Het coolste en leukste waterspeelgoed voor deze zomer

16 mei 2023

In deze periode van het jaar kunnen we weer heerlijk genieten van het prachtige weer. En natuurlijk hebben we tijdens deze warme dagen wel de nodige afkoeling nodig. Voor in de tuin, voor bij het zwembad of voor op het strand is er genoeg tof waterspeelgoed voor de kids te vinden. Neem een plons in een heerlijk speelzwembad, zet een watersproeier in de tuin of houdt een water splash ballen gevecht. Eén ding is zeker, niemand hoeft zich te vervelen. Wij hebben een mooi lijstje voor je gemaakt!

23 x Waterspeelgoed

1# Watersproeier

Ren op een heerlijke zomerse dag door deze mooie watersproeier en je bent meteen lekker afgekoeld. De opblaasbare sproeier kun je aansluiten aan de tuinslang. Je koopt de sproeier hier.

‘Lees ook: 22 x Coole UV zwemkleding voor de jongens en de meisjes.

2# Basketbal opblaaszwembad

opblaaszwemband met een basketbal net

In dit zwembad kun je lekker een potje basketballen met elkaar én tegelijkertijd afkoelen. Je koopt het zwembad hier.

3# Water splash ballen

Dit is een leuk en een milieuvriendelijk alternatief voor waterballonnen. Deze negen water splash ballen zijn een soort van sponsen die water opzuigen. Ze geven hetzelfde effect als je een waterballon tegen iemand aangooit. Het voordeel van deze splash ballen, is dat ze niet kapot gaan en steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Je koop ze hier.

4# Body board

Voor alle beach boys en girls is dit body board een super cool strand speeltje. Duik met deze toffe board de zee in en ga op zoek naar de golven. Je koopt de bodyboard hier.

5# Speelzwembad Swim Essentials met panterprint

Voor alle panter lovers is dit speelzwembad toch helemaal te gek?! Je shopt het zwembadje hier.

6# Waterspeelgoed Scrunch gieter

Tijd om af te koelen - 23 x waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Deze gieter is niet alleen superleuk om mee te spelen, maar is ook heel handig mee te nemen. De gieter is namelijk gemaakt van siliconen en kun je dus oprollen en heel makkelijk meenemen in je tas. Je koopt de gieter en nog meer waterspeelgoed van het leuke merk Funkit Scrunch hier.

‘Lees ook: De 18 leukste zonnebrillen voor de kids voor deze zomer.

7# Waterdichte camera

Waterdichte camera van VTech speelgoed

Maak met deze waterdichte camera de mooiste en grappigste foto’s op of onder water! Je koopt de camera hier.

8# Kinderzwemband

Let’s go for a swim! Deze mooie zwemband is ideaal voor in het zwembad of voor in de zee. Je koopt hier de kinderzwemband in nog veel meer toffe kleurtjes.

9# Kinderzwembad met luifel

Het coolste en leukste waterspeelgoed voor deze zomer

Dit mooie kinderzwembadje heeft ook nog een handige luifel, die de kleintjes beschermt tegen de felle zon. Ideaal! Je koopt het zwembad hier.

10# Regenboog glitter luchtbed

Tijd om af te koelen - 23 x waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Dit regenboog glitter luchtbed is alleen al een feestje om te zien! Heerlijk om op te dobberen in het zwembad of op zee. Je koopt het luchtbed hier.

11# Zwemvliezen

Echte waterratten gaan als een speer door het water met deze toffe zwemvliezen. Ze zijn in verschillende kleuren hier te koop.

‘Lees ook: 17 x Het leukste buitenspeelgoed voor in de tuin.’

12# Waterglijbaan

Sluit de waterslang aan en de wedstrijd kan beginnen. Wie gaat er het snelst over deze waterglijbaan? Je koopt de waterglijmat hier.

13# Opblaasbaar zwembad voor de hele familie

opblaasbaar zwembad voor de hele familie

Zie je het al voor je? Op een heerlijke warme zomerdag met de hele familie lekker chillen in de tuin in dit geweldige zwembad. Je koopt het zwembad hier.

14# Full face masker – duikbril en snorkel in één

Voor de echte onderwater avonturiers is deze duikbril en snorkel in één super tof waterspeelgoed. Je koopt het snorkelmasker hier.

15# Waterfontein

Sluit de waterslang aan op de slang en het rennen door de sproeiers kan beginnen. Je koopt de waterfontein hier.

16# Zand-/water picknicktafel

Kliederen met zand en water kan met deze superleuke zand- en watertafel. En je kunt ook meteen aan deze tafel picknicken. De zand-/water picknicktafel koop je hier.

‘Lees ook: Een leuke kinderkoffer gezocht? Dit zijn 17 hele toffe exemplaren!

17# Opblaasbare strandbal

Voor in de zee of voor in het zwembad in de tuin, deze opblaasbare confetti strandbal houdt iedereen lekker in beweging. Je koopt de strandbal hier.

18# Kinderzwembad

Kijk nou dit mooie opblaaszwembad van Swim Essentials! Hierin kunnen de kleintjes lekker afkoelen en met water spelen. Je koopt het kinderzwembad hier.

19# Krokodillen speelzwembad

Krokodillen speelzwembad voor de kleintjes

Voor alle krokodillen fans is dit zwembad één groot feest! Watersproeiers en een glijbaan zorgen voor eindeloos veel plezier. Je koopt het zwembad hier.

20# Opblaasbare krokodil

Spring snel het water in met deze coole opblaasbare krokodil. Je koopt dit leuke waterspeelgoed hier.

21# Waterpistool

Met mooi weer mag een waterpistool natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Vul het pistool met water en spuit iedereen nat die in je buurt komt. 😉 Je koopt dit waterspeelgoed hier.

‘Lees ook: 14 Wilde waterspelletjes voor in de tuin – Lol én verkoeling gegarandeerd!

22# Duikstokken

Tijd om af te koelen - 23 x Waterspeelgoed voor in de tuin of op het strand

Dit is het ultieme duikspeelgoed! Deze gekleurde duikstokjes zinken in het water naar de bodem en moeten natuurlijk ook weer opgedoken worden. Dit is ook een leuk spelletje om te oefenen voor als je kindje moeten leren zwemmen onder water. Je koopt de duikstokken hier.

23# Babyzwemband

Ook de allerkleinsten houden van waterpret! Met deze mooie babyzwemband kan je kleintje heerlijk en veilig plezier maken. Je koopt de zwemband hier.

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

18 Wilde waterspelletjes & activiteiten - Lol én verkoeling gegarandeerd!
1 April grappen | Dit zijn de beste 1 april pranks & grappen voor thuis!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter