, auto, autovakantie, autorit, autoreis, reis, rit, trip, autotrip, tips, tip, achterbank, maxi cosi, cadeau, onderweg, onderwegcadeau, cadeautjes, kidskompas, kinderlandkaart, landkaart, routekaart, Frankrijk, Italië, België,

De kinderlandkaarten zijn er voor België, Frankrijk, Italië en Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland. Voor maar €4,95 per stuk. Maar wij mogen vijf exemplaren weggeven! Het enige wat jij moet doen, is dit bericht liken op Facebook en ons hieronder laten weten wat jouw beste truc is om het op de achterbank gezellig te houden. Wie weet begint jouw vakantie dan extra leuk.

Op vakantie, kinderen, baby, auto, autovakantie, autorit, autoreis, reis, rit, trip, autotrip, tips, tip, achterbank, maxi cosi, cadeau, onderweg, onderwegcadeau, cadeautjes, kidskompas, kinderlandkaart, landkaart, routekaart, Frankrijk, Italië, België,

Met eten spelen
Pompiedom

Dit vind je misschien ook leuk

12 Reacties

 • Reply Marit 17 juni 2013 at 9:04 am

  Spelletjes doen.
  wie ziet het eerst een caravan,een gele auto etc
  liedjes zingen
  luisterboek luisteren

 • Reply Tirza 17 juni 2013 at 1:15 pm

  Wij hebben van die dvd spelers achterin. Normaal ben ik niet zo’n voorstander van uren televisie kijken. Maar voor zo’n rit maken we een uitzondering.

 • Reply Irma 17 juni 2013 at 1:48 pm

  Wij tekenen de route met rood potlood op een oude routekaart. We zetten er ook bij waar we tussenstops maken. Weten Max en Amy precies waar ze aan toe zijn. Maar deze kaarten zijn natuurlijk veeeel leuker. Ik hoop dat ik er 1 win! We gaan over 5 weken naar Frankrijk, dus het zou super goed uitkomen.

 • Reply Geraldien 17 juni 2013 at 6:42 pm

  Onze autorit is 1 groot feest, met kleine kadootjes en zelf gemaakte auto Bingo !
  Altijd erg gezellig, ik hoop dat ik een kidskompas win ! Super leuk en leerzaam voor de kids !!

 • Reply Annemarie 17 juni 2013 at 11:30 pm

  Allebei een Ipod op met eigen muziek en we hebben geen kind aan onze zoon en dochter.

 • Reply Susan 18 juni 2013 at 10:42 am

  allerlei spelletjes, liedjes zingen, ik hoop dat ik deze prijs mag winnen voor onze reis naar Frankrijk. Wij willen nog niet beginnen aan dvd spelers, ipod etc, hebben we zelf als kind ook nooit gehad dus ik hoop deze prijs te mogen ontvangen 🙂

 • Reply Maaike 18 juni 2013 at 12:41 pm

  Wij rijden om die reden altijd ’s nachts. Dan zijn de kindjes lekker moe en vallen vanzelf in slaap.

 • Reply Germaine 18 juni 2013 at 12:43 pm

  Ik pak verschillende tasjes met speelgoed en lekkers in. Als we stoppen om ergens te plassen of eten, krijgen ze een nieuw tasje. Dan hebben ze iedere keer weer iets nieuws om mee te spelen of lezen. Het zou natuurlijk hartstikke leuk zijn als ik er zo’n landkaart in kan stoppen deze keer!

 • Reply Magali 19 juni 2013 at 12:13 pm

  Shannon en Jake hebben hun ds met genoeg spellen erop. Zijn ze zeer rustig op de achterbank.

 • Reply Judith 19 juni 2013 at 12:14 pm

  We doen ook onderweg kleine cadeautjes laten uitpakken en je kunt natuurlijk ook spelletjes verzinnen voor onderweg. Zo hebben wij ook autobingo. Dan heb je allebei een kaart en dan moet je onderweg goed kijken of je de voorwerpen die je op de kaart hebt staan, ondrweg ziet en die kun je dan aankruisen.

 • Reply Karin 19 juni 2013 at 8:44 pm

  We spelen Verhaaltje afmaken. Ik verzin bijvoorbeeld dat er een koe was die op vakantie ging met een varken en als ik dan zeg: En toen… dan is 1 van de kinderen aan de beurt. En zo gaat de beurt steeds door. We kunnen er boeken van maken.

 • Reply floor 20 juni 2013 at 11:50 am

  ik hoop dat ik kans maak op de landkaart voor italie omdat we daarheen op vakantie gaan. wij hebben altijd per kind een schoenendoos met cadeautjes hierin zit een spelletje voor het gezin bijv. kinderjatzhee of dora memory, iets om zelf mee te spelen (playmobil), een notitieboekje met pen, een boekje in de juiste AVI en nieuwe liedjes en luisterboeken op de mp3 speler…goed voor uren lang rust op de achterbank en tevreden kinderen wat nog belangrijker is 🙂

 • Laat een reactie achter