Ei, ei, ei … we zijn zo blij!

8 april 2014

Er is in mijn hele leven nog geen Paasdag voorbij gegaan zonder het zoeken van eieren. Eerst speelde mijn vader voor Paashaas voor mijn broertje, zusje en voor mij. En nu mag ik zelf de oren opzetten voor Finn en mijn nichtje en neefje. Ik weet nog hoe ik er altijd naar uit keek op paasochtend: Terwijl mijn moeder het paasbrood bakte en eieren kookte, staarden wij ons al blind in de vensterbank op zoek naar verstopte chocolade eieren in de tuin. En hoe ouder we werden, hoe hoger de moeilijkheidsgraad. Dit jaar ligt de lat weer lekker laag; op peuterniveau. En daar past dit spannende paaseieren zoekspel fantastisch bij.

pasen, kinderen, paasdagen, paashaas, eieren, verstoppen, zoeken, tuin, huis, eerste, tweede, spelen, spelletje, peuters, kleuters, gezin, feestdagen, vrolijke, vakantie, activiteit, tips, ideeën, traditie, traditioneel, rapen, Met pijlen en voetstappen kun je een spannende speurtocht voor de kinderen uitzetten in de tuin. De richtingaanwijzers leiden de kids naar alle paasschatten. En de ontdekte eieren kunnen ze in de bijgevoegde vrolijke zakjes stoppen. pasen, kinderen, paasdagen, paashaas, eieren, verstoppen, zoeken, tuin, huis, eerste, tweede, spelen, spelletje, peuters, kleuters, gezin, feestdagen, vrolijke, vakantie, activiteit, tips, ideeën, traditie, traditioneel, rapen, speurtocht Verkrijgbaar in twee leuke kleurenpaletten. Paaseieren zoekspel: €11,95

 

 

Toys for boys
DIY: Luieretui

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter