Voor aan de muur

4 juni 2014

Stipt op nummer 1 waar wij het meest van in huis hebben zijn voorleesboekjes. Een enorme boekenkast zou geen overbodige luxe zijn. Alleen vind ik dat straks in de nieuwe kinderkamertjes een beetje zonde van de ruimte. En ook al hebben we een hele verzameling, Reva heeft haar eigen top 2 boekjes. Met op nummer 1 haar ‘Pi-pa-peuterboek’ en om het hele jaar lekker in de sfeer te blijven op nummer 2 haar Sinterklaasboek. Het bewijst maar weer dat kleine kindjes van herhaling, herhaling en nog eens herhaling houden.

boeken-voorlezen-opbergen-kinderkamer-kind-inrichten-ladylemonade_nl15 Ook al probeer ik af en toe nieuw leesvoer in het avondritueel te gooien, de meeste boekjes liggen toch te verstoffen in een hoekje. Er zit niets
anders op om deze netjes in een doos op te bergen in de hoop ooit gelezen te worden. Voor de geliefde spulletjes van dit moment heeft het merk Silly U een perfecte oplossing. Namelijk hippe metalen decoratieve opbergers, die ideaal zijn om de favoriete boekjes van je kleine te showen. Natuurlijk kun je het ook opvullen met allerlei andere mooie pronkstukken, zoals creatieve kunstwerkjes of populaire speeltjes. Alles waar je kindje dol op is, is op deze manier binnen handbereik. Naast dat het functioneel is doe je op een simpele manier iets leuks met een kale muur. Je kunt de opbergers midden in de slaapkamer, naast het bed of boven een bureautje ophangen. Ze zien er strak uit en ze zijn in verschillende vrolijke kleuren en soorten verkrijgbaar. Ook onwijs leuk voor in de woonkamer voor je tijdschriften of voor in de keuken voor je allerliefste kookboeken of vaak gebruikte producten. Je kunt deze fijne opbergers shoppen bij Woonkeet.

boeken-voorlezen-opbergen-kinderkamer-kind-inrichten-ladylemonade_nl1

boeken-voorlezen-opbergen-kinderkamer-kind-inrichten-ladylemonade_nl2

boeken-voorlezen-opbergen-kinderkamer-kind-inrichten-ladylemonade_nl7

boeken-voorlezen-opbergen-kinderkamer-kind-inrichten-ladylemonade_nl10

Loungen
Dierentuin in huis

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter