Stokke Flexi Bath – handig opvouwbad!

4 juli 2013
Stokke Flexi Bath - opvouwbad

De auto is voor tweederde gevuld met spullen voor lady Reva als we op vakantie gaan. Helaas hebben we niet heel veel ruimte in de auto. Mams moet dus zelf schrappen in haar kleding-, schoenen- en boekenlijst. Maar waar ik met liefde nog een paar schoenen voor thuis laat is het handige opvouwbad de Flexi Bath van het merk Stokke. Het maakt niet uit hoe, maar dit super handige opvouwbaar badje prop ik met veel plezier de auto in.

Opvouwbad – ideaal voor onder de douche of voor onderweg!

Reva is geen douche liefhebster en zodoende moeten we iets anders verzinnen om haar te badderen op vakantie. De Flexi Bath is een opvouwbad, die je plat kunt opvouwen (lengte 63 cm, breedte 10 cm, hoogte 24 cm). Het is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het badje heeft een antisliplaag en een stop om het water weg te laten lopen. Sowieso is de Flexibath super handig om dus op reis mee te nemen. Daarnaast is het ook heel praktisch als je thuis ruimtegebrek hebt. Of als je kleintje uit logeren gaat en de opa’s en oma’s geen badje hebben. De afmetingen van het uitgevouwen badje zijn; lengte 66 cm, breedte 34 cm, hoogte 24 cm. Je kunt het badje overal plaatsen o.a in de badkamer, tuin, balkon, aanrecht etc. Speeltjes erin en huppakee lekker badderen maar!

Lees ook: ‘DIY: Douche jelly – Maakt van (haren) wassen een feestje!’

Stokke Flexi Bath - handig opvouwbad

Belangrijk om te weten is dat je beter geen badolie kunt gebruiken, want dat tast het materiaal van de Flexi Bath aan. Je kunt hiervoor in de plaats beter water, shampoo en zeep gebruiken. Het opvouwbad is in een aantal kleuren verkrijgbaar vanaf € 31,20.

Mama must-have: De hydrofiel doek
Romantisch Rome

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter