Op wereldreis aan de eettafel

14 oktober 2013

Met het kookboek ‘Wereldeters’ kun je alvast een wereldreis maken met je kindje zonder dat je in het vliegtuig hoeft te stappen.

Dit kookboek is een lees-, kijk- en kookboek in één. Je reist samen met je kind door 10 prachtige landen zoals Zuid-Afrika, Marokko, India, Japan, Spanje, Mexico, Italië, Suriname, Hawaï en Indonesië. Door leuke weetjes te vertellen over de cultuur en eetgewoonten in deze tien verschillende landen krijgen kinderen interesse in buitenlandse gerechten. Het boek is gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar.

kookboek, kinderkookboek, kinderen, baby, recepten, peuters, kleuters, wereldeters, kookboek Wereldeters, kookboek van het jaar, 2012, eten, moeilijke, eters, kind, basisschool, kinderen, win, wereldreis, belonen, recepten, gezin, kookworkshop, kinderkook Bij het boek zit een los kookschrift met makkelijke recepten die je gezellig met het hele gezin kan koken. Natuurlijk zijn de gerechten gezond en gevarieerd en helemaal geschikt voor de kleintjes.

De paspoortjes en stickers bij het boek maken het avondeten extra leuk. Heeft je kind goed gegeten dan kan hij als beloning de sticker van het land in het paspoort plakken. Nadat alle landen bezocht en geproefd zijn zit het paspoort vol met stickers. Een leuke stimulans om kleine moeilijke eters hun bordje leeg te laten eten.

Voor nu even geen spinazie, aardappeltjes en gehaktballen maar wat dacht je van een Indiase viscurry of een Japanse tempura. Met dit boek wordt avondeten voor iedereen een vrolijk en gezellig wereldfeest. Wij mogen een boekje ‘Wereldeters’ weggeven. Laat ons hieronder weten waarom jij dit kookboek moet winnen. Wie weet zit jij binnenkort thuis aan tafel met je gezinnetje in ‘Japanse’ stijl.

Naast het boek worden er ook Wereldeters kookworkshops gehouden voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en de kids. Tijdens deze kookworkshops komen verschillende bijzondere wereldkeukens aan bod. Op zondag 17 november gaat de kookworkshop reis naar Spanje. Wil jij je samen met familie of vrienden ondergedompeld worden in Spaanse sferen geef je dan op via deze link: kookworkshop Wereldeters.

kookboek, kinderkookboek, kinderen, baby, recepten, peuters, kleuters, wereldeters, kookboek Wereldeters, kookboek van het jaar, 2012, eten, moeilijke, eters, kind, basisschool, kinderen, win, wereldreis, belonen, recepten, gezin, kookworkshop, kinderkook

 

 

 

 

 

 

 

Pura fles: stylish en oersterk!
Broodzak

Dit vind je misschien ook leuk

7 Reacties

 • Reply Anna 14 oktober 2013 at 6:32 am

  wat een leuk idee met die stickers,mijn kinderen eten eigenlijk alles,dus nieuwe recepten uit andere landen zijn zeer welkom voor de variatie en ze daar ook kennis mee te laten maken

 • Reply Angelique 14 oktober 2013 at 12:23 pm

  Wij gaan volgend jaar op reis naar Zuid Afrika met de kinderen. Met dit leuke boekje kunnen onze dochters al een beetje kennismaken met het land.

 • Reply Nancy 14 oktober 2013 at 7:00 pm

  Mijn zoontje is een lastige eter. Ik hoop dat we met dit boekje en de leuke stickers hem kunnen leren dat eten lekker en leuk is.

 • Reply Sophie 15 oktober 2013 at 2:41 pm

  Leuk boek deze zou ik wel graag willen winnen. Mijn kinderen zijn dol op buitenlandse gerechten dus we zijn altijd op zoek naar lekkere recepten. Leuk idee van de stickers en paspoort

 • Reply lila van der Horst 16 oktober 2013 at 5:57 pm

  Super leuke idee is dit. Het lijkt mij leuk , om samen met mijn kleinkinderen buitenlandse gerechten klaar te maken.
  Vooral de sticker en de paspoort, zal de kinderen aanspreken, en zo zullen ze kokkerellen leuk vinden . Dus ik hoop dat het boek win.
  Trouwens wat een mooie site.

 • Reply lila van der Horst 16 oktober 2013 at 6:50 pm

  Sorry voor het foutje. Ik bedoel dus ik hoop dat ik deze boek win.

 • Reply Cynthia 21 oktober 2013 at 1:17 pm

  Lila, gefeliciteerd! Jij hebt het boekje Wereldeters gewonnen. Veel kookplezier met je kleinkinderen.

 • Laat een reactie achter