Originele geschenken voor hem – 6 Verrassende cadeautips

12 december 2018
Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

Ik vind het altijd een enorme uitdaging om een echt tof cadeautje voor mijn lief te scoren. Toen hij een tijdje geleden jarig was, heb ik hem verrast met een dagje racen op het circuit. En als groot Formule 1 en Max Verstappen fan kon hij dat zeker waarderen. Missie geslaagd dus. Maar nu – met Kerst voor de deur – kon ik opnieuw op zoek naar een cadeau. Gelukkig ben ik weer wat leuke dingen tegen gekomen. Voor wie er ook nog een cadeautje moet scoren voor een man heb ik daarom mijn ‘top 6 originele geschenken voor hem’ op een rijtje gezet.

6 Originele geschenken voor hem

Voetbal mok

Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

Is degene voor wie jij op zoekt bent naar een cadeautje een echte voetbal liefhebber en koffiedrinker tegelijkertijd? Dan is deze mok een vette aanrader. Er is een goal in verwerkt en je krijgt er een balletje en 2 schoentjes bij die je aan je vingers kunt dragen. En zo kan hij ook onder werktijd een lekker potje voetballen. Prijs: €9,95 via Radbag.nl.

‘Lees ook: Kerstkaarten maken – 20 originele kerstfoto en kerstkaart ideeën.’

Boek: De man en het hout

Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

De meeste mannen houden van fikkie stoken. Mijn man in ieder geval. En dat maakt dit het perfecte boek voor onder de boom. De man en het hout is namelijk dé bijbel voor de houtstoker. Met veel humor en een knipoog geeft het antwoord op vragen als: Wanneer moet je de boom omhakken om het beste brandhout te krijgen? Hoe houd je een kampvuur eindeloos aan de gang? Wat valt er uit de houtstapel af te leiden over het karakter van de stapelaar? Prijs: €16,90 via Bol.com.

Horloge

Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

Dit prachtige limited edition MotoGP klokje staat hoog op het wensenlijstje van mijn lief zelf. Hij is gek op horloges en zou er het liefst om iedere pols één dragen. Valt niet bepaald binnen mijn kerstcadeau budget. Maar als er een hoofdprijs valt op mijn December Kraslot of ik de Staatsloterij win, dan zou ik hem er zeker mee verrassen. Prijs: €1275 via Chrono24.

Dirk-Jan scheurkalender

Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

Bij een aantal mannen die ik ken, is deze kalender op en top wc-vermaak. Ieder jaar staat hij ook weer op het wensenlijstje van mijn eigen lief. De Dirk-Jan scheurkalender 2019 werkt ook absoluut op de lachspieren. Aanrader voor onder de kerstboom dus! Prijs: €14,99 via Bol.com.

‘Lees ook: De leukste Kerst spelletjes voor kinderen.’

Maak je eigen bierpakket

Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

Houdt jouw man van een biertje? Met deze starterskit van BrewBarrel kun je thuis je eigen bier maken. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en een beetje geduld hebben. Binnen een week tap je je eigen brouwsel! Dit zal hij gegarandeerd een origineel kerstcadeau vinden en zo heeft ie meteen iets te doen tijdens de feestdagen. Prijs: €34,95 via Mannenbox.com.

Spelletje: Escape Room

Originele geschenken voor hem - 6 Verrassende cadeautips

Je verwacht het misschien niet van een bordspel, maar zodra je met Escape Room begint, word je volledig meegenomen in het spel. Het is de bedoeling dat je samen met de andere spelers een mysterie oplost door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Je hebt hiervoor één uur de tijd. De klok op de Chrono Decoder telt af van 60 naar 0, zorgt voor de benodigde sfeer en geeft af en toe cryptische aanwijzingen. Lukt het om de juiste code te vinden om bijvoorbeeld te ontsnappen uit de gevangenis, de atoombom te ontmantelen of het virus te stoppen, dan win je gezamenlijk het spel. Leuk voor spelletjes liefhebbers. Prijs: €26,95 via Bol.com.

‘Lees ook: Vrolijke kerstrecepten voor kinderen.’

Ik hoop dat je deze originele geschenken voor hem leuk vindt. Mocht jij zelf eerder ook goed gescoord hebben met een tof cadeau voor een man, deel dit idee dan vooral hieronder in de reacties!

 

Uitgelichte afbeelding man met kerstmuts – ShotPrime studio voor Shutterstock.

Een kerstengel vouwen - Leuk voor in de kerstboom
Sneeuwpop traktatie voor het kerstdiner op school

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter