Niet voor pottenkijkers

27 augustus 2014

Het klinkt als muziek in de oren dat je niet meer wekelijks de luier aanbiedingen hoeft te checken. Je peuter zindelijk krijgen is soms nog best een klusje. Project ‘op het potje’ is gestart en nu fingers scrossed dat peuterlief er ook zo’n zin in heeft. En dat lukt niet met een super enthousiaste mama die continu met één oog meegluurt of er al een klein plasje is geproduceerd.

toilet-speelgoed-zindelijk-worden-potje-plassen-ladylemonade_nl2 Om de pottenkijkers op veilige afstand te houden heeft het Franse merk Pirouette Cacahuète een kleurrijk en vrolijk geïllustreerd huisje van karton bedacht. ‘Ma Cacabane’ is oorspronkelijk bedoeld om kindjes te helpen zindelijk te worden. Je kleine kan zich even rustig terugtrekken voor de ‘big moment’. Wie weet wordt je spruit zo blij van dit privé plekje dat de luiers morgen al de deur uit kunnen.

toilet-speelgoed-zindelijk-worden-potje-plassen-ladylemonade_nl6 Of je kindje er nog uitkomt is alleen nog de vraag, want het huisje zit vol met grappige en vrolijke illustraties. Kids kunnen met kleurtjes aan de slag en spelletjes spelen. En foto’s, tekeningen of stickerkaarten opplakken op de voorgedrukte fotolijstjes. Briefjes kunnen gepost worden in de brievenbus in de deur. Op het potje zitten is nu een feest. Dit speelhuisje is ook een fijn plekje om te spelen, te verstoppen of gewoon om lekker in je uppie te chillen. Het huis is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van gerecycled karton.

Sprayen is het nieuwe smeren
Veilig onder de douche

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter