Opgeruimd staat netjes

31 mei 2013

Tijdens mijn zwangerschapsverlof had ik super veel zin om de commode in te richten met al mijn nieuwe, leuke spulletjes. Maar uiteindelijk bleek het – net zoals het ordenen van keukenkastjes en lades – nog een hele puzzel. Als de kleine er eenmaal is, wordt de commode namelijk één van de meest gebruikte meubelstukken. En het is fijn als je dan alles binnen handbereik hebt. En daar moet je dus best wel even over nadenken. Luiers, billendoekjes, hydrofieldoeken, vaseline, kam, spuugdoeken, shampoo, babyolie, bodylotion, thermometer, washandjes, vitamine druppels en ga zo maar door. Het moet allemaal een handig plekje krijgen, zonder dat de kinderkamer een rommeltje wordt. En het moet er natuurlijk ook nog leuk uit zien!

Met deze te gekke commode tassen van Fabs World kan dat gelukkig allemaal. De met de hand gehaakte tassen zijn zacht, ruim en er in zoveel vrolijke kleuren – zoals fuchsia roze, hemelsblauw, rood, grijs, groen, aubergine, zachtroze en jeans – dat er voor iedere inrichting wel een match is. Op mijn commode pronkt mijn persoonlijke favoriet: de jeans blauwe! Ik heb hem zelfs in twee maten; large voor de luiers en medium voor al Finn’s toiletspullen. En als hij straks uit de luiers is, verplaats ik ze naar zijn bureautje en gaan ze dienst doen als opbergplek voor zijn boekjes en tekenspullen.

In iedere kleur is er bovendien ook nog een sloot aan bijpassende kinderkamer accessoires. Zoals een aankleedkussenhoes, deken, tuttelmuis of boxkleed. Alles wordt eerlijk gemaakt in een klein atelier in Bangkok. En Fabs World doneert vijf procent van de winst aan Stichting Kika. Dus je doet niet alleen je eigen uk, maar ook een ander kind een groot plezier!

Geboortekaartje in 3D
Kleine Picasso

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter