Op de boerderij

1 augustus 2013

Momenteel zitten wij in de fase; boee boeee, mauw mauw, woeefwoeeefiee. Drie keer raden? Dit zijn de diergeluiden van Reva. Nog niet helemaal zuiver maar het is een begin. Papa en mama doen ieder geval fanatiek mee met deze kreten.

Nu moet ik er zelf nog even aan wennen dat tegenwoordig apps en tablets het ‘nieuwe’ speelgoed zijn. Mits natuurlijk bewust gebruikt en het spelen ermee goed begeleid wordt. Apps die Reva mag bekijken kies ik dan ook heel doelgericht uit. Kindvriendelijk en pedagogisch verantwoord en voor maar een paar minuutjes op een dag. Zoals zij nu in de dierengeluiden fase zit is er de app Elias Farms.

apps, app, tablet, spelen, spelletjes, leren, Ipad, telefoon, appstore, kinderen, dreumes, peuter, kleuter, baby, Elias Farms, dieren, boerderij dieren, boerderij, dieren geluiden, beestjes, kindvriendelijk, pedagogisch, verantwoord, poes, koe, hond, kip, In de wereld van Elias Farms wonen boerderijdieren, insecten en wilde dieren. Je kleintje ontdekt met deze app spelenderwijs welke geluiden bij welk dier horen. Bovendien kan Reva op deze manier dierennamen oefenen. Het beeld van de boerderij kun je door laten schuiven zodat je het verhaal door kunt laten lopen. Reva begint enthousiast hard mee te blaten als een schaap en in haar handjes te klappen als ze de boerderij beestjes ziet en hoort.

Het beeld is duidelijk en kleurrijk vormgegeven. De app is geschikt voor de allerjongsten kinderen, uiteraard wel met begeleiding. De Elias Farms app is voor € 0,89 te downloaden in de appstore.

Mini maestro's
Gratis en voor niks!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter