Boem! Dág vuurwerkangst

27 december 2014

Veel kinderen zijn bang voor vuurwerk vanwege de harde knallen. Finn ook. En dat is best logisch. Zit je rustig binnen met je ouders, het is gezellig, iedereen lacht, proost en knuffelt elkaar. En dan ineens hoor je een oorverdovend geknetter en geknal en zie je allerlei lichtflitsen door het raam. Je snapt niet waar het vandaan komt en ook niet goed waarom het gebeurt en hoe je het kunt laten stoppen. Maar dit jaar om middernacht zit mijn kleine angsthaas front row achter het raam! Kinderveiligheid merk Jippie’s heeft namelijk dé oplossing: oorbeschermers speciaal voor kids.

oud, nieuw, vuurwerk, bang, angst, kinderen, baby's, kleuters, peuters, wakker, maken, slapen, laten, schrikken, geluid, herrie, binnen, gevaarlijk, veilig, gehoor, oren, gehoorbescherming, oordoppen, koptelefoon, gehoorbeschermers, veiligheid, nieuwjaarsDe gehoorbeschermers van Jippie’s reduceren hard geluid tot een minimum. En dat is niet alleen fijn voor kinderen met vuurwerkangst. Het is eigenlijk noodzakelijk voor ieder kleintje. Jonge kinderen hebben namelijk een enorm gevoelig gehoor. Gevoeliger dan dat van ons. En dat wil je niet beschadigen. Bang zijn dat je uk de oorkappen niet op wil zetten, hoef je niet te zijn. Ze zien er mega cool uit, zijn goed verstelbaar en zitten zo super zacht en comfortabel dat Finn er de hele dag mee rondloopt. Volgens mij ook een beetje als excuus om niet naar mama te hoeven luisteren! Maar hij kijkt nu ook niet meer zo op tegen Oud & Nieuw. Zelfs een flinke onweersbui durft hij nu aan. “Want dan zet ik mijn oordoppen ook gewoon op!” bedacht hij zelf. En inderdaad, niet alleen tijdens de jaarwisseling, maar ook daarna zijn de oorbeschermers handig. Bijvoorbeeld als je met je kind een popconcert, festival of autorace bezoekt. Of op school voor kinderen met concentratieproblemen. Handig!

De gehoorbeschermers zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 16 jaar en zijn er in de kleuren blauw, wit, kikkergroen, roze, zwart en camouflage. Prijs: €19,95

DIY: Veilig vuurwerk
Veilig slapen

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Lotte 30 december 2014 at 6:36 pm

    Perfect ik was juist net op zoek naar zoiets.

  • Laat een reactie achter