Steppe steppe step

26 mei 2015

Het is bij ons iedere dag weer een uitdaging om op tijd op school te komen. Aan ons ochtendritueel ligt het niet. Niels en ik zijn wat dat betreft een geoliede machine: Hij kleed de kids aan als ik me opmaak en aankleed. Dan smeer ik de broodjes terwijl hij snel onder de douche springt. We ontbijten met zijn allen aan tafel en daarna helpt hij de kinderen in hun jas en schoenen, terwijl ik nog snel een appeltje schil en een drinkbeker vul. En dan gaan we de deur uit; op naar school. Maar tijdens dat loopje gaat het mis. “Kijk mama, de vuilniswagen! Even wachten totdat hij de bakken geleegd heeft!” En drie meter verderop: “Mama, er loopt hier een pissebed. Straks rijdt iemand er overheen. Zullen we hem op een blaadje zetten?” Kinderen hebben nu eenmaal geen tijdsbesef en vinden beestjes redden en stoere vuilnismannen kijken veel belangrijker dan op tijd komen. Want wat is dat eigenlijk? School loopt toch niet weg?! Maar ja, je kunt juf moeilijk laten wachten.

Gelukkig bedacht mijn treuzelpeuter zelf de oplossing. Hij wilde een keer met zijn step naar school. Het moet er hilarisch uitgezien kinderen, peuters, kleuters, steppen, step, wielen, twee, drie, speelgoed, tips, cadeau, verjaardag, verjaardagscadeau, kado, ideeën, jarig, jaar, 2, 3, 4, 5, 6, jongen, meisje, rode, blauwe, roze, gele, grijze, inklapbaar, opvouwen, opvouwbaar, school, hebben: Een racepeuter op zijn step met daar achteraan een hard hollende moeder achter een schommelende kinderwagen. Maar we waren ruimschoots op tijd! Die step is dus een blijvertje.Finn vindt het fantastisch en al die beweging is nog gezond voor hem ook. Want wist je dat je met steppen 30% meer energie verbruikt dan met fietsen? Dus als jij ook wel wat tijdwinst kunt gebruiken, probeer het met fun en koop een step! Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Met luchtbanden voor langere afstanden, of een vouwstep, zodat hij ook in de auto mee kan naar opa en oma. Ik heb de leukste op een rij gezet! Allemaal geschikt voor snelheidsduiveltjes vanaf 2 jaar.

1. Inklapbare step van Planes €46,89 2. Ninja New Powerkick €118,64 3. Puky R1 Beschikbaar in blauw, roze en rood. €59,99 4. Witte kinderstep met 3 wielen €28,95 5. Houten kinderstep Ook geschikt voor binnen. €109,- 6. Rode vouwstep €66,10 7. Paarse driewielerstep €44,99 8. Step en loopfiets in één In het groen, rood, blauw, geel en roze. €69,95 Mijn keuze: 9. Micro step Kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen, waardoor hij veilig en stabiel door de bocht gaat. Door zijn lage gewicht (1,5 kg) is hij ook makkelijk te dragen als je kind er ineens genoeg van heeft. Te koop in alle kleuren van de regenboog. €79,95

In love with.......
Het geheim van de Schmidt

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter