Speelgoedtip: Paw Patrol truck

15 oktober 2015

Jullie denken misschien dat Finn zijn dagen slijt met lekker spelen en doodgewoon naar school gaan. Maar – Sssstttt! Niet verder vertellen! – eigenlijk is hij een superheld in kleutervermomming. Althans, dat vindt hij zelf! Mijn secret agent is namelijk continu op pad met ‘zijn’ PAW Patrol. Walvissen in nood redden, brandjes blussen, een ruimteschip met panne repareren of een ontspoorde trein weer op de rit helpen: Geen klus te groot, geen pup te klein. PAW Patrol is niets te dol! Sinds Finn het programma met de superpups en hun trainer Ryder op televisie zag, is hij fan. Zijn knuffelfamilie breidde uit met Chase, Marshall en Rocky. Et voilà, een eigen reddingsteam was geboren. Om nu nog sneller op hun bestemming te komen, heeft speelgoedfabrikant Spin Master hem een compleet uitgeruste PAW Patroller gegeven. Deze uitgebreide vrachtwagen, van ruim een meter(!) lang transformeert tot mobiel hoofdkwartier op elke plek waar hulp nodig is, zodat Finn en zijn superpups snel tot actie over kunnen gaan.

paw patrol, paw, patrol, truck, patroller, vrachtauto, vrachtwagen, bus, auto, ryder, quad, chase, zuma, everest, robodog, marshall, rocky, sky, rubble, avonturenbaai, onderweg, speelgoed, tips, cadeau, kado, verjaardag, jongens, 3, 4, 5, 6, 7, jaar, twee Grote auto’s zijn bij mijn jongens sowieso altijd enorm populair. Maar de PAW Patroller slaat alles. Er zit niet eens zo heel veel poespas aan, maar het is precies genoeg om de fantasie van kinderen te prikkelen. Je kunt de stevige truck open klappen en binnen is er plek voor zes pups en hun voertuigen. Er is een helikopterplatform, een autolift, een intercom met echte geluiden – zoals motorgeronk en sirenes – en een lanceerhelling waar de pups razendsnel vanaf kunnen racen. Ook de bestuurderscabine kan open. Finn speelt ermee van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Hij doet hele scenes uit de serie na, maar verzint nog vaker zijn eigen verhalen. Dan luister ik stiekem mee zonder zijn toneelspel te verstoren. Ik vind het altijd zo leuk om te zien en horen hoe fantasierijk en vindingrijk mijn kleuter al is. Charlie is door zijn broer inmiddels ook aangestoken met het PAW Patrol virus. Zijn woordenschat is nog zo klein, maar “Paw pol” kon hij bizar snel zeggen. Als Finn naar school is, grijpt Charlie zijn kans om met de vrachtwagen te spelen. Hij gaat er vaak bovenop zitten – zo sterk is de auto – en scheurt er het hele huis mee door. Officieel is de PAW Patroller geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar, maar mijn dreumes van 1,5 jaar weet er dus ook wel raad mee. Er zitten geen kleine of losse onderdelen aan, dus kwaad kan het volgens mij niet.

paw patrol, paw, patrol, truck, patroller, vrachtauto, vrachtwagen, bus, auto, ryder, quad, chase, zuma, everest, robodog, marshall, rocky, sky, rubble, avonturenbaai, onderweg, speelgoed, tips, cadeau, kado, verjaardag, jongens, 3, 4, 5, 6, 7, jaar, twee Als je de PAW Patroller aanschaft, krijg je Ryder en zijn quad erbij. De pups kun je er apart bij kopen. Kruipt jouw kind ook graag in de huid van een superheld? Is hij of zij fan van de PAW Patrol? Of speelt je kleine gewoon graag met grote auto’s? Wij mogen zo’n geweldige vrachtwagen aan iemand cadeau geven. En als extra krijg je Chase op zijn rescue racer en Rubble er ook nog bij!! Is dat geen top cadeau voor bijvoorbeeld alvast Sinterklaas?! Laat ons hieronder in een reactie weten waarom jij wilt winnen!paw patrol, paw, patrol, truck, patroller, vrachtauto, vrachtwagen, bus, auto, ryder, quad, chase, zuma, everest, robodog, marshall, rocky, sky, rubble, avonturenbaai, onderweg, speelgoed, tips, cadeau, kado, verjaardag, jongens, 3, 4, 5, 6, 7, jaar, twee

Antwoord op alle moeilijke Sinterklaasvragen
Mama, wil je met me spelen?

Dit vind je misschien ook leuk

54 Reacties

 • Reply Viv 15 oktober 2015 at 7:13 am

  Wauwwww wat een ontzettend gave prijs! Hier kan ik gewoon niet aan voorbij gaan met een 4 jarige in huis die groot Paw Patrol fan is haha. Dit zou HET cadeau zijn van het jaar, geweldig! Er gaat hier geen dag voorbij zonder een filmpje van zijn helden 😉 en tja zo ondertussen kennen papa en mama er ook wel een paar (bijna) van buiten. Dat toneelspel herken ik…heerlijk vind ik het om naar zijn geweldige fantasieverhalen te luisteren als hij ergens in de kamer druk aan het spelen is. De mooiste scenario’s komen voorbij <3 genieten met een hoofdletter G. Stiekem meeluisteren zonder dat hij het in de gaten heeft want anders is de pret (voor mama) voorbij.

  Zo'n grote auto heeft hij nog nooit gehad en ik weet 100% zeker dat hij zijn ogen uit zal kijken. Echt prachtig! Ik ga hard duimen voor ons manneke.

  • Reply Heurter 20 januari 2017 at 11:04 pm

   Ik ben nieuw in de Paw patrol wereld. Maar ik word maar niet wijzer op internet. Welke auto’s passen nu waarin? En ik wil alleen auto’s waar de pups ook uit kunnen?

   • Reply Annemieke 23 januari 2017 at 5:19 pm

    Hoi Heurter, Welkom in de wereld van Paw Patrol! 😉 De Paw Patrol Rescue Racers passen in de truck. Daar kun je de pups ook uithalen, maar er zijn ook wagens waar de pups niet uit kunnen, ik zou dus goed kijken in de (web)winkel. Aan het plaatje kun je vaak al zien of de pup uit de auto kan of niet. Succes! Groetjes, Annemieke

 • Reply Claudia 15 oktober 2015 at 7:13 am

  Super leuk voor mijn meisje van bijna 2! Paw patrol is hier favoriet! Ze probeert onze hond ook allerlei kunstjes te laten doen.

 • Reply Sandra 15 oktober 2015 at 7:15 am

  Spelen, spelen, spelen, dat is gelijk wat mijn jongens ( vier en twee jaar ) zouden doen met deze coole voertuigen. Werkelijk alles waar wielen onder zitten heeft hun aandacht.
  Dan is deze vette paw Patrol set natuurlijk helemaal te gek!
  Zou top zijn.

 • Reply Marianne Siero 15 oktober 2015 at 7:20 am

  en nu zit het nummer dus weer in mijn hoofd :)) dagelijkse kost dus zelfs in mijn slaap neurie ik waarschijnlijk nog mee. Onze Ryder in spe zou hier natuurlijk dol gelukkig van worden en mama ook want dat scheelt weer wat december stress.

 • Reply Vanessa 15 oktober 2015 at 7:26 am

  Onze kleine stoere Noud van 3 is helemaal verslaafd aan Paw Patrol. En sinds er een dikke folder van de Bart Smit is binnengekomen waar deze truck in staat, is het helemaal raak! Deze ligt dan ook open en bloot op tafel. Hij zou het echt fantastisch vinden en helemaal in zijn fantasiewereld opgaan.

 • Reply Mirjana 15 oktober 2015 at 7:30 am

  Ik zou hem graag winnen voor mijn neefje. Hij is gek op auto’s en zijn moeder past vaak bij ons op. Ze neemt mijn neefje dan ook altijd mee. Hoe leuk zou het zijn als bij de volgende oppasronde (die al in de agenda staat) er zo’n te gek cadeau zou staan voor hem?! Heel leuk natuurlijk. 🙂

 • Reply Sanne 15 oktober 2015 at 7:39 am

  Onze zoon van bijna drie heeft een taalontwikkeling stoornis, dat houdt in dat zijn taalbegrip enorm is maar zijn taalproductie achter blijft voor zijn leeftijd. Sinds september gaat hij naar een speciale peuterspeelzaal waar ze hem fantastisch begeleiden en doen wij een oudercursus om zijn spraak optimaal te kunnen stimuleren.
  Waar hij tot voor kort eigenlijk niets zei komen er nu iedere dag een paar nieuwe woorden bij! We zijn ontzettend trots en met name ook heel blij voor hem zelf dat hij zich nu beter kan gaan uitdrukken. Wat hij wel al snel kon was wijzen naar de tv en “wafwafwaf” zeggen, dit betekende dat de paw patrol aan moest! Gisteren zei hij “Chase op!” En net als Chase zitten wij er ook bovenop! Mijn kanjer zou de truck geweldig vinden en omdat hij leert van de dingen die hij leuk vind gaan we er nog mee voor uit ook!

 • Reply Michelle 15 oktober 2015 at 7:40 am

  mijn zoontje wordt binnenkort 4 jaar en heeft echt een mooie fantasie met spelen , met de Paw Patrol kan hij helemaal los gaan . Daarbij is mijn zoontje ook echt gek op vrachtwagens en auto`s en natuurlijk is hij bekend met Paw Patrol.

 • Reply Marije Bonsema 15 oktober 2015 at 7:53 am

  Wauw, wat een toffe winactie!! M’n kleine man van twee is helemaal fan van Paw Patrol! Momenteel ben ik ziek thuis, wat natuurlijk niet leuk is. Maar wat wel leuk is, is dat ik nu eindelijk de tijd heb om heerlijk met m’n kleine man te spelen als z’n zus naar school is. En wat is er nu gaver dan samen met de Paw Patrol te spelen?!!

 • Reply Nicole 15 oktober 2015 at 8:04 am

  Hoi!

  Wat een mooi kado zou dit zijn voor Thijmen. Hij had het plaatje van de bus al uit de Bart Smit folder geknipt en geplakt op zijn verlanglijstje voor sinterklaas…. Heel erg toevallig dan dat jullie met zo’n topactie komen! Helemaal omdat ik dat nooit voor hem zou kunnen betalen… Geloof dat de prijs hiervan al rond de tachtig euro ligt, en dat heb ik niet… Vreselijk vind ik dat…. Je kind niet kunnen geven wat hij het liefste wil.

 • Reply Laura 15 oktober 2015 at 8:18 am

  Waarom ik wil winnen?? Omdat ik anders op de tv de hele dag door Paw Patrol moet kijken… Sinds erg lang is onze middelste zoon van 3,5 jaar erg fan! Wil alles van Paw Patrol, alles van Cars mag van zijn kamer als hij het kan inruilen voor Paw Patrol: dekbed, muurstickers, truien, brooddoos etc etc Zelfs op vakantie kijkt hij graag naar Paw Patrol in onbegrijpelijke talen… Nu zijn ook zijn broers van bijna 6 en 1,5 helemaal gek op Paw Patrol… Binnen 3 seconden op tv en ze weten welke aflevering het is…. Dus graag speelgoed van Paw Patrol zodat ik eens rustig een aflevering van Greys kan kijken terwijl de kids rustig spelen…. Heerlijk!!

 • Reply Heidie Zijlmans 15 oktober 2015 at 8:31 am

  “Mamaaaaaaa….die wil ik!!” Wordt hier al geroepen, haha
  Hier nog zo’n grote fan van Ryder en de pups. Voor zijn 3de verjaardag een paw patrol taart laten maken, hij was helemaal happy :-))
  En deze auto is ook wel heel leuk!

 • Reply Ron 15 oktober 2015 at 8:32 am

  Praten kan hij nog nauwelijks, met zijn bijna 3 jaar, maar des te beter kenbaar maken hoe graag hij deze truck wil hebben. Kan hij met Ryder en Zuma, Sky, Marshall, chase en Rocky iedereen en alles uit benarde situaties redden. Want met handen en voeten kan hij prima communiceren en het ziet nog lief en vermakelijk uit ook.

 • Reply Ron 15 oktober 2015 at 8:36 am

  Ps. Stiekem verstuurd via mijn vrouw haar telefoon. ….

 • Reply Christel 15 oktober 2015 at 9:04 am

  Omdat mijn zoons allebei grote paw patrol fans zijn! Op televisie, met de auto’s en pups spelen,drinken uit de paw patrol beker, tekenen met paw patrolpotloden en papier en op de rugtas mee naar school. Zo’n mooi, stoer hoofdkwartier hoort hier eigenlijk nog bij! En in 1 klap 2 blije mannetjes das nog de beste reden natuurlijk!

 • Reply Nicole 15 oktober 2015 at 9:08 am

  De perfecte combinatie voor mijn zoontje: vrachtwagen en dieren. Dat is waar zijn leven momenteel om draait!

 • Reply Jeanet van Tol 15 oktober 2015 at 9:23 am

  Wauw wat een gave prijs! Hier 3 jarige die het op zn lijstje voor Sint heeft en zn verjaardag in januari..
  Nu ik dit typ…Paw Patrol op tv….
  Nou fingers crossed…

 • Reply Ellen Vogelzang 15 oktober 2015 at 9:29 am

  Mijn zoontje van Mads 1,5 jaar is zoooo gek op auto’s! Hij neemt ze overal mee naar toe: mee in de fiets, mee in de auto, mee in bad en zelfs mee in bed! Zo een grote auto zal hij dus helemaal tof vinden!

 • Reply Ellen van Heumen 15 oktober 2015 at 9:47 am

  Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye, zes heldhaftige pups!
  Bij deze presenteer ik de nieuwe held in PAW patrol land: onze zoon Guus!! 5 jaar, klein van stuk maar groots in zijn voorkomen kijkt hij met een paar prachtige kijkers de wereld in.
  Hij is in staat de gemeenschap van Adventure Bay te beschermen! Wat ontbreekt is de Paw Patrol Truck. Met een vader als chauffeur en een zoon met een rijke fantasie denk ik dat mijn mannen met deze prachtige truck wel raad weten!

 • Reply Sharon van Middelen 15 oktober 2015 at 9:54 am

  Dit zou echt een heeeeeel tof cadeau zijn voor onze Roef. Hij is ontroostbaar omdat we onze pup die we net hadden hebben moeten laten inslapen omdat hij ziek was. Roef had hem Chase genoemd vernoemd naar zijn grote held. Deze coole Paw Patroller zou de pijn hopelijk een beetje verzachten en mijn schatje weer een beetje laten lachen.

 • Reply Inge van Langen 15 oktober 2015 at 10:02 am

  Wauw! Wat een gave prijs. Zou super zijn voor Sam. Eerlijk is eerlijk; ik ken het merk niet, maar dit zou hij zo gaaf vinden. Met name omdat het een vrachtwagen en garage in een is. Nou maak je hem sowieso blij met auto’s hoor… En als ik vanuit mezelf kijk, is het een superpraktische oplossing voor al het rondslingerende speelgoed. Auto’s/accessoires erin, dichtdoen en opgeruimd staat netjes. Supercadeau voor Sinterklaas. Ik hoop dat ik een kansje maak :).

  Groetjes Inge

 • Reply Madelon 15 oktober 2015 at 10:34 am

  Oh voor m’n zoon Max! Hij is dol op Paw Partol. Hij zit voor de tv: Ryderrrr meneer! 🙂

 • Reply Marleen 15 oktober 2015 at 10:57 am

  Ohhh dit zou een top kado zijn voor mijn zoontje van 4, Chris is heeeeel erg groot fan van PAW patrol! Speelt de scenes van de filmpjes na en verzint zelf ook verhaaltjes als hij ermee aan t spelen is. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken, hij gaat helemaal op in zn rol en natuurlijk kan de badge niet ontbreken! Hij heeft net vorige week een zusje gekregen en dit oh zo coole PAW patrol set zou een kers op de taart zijn! Ik hoop dat ik kans maak voor Evie’s grote broer!

 • Reply Anouk 15 oktober 2015 at 11:07 am

  Omdat mijn zoons helemaal gek hiervan zijn! Veel vriendjes van school vinden dit vaak stom en er wordt bijna alleen maar “digitaal ” gespeeld. Hiermee kunnen mijn zoons laten zien hoe stoer en leuk het is om met echt speelgoed te spelen!

 • Reply Anne 15 oktober 2015 at 11:53 am

  “Whoaaaaaaa, dat is echt de coolste vrachtwagen ooit, mama!”, aldus mijn stoere zoon van 3. Je begrijpt het, hij is zwaar fan van Paw Patrol! De uitroep “Paw patrol is on a roll!”(inclusief stoere bewegingen, een headset die hij stiekem van zijn papa’s werkkamer pakt zodat hij ‘zijn team’ goed kan aansturen, en niet te vergeten, zijn zelf geknutselde badge) klinkt hier meerdere keren per dag door de kamer. Echt, zeg me dat ik op m’n kop moet staan om deze prijs te winnen voor mijn jongens, en ik doe het, haha!

 • Reply Samantha Havenaar 15 oktober 2015 at 12:13 pm

  Paw patrol.. paw patrol.. ze zijn al onderweg.. naar mijn kleine man hahaha. Wat een ontzettend leuk speelgoed zeg. Ik ga heel hard duimen voor onze kleine grote man. Hij zal het prachtig vinden. Alles wat hij geweldig vind neemt hij mee in zijn bed dus dat zal met deze vrachtwagen niet anders zijn denk ik met grote vrees want dan heeft hij helemaal geen ruimte meer hahaha. Ik hou mijn vingers gekruist en ga heel hard duimen!

 • Reply Merel 15 oktober 2015 at 12:41 pm

  Die is mooi!!!! En ook hier is de paw petrol dé grote favoriet!!!! Zelfs alle kippen bij oom Rick heten chicoletta volgens kick….(en de kuikens noemen we pudding ;-))

 • Reply Agnes 15 oktober 2015 at 2:59 pm

  Ik heb je blog met een grote glimlach op mijn gezicht zitten lezen, wat ontzettend herkenbaar! En wat een mazzel heeft die zoon van jou met zo’n geweldig cadeau! Nu hard duimen dat onze zoon ook zo’n geluksvogel is 🙂
  Hij wil zelf altijd Ryder zijn en ik en zijn vader moeten (ja echt, als het aan hem ligt móeten!, geen keus, gewoon meedoen, hahaha) een van de pups zijn. Kan hij ons fijn vertellen wat we moeten doen 😀 Maar heerlijk om hem zo in zijn fantasie te zien spelen, kan ik uren naar zitten kijken (smelt)
  Dus gaan tot de kramp zitten duimen hoor, zou een mooi cadeau zijn voor zijn verjaardag 8 december 😀

 • Reply Deb 15 oktober 2015 at 5:12 pm

  Mijn 2 meiden, ja je leest het goed! vinden paw patrol PAWtasties!

 • Reply Froukje 15 oktober 2015 at 8:42 pm

  Wat een gaaf kado!
  Senn zou het dan ook super leuk vinden om dit in ‘de grote zak’ te vinden op 5 december!
  Lieve Sinterklaas…. 😉

 • Reply Annelore Deblander 15 oktober 2015 at 11:06 pm

  Omdat mijn zoontje van 4, Tom, vandaag super flink was tijdens het bloed prikken. Heeft zelfs een applausje gekregen van de verpleegsters. En omdat hij zo dapper was, mag hij een cadeautje kiezen. Rarara; mama, iets van paw patrol, want later, als ik politieagent ben zal ik ook de baas van Chase zijn en dan gaan we samen boeven vangen 😉 Mag hij nog lang 4 jaar blijven xxx

 • Reply Linda Hoksbergen 15 oktober 2015 at 11:09 pm

  Wat een leuke actie! Mijn zoon is super fan. Hij weet het nog niet, maar voor z’n verjaardag over een paar weken krijgt hij alle pups en natuurlijk Ryder. En dit zou het feest natuurlijk helemaal compleet maken!

 • Reply Marijke Geens 16 oktober 2015 at 1:37 pm

  Wat een leuke actie en knappe prijs! Ik vond je verhaal ook heel leuk om te lezen, met veel herkenbare elementen. Ik heb een zoon van vier en een dochter van twee, en het lijkt hier net zo te gaan als bij jou.

  De filmpjes van Paw Patrol vinden ze geweldig. Wanneer het een nieuwe aflevering blijkt te zijn op tv – of wanneer Everest meespeelt, zorgt dat voor extra plezier. Ongetwijfeld zou deze truck dat ook doen.

  We wagen onze kans!

 • Reply Mischa 17 oktober 2015 at 9:25 pm

  Wat een leuke actie.
  Ja ook onze zoon nick van 3 is helemaal gek van pas patrol.
  Kent ook alle series uit zijn hoofd.
  Elke groene auto is rocky.
  Elke graaf machine is rubbel.
  Voor hem zou het super leuk zijn om de truck te winnen. Hij slaapt er onder. Slaapt er mee. Slaapt er in. Speelt er mee. En kan dan ook nog dromen van paw patrol. En kan hij samen spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Dus genoeg redenen om onze kleine man blij te maken met dit mooie kado.

 • Reply ariaene 18 oktober 2015 at 7:29 pm

  Ik zou heel graag winnen voor ons zoontje van bijna 3, maar ik zou nog liever in contact komen met @sanne die n zoontje heeft met achterstand in de taal. Onze zoon heeft dit ook. Hij praat nog bijna niet maar begrijpt ons volkomen. Ik sta op n kruispunt. … Moet ik mijn zoon opgeven voor andersoortig onderwijs of geef m de tijd om te praten. Moeilijk. Ik gun m alles in de wereld, ook n grote truck met zijn helden, maar Sanne als je dit leest zou je dan contact met me op willen nemen via [email protected] dan zou ik graag jouw ervaringen willen horen. Thnx

  • Reply Annemieke 19 oktober 2015 at 9:47 am

   Hoi Ariaene! Ik lees je bericht nu pas, omdat hij vanwege je email adres in de spam terecht is gekomen. Ik zal je bericht ook via de mail aan Sanne doorsturen. Succes in het vinden van de juiste weg voor jullie zoon! Liefs, Annemieke

 • Reply Anne 18 oktober 2015 at 11:54 pm

  Bijzonder hoe dingen zó kunnen veranderen; werd ik een paar jaar geleden nog het meest blij van iets nieuws voor mezelf, inmiddels is iets nieuws voor mijn jongens veel belangrijker en zóveel leuker!

  *blijft duimen draaien, probeert niet vaker dan 3x per dag je site te checken in de hoop dat er al een prijswinnaar bekend is, en blijft hopen dat er over een paar weken een dolblij kind met Paw Patrol truck door de kamer heen scheurt!*

 • Reply Ferry 20 oktober 2015 at 7:44 pm

  Mijn zoon Duuk is te gek.
  Deze vrachtwagen is te gek.
  Ik zeg: de perfecte combinatie! 😉

 • Reply Mieke 22 oktober 2015 at 2:58 pm

  Deze te gekke vrachtwagen zou mijn zoon van 4 wel graag in zijn bezit krijgen. De sinterklaasboekjes zijn gearriveerd en laat hij nou net die vrachtwagen op zijn verlanglijstje hebben gezet. Uren kan hij kijken naar de filmpjes, hij kent ze allemaal vanbuiten. Fantasierijk spel met zijn eigen paw patrol vrachtwagen zou echt een meerwaarde zijn.

 • Reply Vera 25 oktober 2015 at 9:46 pm

  Paw patrol is on a roll!
  Ja, dat is een hele mond vol

  Toch is het de meest gehoorde uitspraak
  Van mijn stoere neefje, mijn kleine draak!

  Samen met de pups beleeft hij de wildste avonturen,
  die wat hem betreft de hele dag wel mogen duren

  Gevaarlijke situaties hoeven ze niet te mijden
  Als Ryder weet hij alles in goede banen te leiden!

  Hij en de pups zijn reuze druk,
  maar wat nog ontbreekt is een heuse Paw Patrol Truck

  Ik heb misschien niet veel geld, maar wel een hart vol liefde voor de kleine man,
  Wat zou het fijn zijn als ik door deze winactie mijn neefje verblijden kan!

 • Reply Janneke 27 oktober 2015 at 10:57 pm

  ‘De vrachtwagen van Paw Patrol wil ik mama.’, was het eerste wat onze zoon van 3 zei toen hij de speelgoedgids zag. Helemaal geweldig als we hem die via deze winactie kunnen geven!

 • Reply Annemieke 28 oktober 2015 at 10:16 am

  Na zo ontzettend veel reacties, konden we gewoon niet kiezen naar wie deze te gekke auto moet gaan. En dus hebben we al jullie namen in een zakje gestopt en daar de winnaar uit getrokken. Mischa! Jij mag Nick blij maken. Van harte gefeliciteerd!

 • Reply Anne 28 oktober 2015 at 10:55 am

  Dommage pinda-fromage..

  Gefeliciteerd Mischa!

 • Reply Giulia 25 november 2015 at 9:12 pm

  Hallo,

  Ik heb een heel ander vraagje waar iemand mij misschien bij kan helpen!
  Mijn zoontje is helemaal gek van paw patrol..! Hij krijgt de patroller van sinterklaas. Maar nu is mijn vraag welke voertuigen passen in de auto, zijn het de auto’s van 15 euro of die van 35 euro met geluid en licht?

  Ik kan dit namelijk nergens vinden

  Groetjes!

  • Reply Annemieke 26 november 2015 at 1:52 pm

   Hoi Giulia, Ik heb ook even gegoogled en vind het nog best lastig. Mijn voertuigen lijken namelijk het meest op die met geluid en licht, maar ze hebben het niet. Ik zou het zelf gewoon even in de speelgoedwinkel gaan bekijken hoe de auto’s eruit zien. Op basis van de plaatjes durf ik het niet te zeggen. Succes!

 • Reply Scharony 29 november 2015 at 1:35 pm

  Hallo,

  Mijn zoontje is in januari jarig en ik wil hem de truck geven maar waar kan ik hem kopen, overal is hij uitverkocht.

  Alvast bedankt

  Scharony

 • Reply greetje zandberg 15 december 2015 at 4:50 pm

  Hoi ik heb een vraag weet jij ook welke auto’s in de vrachtwagen passen. Die van deluxe niet of die ook.die hebben ook geluid. Mijn zoontje krijgt met zijn verjaardag van ons de vrachtwagen en wouden er losse auto’s bij kopen welke kan ik dan het beste nemen.

 • Reply Nienke stegeman 2 oktober 2016 at 10:06 pm

  Mijn zoontje wordt in november 3. Heel goed praten doet hij nog niet. Maar hij kan wel PAW PATROL zeggen!!! Met dit gave kado kunnen we mooi rollenspel spelen en oefenen met praten!

 • Reply Manon 14 oktober 2016 at 2:53 pm

  Omdat mijn zoontje sam morgen 2 word en samen met zijn grote zus de verhalen van paw patrol uitgebreid naspeelt 🙂 erg leuk om te zien! Deze mooie vrachtwagen zou de fantasie nog meer stimuleren, je zou ze niet blijer kunnen maken! Ik ga heel hard duimen:D

 • Reply Manon 14 oktober 2016 at 2:55 pm

  Oww 🙁 een jaar te laat zie ik

 • Reply Marie Christine 18 oktober 2016 at 4:46 pm

  Hallo,wat zou het fijn zijnnvoor onze Wout zo en mooie auto te krijgen,hij is er dol op,hij is 4 jaar en vaan een tweeling,hij heeft nog een zusje Silke.ik zou hem zo graag die auto geven,want ik kaan geen zoveel uitgeven voor 1 kind,ze zijn met 2 he en ze kunnen er ooksamen mee spelen,ik zou het heel’leuk vinden,mvg Marie Christine

 • Reply gerty 23 november 2016 at 2:40 pm

  Ik heb hier twee enthousiaste die-hard Paw Patrol fans, mijn dochter van 3 en mijn zoon van 5. Het halve huis is ‘Skye-rose’ en naast dekbed en kussens is het nu tijd voor het ultieme kado: De Paw Patroller. Bij vriendjes willen ze niet naar huis (want daar hebben we er geen) en dus staat deze Sinterklaas in het teken van Paw Patrol. Ik zou mijn kinderen er intens gelukkig mee maken!!

 • Laat een reactie achter