Tijd om af te koelen? Dit is het coolste waterspeelgoed!

17 mei 2022

In deze periode van het jaar kunnen we weer heerlijk genieten van het prachtige weer. En natuurlijk hebben we tijdens deze warme dagen wel de nodige afkoeling nodig. Voor in de tuin, voor bij het zwembad of voor op het strand is er genoeg tof waterspeelgoed voor de kids te vinden. Neem een plons in een super cool snoepjes speelzwembad, zet een watersproeier in de tuin of houdt een water splash ballen gevecht. Eén ding is zeker, niemand hoeft zich te vervelen. Wij hebben een mooi lijstje voor je gemaakt!

23 x Waterspeelgoed

1# Watersproeier

Ren op een heerlijke zomerse dag door deze mooie watersproeier en je bent meteen lekker afgekoeld. De opblaasbare sproeier kun je aansluiten aan de tuinslang. Je koopt de sproeier hier.

‘Lees ook: 22 x Coole UV zwemkleding voor de jongens en de meisjes.

2# Basketbal opblaaszwembad

opblaaszwemband met een basketbal net

In dit zwembad kun je lekker een potje basketballen met elkaar én tegelijkertijd afkoelen. Je koopt het zwembad hier.

3# Water splash ballen

Dit is een leuk en een milieuvriendelijk alternatief voor waterballonnen. Deze negen water splash ballen zijn een soort van sponsen die water opzuigen. Ze geven hetzelfde effect als je een waterballon tegen iemand aangooit. Het voordeel van deze splash ballen, is dat ze niet kapot gaan en steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Je koop ze hier.

4# Body board

Voor alle beach boys en girls is dit body board een super cool strand speeltje. Duik met deze toffe board de zee in en ga op zoek naar de golven. Je koopt de bodyboard hier.

5# Speelzwembad Swim Essentials met panterprint

Voor alle panter lovers is dit speelzwembad toch helemaal te gek?! Je shopt het zwembadje hier.

6# Waterdichte camera

Waterdichte camera van VTech speelgoed

Maak met deze waterdichte camera de mooiste en grappigste foto’s op of onder water! Je koopt de camera hier.

7# Waterglijbaan

Een waterglijbaan zorgt gegarandeerd voor veel waterpret

Sluit de waterslang aan en de wedstrijd kan beginnen. Wie gaat er het snelst over deze waterglijbaan? Je koopt de waterglijmat hier.

8# Regenboog glitter luchtbed

Tijd om af te koelen - 23 x waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Dit regenboog glitter luchtbed is alleen al een feestje om te zien! Heerlijk om op te dobberen in het zwembad of op zee. Je koopt het luchtbed hier.

‘Lees ook: De 18 leukste zonnebrillen voor de kids voor deze zomer.

9# Zwemvliezen

Echte waterratten gaan als een speer door het water met deze toffe zwemvliezen. Ze zijn in verschillende kleuren hier te koop.

10# Opblaasbaar zwembad voor de hele familie

opblaasbaar zwembad voor de hele familie

Zie je het al voor je? Op een heerlijke warme zomerdag met de hele familie lekker chillen in de tuin in dit geweldige zwembad. Je koopt het zwembad hier.

11# Full face masker – duikbril en snorkel in één

Voor de echte onderwater avonturiers is deze duikbril en snorkel in één super tof waterspeelgoed. Je koopt het snorkelmasker hier.

12# Watermat met sproeiers

Tijd om af te koelen - 23 x waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Sluit de waterslang aan op de mat en het rennen door de sproeiers kan beginnen. Je koopt de watermat hier.

13# Kinderzwembad

Kijk nou dit mooie opblaaszwembad van Liewood! Hierin kunnen de kleintjes lekker afkoelen en met water spelen. Je koopt het kinderzwembad hier.

14# Zand-/water picknicktafel

Kliederen met zand en water kan met deze superleuke zand- en watertafel. En je kunt ook meteen aan deze tafel picknicken. De zand-/water picknicktafel koop je hier.

15# Krokodillen speelzwembad

Krokodillen speelzwembad voor de kleintjes

Voor alle krokodillen fans is dit zwembad één groot feest! Watersproeiers en een glijbaan zorgen voor eindeloos veel plezier. Je koopt het zwembad hier.

‘Lees ook: 17 x Het leukste buitenspeelgoed voor in de tuin.’

16# Waterspeelgoed Scrunch gieter

Tijd om af te koelen - 23 x waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Deze gieter is niet alleen superleuk om mee te spelen, maar is ook heel handig mee te nemen. De gieter is namelijk gemaakt van siliconen en kun je dus oprollen en heel makkelijk meenemen in je tas. Je koopt de gieter en nog meer waterspeelgoed van het leuke merk Funkit Scrunch hier.

17# Kinderzwemband

Let’s go for a swim! Deze mooie zwemband is ideaal voor in het zwembad of voor in de zee. Je koopt hier de kinderzwemband in nog veel meer toffe kleurtjes.

18# Opblaasbare strandbal

Voor in de zee of voor in het zwembad in de tuin, deze opblaasbare confetti strandbal houdt iedereen lekker in beweging. Je koopt de strandbal hier.

19# Waterpistool

Een waterpistool mag bij mooi weer natuurlijk niet ontbreken

Met mooi weer mag een waterpistool natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Vul het pistool met water en spuit iedereen nat die in je buurt komt. 😉 Je koopt dit waterspeelgoed hier.

20# Duikstokken

Tijd om af te koelen - 23 x Waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Dit is het ultieme duikspeelgoed! Deze gekleurde duikstokjes zinken in het water naar de bodem en moeten natuurlijk ook weer opgedoken worden. Dit is ook een leuk spelletje om te oefenen voor als je kindje moeten leren zwemmen onder water. Je koopt de duikstokken hier.

21# Opblaasbare krokodil

Spring snel het water in met deze coole opblaasbare krokodil. Je koopt dit leuke waterspeelgoed hier.

22# Snoepland speelzwembad

Snoepland speelzwembad

Met dit zwembad tover je de tuin om in één groot speelparadijs. Het snoepland speelzwembad houdt de kinderen wel een tijdje zoet. Je koopt het zwembad hier.

‘Lees ook: 14 Wilde waterspelletjes voor in de tuin – Lol én verkoeling gegarandeerd!

23# Babyzwemband

Ook de allerkleinsten houden van waterpret! Met deze mooie babyzwemband kan je kleintje heerlijk en veilig plezier maken. Je koopt de zwemband hier.

12 x De leukste kids SOS polsbandjes
Kleine tuin met kinderen | Zo maak je een kleine tuin kindvriendelijk

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter