Knieschuiver

24 december 2014

Lucy heeft alle motorische ontwikkelingsfases tot nu toe keurig netjes doorlopen. Na het kruipen had ze alleen een ander plan bedacht, knietjes lopen. Mevrouw stond stevig op haar benen, liep als een speer langs de tafel en bank, maar lopen ho maar. Ze kon zichzelf prima verplaatsen op haar knietjes, als een kleine turbo schoot ze door de woonkamer. Een poging om aan de hand te lopen was ook niet haar besteed. Hoe grappig het er ook uit zag het gevolg was dat haar zachte knietjes veranderde in ruwe eeltplekjes. Met de Vaseline in de aanslag probeerde ik boel nog een beetje te verzachten.

plodons-sockons-kruipen-schuiven-knieen-kapot-pijnlijk-praktisch-kniebeschermer-baby-kind-ladylemonade_nl3 Sinds een paar weken loopt kleine Speedy als een tierelier. En ja, ze loopt echt op haar voetjes. Een mijlpaal die weer vastgelegd mag worden. Zul je altijd net zien dat je oog dan valt op een oplossing voor de eeltknietjes, de Plod Ons. Kniebeschermers waarmee kleintjes met hartelust kunnen kruipen en schuiven zonder pijnlijke plekken. Ideaal voor als je een harde vloer hebt of voor andere ruwe oppervlakken. Gemaakt van zacht rekbaar katoen worden kindjes niet belemmerd in hun bewegingsvrijheid. Op de voorkant zitten enkele doorzichtige rubber ribbeltjes die wegglijden voorkomen.

plodons-sockons-kruipen-schuiven-knieen-kapot-pijnlijk-praktisch-kniebeschermer-baby-kind-ladylemonade_nl2 Had ik het eerder geweten dan had ik Lucy direct in één van de leuke ontwerpen van de Plod Ons gehesen. Een briljante oplossing voor fanatieke kruipers of knielopertjes. En ook al ben ik zelf te laat, hopelijk kun jij je kleine blij maken met deze vrolijke kniebeschermers. Ze zijn verkrijgbaar in 4 hippe designs.

Dancing queen
Dierenvoetjes

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Monique 1 januari 2015 at 10:57 pm

    Mijn zoontje heeft ook van die rode knietjes. Vind het zo zielig. Gelukkig kunnen we er nu iets tegen doen.

  • Laat een reactie achter