Dag van de Oppas

10 september 2014

Samen met je lief spontaan een avondje op pad? Een paar jaar geleden deden Jeroen en ik niets anders. Hop, even de stad in voor een drankje met als gevolg dat we vaak in een restaurant belandde met een groepje vrienden. Met de komst van kinderen staat de quality time met je vent eigenlijk standaard in de wacht. Het vereist allemaal iets meer organisatietalent om samen de deur uit te gaan. En wil je niet elke avond uitgeteld op de bank liggen met de televisie aan dan moet je elkaar als de sodemieter van de bank plukken.

Mijn oppas Saskia is onze rots in de branding. Reva en Lucy lopen met haar weg, nou ja Lucy kruipt met haar weg. Bij binnenkomst trekt Reva meteen haar Spaanse jurk aan, want de nieuwe dansmoves moeten geshowd worden. En Lucy begint als een blij ei te stuiteren door het hele huis. Saskia hoef ik niets uit te leggen, want ze heeft vaak meer ervaring met kleintjes dan ik. Happier kun je mij niet maken, ik kan met een gerust hart de deur achter me dichttrekken.

Dames als je een oppas hebt die goudwaard is leg hem of haar in de watten. We kunnen niet zonder ze, dus moeten we onze redders in nood koesteren. Een origineel cadeautje is het nieuwe invulboekje ‘Lieve Oppas’ van Elsbeth Teeling (Club van Relaxte Moeders). Samen met de kindjes moet je antwoord geven op allerlei grappige vragen waarom juist nu jullie oppas de beste is.

oppas-oppassen-kind-relatie-baby-oppad-gezocht-cadeau-ladylemonade_nl3 Of pak het meteen rigoureus aan en nomineer haar of hem voor de ‘Oppas van het Jaar’ verkiezing. Snor en de Club van Relaxte Moeders hebben 21 september uitgeroepen tot de Dag van de Oppas en koppelen er meteen een verkiezing aan vast. De winnaar maakt kans op de enige echte oppas van het jaar-award en op een prachtige fiets! En je wint daarbij zelf ook nog eens een gaaf boekenpakket. Op 21 september tijdens het Snorfestival is de feestelijke uitreiking. Wil je jouw oppas opgeven schrijf je in via de site van Snor.

Nog even en dan kun je het nieuwe boekje ‘Lieve Oppas’ kopen, maar wij mogen alvast drie exemplaren weggeven. Laat ons hieronder weten waarom jouw oppas de beste is.

Lady Lemonade tip: op zoek naar een betrouwbare en ervaren oppas? Check de site Oudermatch

Mama? Nu even niet!
Mama en de chocoladefabriek

Dit vind je misschien ook leuk

10 Reacties

 • Reply Claeyssens Keshia 10 september 2014 at 9:24 am

  Ik zou dit graag winnen voor men zoontje (2j) en dochtertje (6m) hun oppas! Ze echt de liefste die er is en men zoontje komt helemaal zot als hij haar ziet aan de deur staan! Een betere is er niet!

 • Reply Ilona 10 september 2014 at 10:28 am

  Onze oppas is onmisbaar. Ze heeft ons al verschillende keren uit de brand geholpen. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Nancy je bent de beste.

 • Reply Mireille 10 september 2014 at 12:15 pm

  Nienke is onze topper. De jongens zijn gek op haar en ik ook!

 • Reply Loes 10 september 2014 at 4:14 pm

  Ik nomineer mijn oppas Stephanie. Zij is een schat en dankzij haar kunnen mijn man en ik samen heerlijk op pad.

 • Reply Judith 10 september 2014 at 8:06 pm

  Wat een geestig boekje. Mijn kinderen kunnen genoeg leuks opschrijven over onze oppas Roos. Ze kent mijn zoontje en dochtertje al vanaf baby. In de loop der jaren hebben ze zo’n speciale band gekregen. Ze is kind aan huis.

 • Reply Laura 10 september 2014 at 11:49 pm

  Manon is onze reddende engel. De meiden zijn haar grootste fan. Dansen, knutselen, verkleedpartijtjes het is één groot feest. Mijn kinderen zijn blij als ik weg ga

 • Reply Melanie 14 september 2014 at 8:19 pm

  Wij hebben ook een oppas die ik nooit meer kwijt wil. Ze is een schat en ontzettend lief voor mijn tweeling. Ze is mijn nr 1!!

 • Reply Roos 15 september 2014 at 7:34 am

  Wij hebben een oppas jongen ook erg leuk. Mijn zoontje en hij hebben de grootste lol. Alleen maar stoere jongens dingen doen dat vindt Fedde te gek. Eigenlijk is het een beetje een grote broer.

 • Reply Petra 16 september 2014 at 9:32 am

  Ik vind dat een heel goed initiatief oppas van het jaar. Zonder goede oppassers zijn we nergens. Lieke is bij ons thuis de held!!!

 • Reply Cynthia 22 september 2014 at 10:31 pm

  Ilona, Laura en Roos gefeliciteerd! Jullie hebben allemaal het boekje ‘Lieve oppas’ gewonnen. Jullie kunnen aan de slag 😉

 • Laat een reactie achter